Пт, 10.02.2012, 08:56
» Меню

» Друзі сайту

» Наше опитування
Cvitka оновилася! Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 156

» Реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: ГлоріЯ 
Форум » Квітковий форум » Кактуси і сукуленти » Каланхоє Блосфельда
Каланхоє Блосфельда
yarjnkaДата: Ср, 27.05.2009, 14:19 | Повідомлення # 16
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
А від чого залежить така зміна кольору, що вплинуло на рослинку? wacko

kvitkaДата: Ср, 27.05.2009, 15:20 | Повідомлення # 17
Admin
Група: Адміністратори
bilanna, гарна рослинка! і зовсім не виглядає страшненькою, як всюди пишуть smile
До речі, про колір квітів. У мене каланхоє почало цвісти уже другий раз. І почали розпускатися оранжеві квіти, хоча перший раз були рожеві. Я теж спочатку дуже дивувалася, але помітила, що з часом вони рожевіють biggrin

Мої рослини

bilannaДата: Ср, 27.05.2009, 19:52 | Повідомлення # 18
Листочок
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
yarjnka, я й гадки не маю - може це така особливість повторного цвітіння.. а може це якісь голандські квіти,. які невідомо як вирощувалися і після поливу звичайною водою і підкормкою українськими добривами дщивують нас таким різнобарв'ям biggrin

shelДата: Чт, 28.05.2009, 11:54 | Повідомлення # 19
Листочок
Група: Свої люди
bilanna он у вас очаровательный и совсем не похож на то безобразие, которое было у меня жаль я не додумалась его сфотать, а теперь уже нечего. Может у вас девочки тот случай, когда растеньице приживется и будет цвести и радовать

іринкаДата: Сб, 20.06.2009, 17:40 | Повідомлення # 20
Брунька
Група: Користувачі
Моє каланхоє не цвіте!!! cry Воно росте кущиком , майже скоро деревцем ,але жодного разу не цвіло ні одне ,ні друге( в мене їх два ). Я виростила їх із черешка ,чи гілочки ( не знаю як правильно), яку "вкрала" з великої вже рослини. Перед тим вона настільки рясно цвіла , що не могла встояти.(Не подумайте дурного "вкрала" в братової batman ah ) Я його прищіпувала ,після чого пішло в густоту, але так і не зацвіло wacko . Цієї зими переставила в темний куток , обмежила полив (вичитала в одному "мудрому" журналі ), а воно не цвіте sad Що ще зробити , може пересадити? uhm

ГлоріЯДата: Сб, 20.06.2009, 18:36 | Повідомлення # 21
Квіточка
іринка, В моєї свекрухи теж таке є. yes Цвіте, як дурне, притому квітки різних кольрів. flowers Що вона з ним робить не знаю. А одну гілочку відсадила, то воно почало нарощувати великі листки і не цвіте. flower А я такого не маю, так що не впевнена, але може ви його підживлюєте ? Виходячи з того, що в мами мого чоловіка добрив для квітів небуло ніколи, то я можу припустити, що каланхоє не любить підживок. І зацвітає в бідненькому субстраті. smile

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

іринкаДата: Сб, 20.06.2009, 19:10 | Повідомлення # 22
Брунька
ГлоріЯ, так я його піживляю. Раніше добривом для листяних , а тепер для кактусів та сукулентів. wacko

ГлоріЯДата: Сб, 20.06.2009, 19:42 | Повідомлення # 23
Квіточка
іринка, а братова підживляє своє ? Мені просто цікаво, чи моє припущення правильне. surprised Якщо я права, то на голодовку його, і не пересаджувати, хай росте в малому горщину без підживок, і тоді я-я-як зацвіте..... smile wacko

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

іринкаДата: Сб, 20.06.2009, 21:36 | Повідомлення # 24
Брунька
ГлоріЯ, думаю ,що не піживляє .Мені здається ,що він взагалі в неї пропав. (але скоро буду в них перевірю ). Про підживку трошки збрехала ,бо використовувала не для листяних ,а для квітучих рослин. ah Дякую ГлоріЯ за поради. flowers

kvitkaДата: Сб, 20.06.2009, 22:01 | Повідомлення # 25
Admin
Ще читала, що "зацвісти" каланхоє можна, поставивши його на 20 днів під темну коробку і не поливати. А потім витягти, гарно полити і на світле місце. Але сама ще не пробувала. Моє другий раз зацвіло саме, майже одразу після магазинного цвітіння. Я його підживлюю кемірою.

Мої рослини

іринкаДата: Нд, 21.06.2009, 00:02 | Повідомлення # 26
Брунька
kvitka, я його переставляла в темне місце. В мене в коридорі мало світла , а осовливо взимку , коли його мало всюди. Може справді попробувати коробкою накрити , але 20 днів без водички sad . Чи витримає? uhm І чи витримаю я? tongue

kvitkaДата: Нд, 21.06.2009, 11:32 | Повідомлення # 27
Admin
іринка, ну не знаю. От моє відцвіте, я так спробую зробити, потім розкажу вам про наслідки biggrin А під коробку ж можна час від часу заглядати і дивитися, як воно там без води...

Мої рослини

іринкаДата: Нд, 21.06.2009, 11:54 | Повідомлення # 28
Брунька
kvitka, попробую. В мене їх два ,то з одним проведу експеремент. tongue Тільки треба коробку таку знайти. meeting , щоб помістився. Висикий трохи. happy

orhidea29Дата: Нд, 01.11.2009, 13:23 | Повідомлення # 29
Зелень
bilanna, Мені таке саме купив чоловік.Воно почало пропадати ще з квітами sad Але я встигла врятувати ситуацію smile Відрізала два живці і посадила,але цвісти воно ще не збирається. wacko Надіюся,що все ще попереду. tongue
Прикріплення: 1098921.jpg(114Kb)

ната

tjyhaДата: Нд, 01.11.2009, 14:54 | Повідомлення # 30
Занесений вітром
Група: Заблоковані
в мене є такірослини але я не знаю що це таке похоже на каланхое

алеодне чогось жовтіє і вяне

Прикріплення: 0365091.jpg(31Kb) · 9749199.jpg(47Kb)

oleg veres

Форум » Квітковий форум » Кактуси і сукуленти » Каланхоє Блосфельда
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:

» Форма входу
Логін:
Пароль:

» Друзі сайту

» Пошук

» Міні-чат
500

» Приєднуйся!

» Ми на Facebook

» Друзі сайту

» Статистика

Сьогодні на сайті були

Рослини місяця
Муррайя (2)
Карамбола (0)
Молодило (0)
Лівістона (Livistona) (0)
Тюльпан (0)
Гіацинт (0)
Copyright Cvitka © 2012
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Створити сайт безкоштовно * дизайн ZeroParking
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET