|
|
|
| Товстянка (грошове дерево) |
| ГлоріЯ | Дата: Сб, 20.06.2009, 18:44 | Повідомлення # 31 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
Статус: Offline
| іринка, Дайте їй добре вкорінитись. В неї ще коріння не "працює", тому вона така, ніби прив"явша. Як за місяць не вмерла, значить буде жити. Не поливайте часто, поливайте рідко але сильно, щоб вода повністю всю землю змочила, і витікала з дренажного отвору. Дренаж поклали в горщик ?
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Сб, 20.06.2009, 19:06 | Повідомлення # 32 |
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| ГлоріЯ, дренаж здається положила Але не можу визначитися з місцем розташування. На різних форумах пишуть ,що треба їй багато світла , літом добре на балкон. А вона на балконі морщиться , мабуть від жари.Але ж треба було таке на ,мабуть, восьмому році її існування. Ніколи не було ніяких проблем. І ще , стовбур в неї твердий , але внизу біля ґрунту має білий наліт , ніби вапняний ,чи що.
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Сб, 20.06.2009, 19:39 | Повідомлення # 33 |
Квіточка
список нагород ...
| іринка, Вапняний наліт, це нічого. Це тому, що ви посадили її трохи вище, ніж вона росла до цього. Не знаю, як в вас, в Львові, а в нас сонця нема і ночі холодні. Заберіть її в кімнату, де стабільна темперетура, на пряме сонце не ставте, але поставте на світле місце. І ще раз кажу практично не поливайте. Вона без води не помре. А від води запросто коріння загнити може. Товстянки люблять сонце, але це мова йде про вкорінені рослини, під час активного росту. А ваша ще не росте, бо тільки вкорінюється.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Сб, 20.06.2009, 21:51 | Повідомлення # 34 |
Брунька
список нагород ...
| ГлоріЯ, нас погода також не ласкає. Але де знайти таке місце просто вже не знаю. на одному вікні поховала всіх , що не люблять сонця .На другому ( південному )стоїть квітуча бегонія та молочай біложилковий . Поки живуть , а більше нічого там влітку не витримує .
|
| |
| | |
| Натусік | Дата: Ср, 01.12.2010, 12:43 | Повідомлення # 35 |
|
Зелень
Нагороди: 0
список нагород ...
| Добрий день! Допоможіть мені, бідь ласка!!! Моє грошове дерево скидає листя, кам"яна роза також. Я не розумію чому??? Нічого ж не змінилось від літа, полив одинаковий - по мірі підсихання вершнього шару грунту.
|
| |
| | |
| Катруся | Дата: Ср, 01.12.2010, 13:42 | Повідомлення # 36 |
Зелень
список нагород ...
| Натусік, взимку потрібно значно зменшити полив... свої товстянки підливаю один раз на тиждень і то дуже скупо... ці рослинки взагалі невибагливі, єдине що в їхньому випадку завжди краще недолити ніж перелити
|
| |
| | |
| Taly | Дата: Пн, 06.12.2010, 08:50 | Повідомлення # 37 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Привіт усім .У мене є також товстянка ,але чомусь не хоче рости кущиком ,чи деревцем хоча я і робила їй прищипку .Що далі робити не знаю,порадьте,?
|
| |
| | |
| myron_b | Дата: Пн, 17.01.2011, 23:27 | Повідомлення # 38 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Вітаю всіх! Хочу виставити свою цвітучу Товстянку (грошове дерево) просто для інформації, спеціально за нею, окрім пересаджування жінкою, ніхто не доглядав. Скільки років я сказати не можу, вже воно давно в нас, можливо 10, а може і більше. Вже кілька років знаходиться на лоджії, яка знаходиться на південній стороні будинку, літом жарко а зимою більше "нуля". Але факт є фактом, цвіте вже другий раз. Природа сама подбала про неї. Діаметер крони біля 80 см.
|
| |
| | |
| silence-fire | Дата: Вт, 18.01.2011, 10:34 | Повідомлення # 39 |
Брунька
список нагород ...
| Чудовий екземпляр :)Перепади температуру як на рослину подіяли
|
| |
| | |
| LedyX | Дата: Ср, 19.01.2011, 11:23 | Повідомлення # 40 |
Квіточка
список нагород ...
| myron_b, товстянка просто супер!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 19.01.2011, 16:18 | Повідомлення # 41 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| myron_b, оце краса!!! Я теж про таку мрію! Так люблю дорослі товстянки! У мене теж уже величенька, може, якраз колись зацвіте
Мої рослини
|
| |
| | |
| myron_b | Дата: Ср, 19.01.2011, 23:23 | Повідомлення # 42 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Дякую за відгуки! Виставляю ще фото, більш детальніші. Бажаю Всім Вам такої краси вдома.
|
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Ср, 19.01.2011, 23:46 | Повідомлення # 43 |
Листочок
список нагород ...
| Какой класс! Это просто праздник какой-то, а не фото ) Ваше цветение?
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина.
|
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Ср, 19.01.2011, 23:48 | Повідомлення # 44 |
Листочок
список нагород ...
| А у меня моя остяночка сильно помёрзла. Но ничего. Вроде новые листики пускает. А я хотела её выбросить, потому что думала, что ей конец.
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина.
Повідомлення відредаговано Amaranth - Ср, 19.01.2011, 23:48 |
| |
| |
|
 |
|