| ludosiv1 | Дата: Чт, 27.08.2009, 21:59 | Повідомлення # 1 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Привіт. Мені подарували цю рослину і ніхто не знає що це таке. Сказали лише що вона виросла з маленького пагінця до такого розміру за пів року . А я не знаю як за нею доглядати. Була б дуже вдячна за інформацію
|
| |
| |
| Листопад | Дата: Чт, 27.08.2009, 22:00 | Повідомлення # 2 |
Брунька
Група: Користувачі
Нагороди: 2
список нагород ...
| Це синаденіум, належить до сімейства молочайних, дуже невибаглива рослина, не любить надмірного поливу, але вимагає багато світла. Росте дуже швидко і легко вкорінюється. Від пониження температури може скинути листя, яке потім швидко відрощує. У мене він ось який:
Листопад
|
| |
| |
| ludosiv1 | Дата: Чт, 27.08.2009, 22:00 | Повідомлення # 3 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Ой дуже Вам дякую за цю інформацію. Тепер я знаю куди звернутися якщо у мене виникнуть проблеми з рослинами . Ще раз щиро дякую.
|
| |
| |
| LenaLev | Дата: Пт, 28.08.2009, 10:22 | Повідомлення # 4 |
Занесений вітром
список нагород ...
| У мене є такий із листям бордового кольору. Дуже мені подобається. Є гарною прикрасою домашнього інтер"єру серед зелених рослин. У мене є цікавий досвід вирощування цієї рослини. Навесні я обрізала пагінці, укоренила у воді та посадила кілька у один невеликий горщик. Для того, щоб вони не вигинались зв"язала між собою тонким мідним дротом. Коли пагінці підросли, пересадила у більший горщик, грунт дуже поживний (шар-із городу, шар піску, зверху перегній). Потім сформувалась гарна крона. Дротики не знімала.
Повідомлення відредаговано LenaLev - Пт, 28.08.2009, 20:48 |
| |
| |
| Antonio | Дата: Нд, 20.12.2009, 21:23 | Повідомлення # 5 |
Брунька
список нагород ...
|
|
| |