|
|
|
| Мені подарували рослину |
| Narianna | Дата: Чт, 05.11.2009, 19:56 | Повідомлення # 1 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Привіт усім! У мене така ж проблема, мені подарували рослину, а як вона називається чи хоч як за нею доглядати не сказали. Підкажуть будь ласка хто знає що це за рослина, бо переглянула купу сайтів, а так і не знайшла її. На фото рослина вже відцвіла, а перед тим вона мала білі квіточки, які росли на довгих стеблах, при чому квіточки росли не лише зверху на стеблі, а де-не-де по усьому стеблі.
Повідомлення відредаговано Narianna - Чт, 05.11.2009, 20:00 |
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 05.11.2009, 20:31 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Narianna, Привіт ! Раді вітати на форумі, і завжди з радістю допоможемо. Дуже гарна квіточка. Я думаю, що це ТРАДЕСКАНЦІЯ. Якого сорту не скажу, може хтось таку має, або бачив, почекаємо ще на інші думки наших форумчан.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| Narianna | Дата: Пт, 06.11.2009, 09:25 | Повідомлення # 3 |
Занесений вітром
список нагород ...
| дякую, ГлоріЯ, я теж рада що тут зареєструвалася, бо сайт цікавий і я сподіваюся, що дізнаюся багато цікавого з цього сайту про свої рослинки Щодо ТРАДЕСКАНІЇ, то це здається не вона (хоча я не впевнена, може це якийсь інший вид), бо вона у мене колись була. Підкажіть будь ласка хто знає (ще раз додаю фото). Наперед дякую!
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Пт, 06.11.2009, 10:26 | Повідомлення # 4 |
Гілочка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Мені здається, що це лудизія (Ludisia discolor), відноситься до дорогоцінних орхідей
Повідомлення відредаговано kjusy - Пт, 06.11.2009, 10:30 |
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Пт, 06.11.2009, 11:48 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
Група: Модератори
список нагород ...
| kjusy, точно це вона. Я таких і не бачила ніколи. А на вигляд як звичайнісінька традесканція... Але ще почекаємо що Narianna, скаже.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| Narianna | Дата: Пт, 06.11.2009, 18:28 | Повідомлення # 6 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Точно це Лудизія . Подивилася на інших сайтах, ввела в пошук і була вражена . Все збігається: і листочки, і квіточки такі ж як у інтернеті. Клас! Я й подумати не могла, що це може бути орхідея, тепер хоч знатиму як за нею доглядати. Обовязково похвалюся на форумі як зацвіте (якраз появились пупянки). ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!
|
| |
| |
|
 |
|