Кімнатні рослини

Меню сайту

Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 4648
реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: ГлоріЯ 
Форум » Квітковий форум » Кактуси і сукуленти » Рятуйте мої молочаї !

Рятуйте мої молочаї !
ГлоріЯДата: Пт, 15.05.2009, 13:23 | Повідомлення # 1
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 7 список нагород ...
Статус: Offline
Люди, help неможу зрозуміти що діється з моїми молочаями. Росли собі, все було добре, а тепер перестали рости. Молочай Міля скидує листки, вони спочатку жовтіють, а потім облітають. А молочай трьохгранний взагалі рости перестав. angry І не росте і не сохне, ну корочше спить чи що ? М.Міля зимою був такий зелений,гарненький....я вже надіялась що цвісти буде, а він мене так розчаровує... sadwalk Може в них якийся збій пішов і вони вирішили весною відпочити. uhm Дивно, зимою ж все нормально було. Росли собі здорові.... sad
Прикріплення: 7198750.jpg(244Kb)

kvitkaДата: Пт, 15.05.2009, 14:45 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
ГлоріЯ, дивно :'( В мене є молочай біложилковий, то росте як на дріжджах. я його спочатку недолюблювала чомусь, поставила подальше, посадила у землю з-під хати і поливала, коли вже зовсім листя звішував. А він росте просто скажено biggrin Та й у свекрухи є Міля, то взагалі в неї пилюкою припадає на шафі і ЦВІТЕ surprised
Ніколи не думала, що з ними можуть бути проблеми. А ти не міняла ніякі умови?
У молочаїв листя ж жовтіє і облітає від переливу. Може, воно? sad
А біложилковий може попідгодовувати, щоб проснувся. Не пробувала?

ГлоріЯДата: Пт, 15.05.2009, 21:00 | Повідомлення # 3
Квіточка
kvitka, та в мене і біложилковий є, теж такий маленький, нещасний, колись цвів, а тепер росте так помаленько, і не цвіте. А трьохгранний той взагалі у всіх росте, як трава, а в мене ду-у-у-же повільно. Не знаю, чим їм я невгоджую. wacko sad Переливу бути не може, я дренаж зробила на 25% від об"єму горщика і в землю перліт додавала. Одне ще може бути, що вони так довго після пересадки приживаються. wink Але я Міля не пересаджувала цієї весни......корочше не знаю. Якби в мене не було інших рослин, то я б точно подумала що як то кажуть,що рука в мене важка sadwalk

Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Сб, 16.05.2009, 00:08

kvitkaДата: Пт, 15.05.2009, 22:07 | Повідомлення # 4
Admin
ГлоріЯ, а біложилковий і трьохгранний то хіба не одне й те саме? surprised всьо, пішла читати biggrin

kvitkaДата: Пт, 15.05.2009, 22:09 | Повідомлення # 5
Admin
Все, зрозуміла smile І з чого я взяла, що воно одне і теж? wacko

ГлоріЯДата: Сб, 16.05.2009, 00:17 | Повідомлення # 6
Квіточка
Та я читаю теж, все що бачу, book але толку мало. Деколи рекомендаціїї абсолютно протилежні по догляду за рослинкою. Чомусь на думку знов прийшла тема про лікарів. doctor Так само і вони нас лікують, як ми квіти. І діагноз вроді правильний і лікування відповідне, а результату нема - пацієнт на поправку не йде......от і в мене та ж ситуація. sad

shelДата: Пн, 18.05.2009, 10:24 | Повідомлення # 7
Листочок
Група: Свої люди
У меня тоже малачай категорически не растет, но не любит он меня. У моей матери такой огромный и красивый. Детки проростают во всех рядом стоящих вазонах. А у меня голая палка, которая переодически выпускает парочку дохлых листочков и на этом все.Пробовала брать новое растеньице-результат тот-же. Я уже отчаялась иметь красивый молочай

ГлоріЯДата: Нд, 07.06.2009, 17:35 | Повідомлення # 8
Квіточка
Вік живи - вік учись, оце точно сказано ! prof Я перечитала вже стільки всякої інформації про еуфорбії, щоб спасти свої молочаї.. book ...і тільки одне припущення маю про причину занедужання моїх рослин. Напевно це тому, що я їх почала підживлювати органічним добривом. angry Взагалі я ніколи не думала, що вони люблять тільки мінеральні підкормки. Але вже кілька раз зустрічаю інформацію, що кактуси і сукуленти підживлюють тільки мін.добривами. booze Мені здавалось, що органічні добрива незашкодять ніяким рослинам, а виявляється, що це не так. sad

kvitkaДата: Нд, 07.06.2009, 21:27 | Повідомлення # 9
Admin
ГлоріЯ, surprised молодець, що таки знайшла причину! Вітаю! І багатьом така інформація знадобиться. Дякуємо! smile

НатусікДата: Чт, 22.04.2010, 16:47 | Повідомлення # 10
Занесений вітром
Група: Користувачі
Привіт всім! Підкажіть, що робити з моїм молочаєм. біложилковим Він стоїть на сонячному підвіконні, поливаю його нерясно 1 раз на тиждень. Листочки у нього почали червоніти з нижньої сторони, а деякі навіть обпадають... Я не знаю, що з ним робити???

Повідомлення відредаговано Натусік - Сб, 24.04.2010, 19:35

Форум » Квітковий форум » Кактуси і сукуленти » Рятуйте мої молочаї !
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Привіт Гість

Логін:
Пароль:
Пошук
Міні-чат
500
Статистика
Наша кнопка

Copyright Kvitka © 2010
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET