|
|
|
| Наші мандри |
| yarjnka | Дата: Пт, 27.03.2009, 16:55 | Повідомлення # 1 |
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| kvitka, давно мрію побувати в долині нарцисів, влітку 2007р. проїджали недалеко від неї, їдучи в Солотвино. Коли саме треба туди попасти на рясне увітіння?
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 29.03.2009, 15:36 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| yarjnka, навіть не знаю, думаю, десь середина травня. Ми були на початку травня, десь числа 10-ого, то вони тільки починали цвісти. Я б радила пошукати в інтернеті, колись бачила якийсь закарпатський форум чи сайт, і там місцеві люди тримали усіх в курсі подій, чи почали вже цвісти нарциси чи ні.
Мої рослини
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Вт, 16.06.2009, 12:15 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| Irene, Це не по темі, але у мене запитання - а на море у Одесу?
Julien Catta
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Вт, 16.06.2009, 13:24 | Повідомлення # 4 |
Пуп’янок
Нагороди: 2
список нагород ...
| Бачу скоро буде тема, куди їде Iren Блін... мені закриває те що я набираю баннер... Доречі таке часто... Тому сорі... Хіба потім відредагую... В Одесу я не їжджу взагалі, там брудно, дорого, голосно і не цікаво. Їду з сином на косу Арабатську стрілку. Там і Азовське море, і Сиваш... Мілко, тихо не дорого... Щодо теми... Просто напевне треба якось уточнити, що саме мається на увазі і мету...
Повідомлення відредаговано Irene - Вт, 16.06.2009, 13:26 |
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 18.06.2009, 16:42 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
список нагород ...
| А я їджу в Одесу ще з дитинства і мені там подобається, вже й місто знаємо як рідне! Ось навіть цього року збираємось сина оздоровити! Минулого року відпочивали з чоловіком в Турції. Відпочинок просто казковий, все було просто супер!!! Хотілося б знову у Турцію, але синочок ще малий як для перельоту і такого різкого перепаду клімату... Але на майбутнє обов"язково ще плануємо!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 18.06.2009, 16:53 | Повідомлення # 6 |
Admin
список нагород ...
| А ми з чоловіком любимо відпочивати в якихось богом забутих місцях ну не зовсім аж так, але там, де поменше людей, побільше природи і т.п. Поки що найбільше в Україні з пляжного відпочинку мене вразив мис Фіолент в Криму. Таке море і таку природу до того я бачила тільки на рекламних плакатах туристичних компаній. Тут у мене є фотоальбом звідти Доступно тільки для користувачів http://olviya-dmytro.io.ua/album54484_0 А ще одного року були на морі в якомусь глухому селі Одеської області. Море таке чисте, що маленьких креветок на дні видно. І людей на пляжі дуже мало. Ми постійно ходили на такий пляжик, де десь на 1 км пляжу нас було 5-8 людей. Море мілке, тепле. Люди продають кавуни-дині прямо зі своїх городів і рибу, яку щойно зловили. Оце життя було А цього року хочемо поїхати на солені озера в Солотвино. Хтось там був? Які враження? (Хочеться на море, але синочок ще теж замаленький для такої дальньої дороги. А ми скоро поїдемо до моїх батьків в Івано-Франківськ, то звідти уже не так далеко)
Мої рослини
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Чт, 18.06.2009, 19:16 | Повідомлення # 7 |
Пуп’янок
Нагороди: 2
список нагород ...
| А я люблю автомобільне турне... Раніше їздикала таким чином двічі на літо, а тепер так не виходить, та і малий не витримає... Таким чином об*їздила весь берег Чорного моря в Україні і Азовське. Відвідала всі міста і закутки Криму. Також Одеса і т.д. щодо приморських країв. Решта - вся територія України і Білорусь. Саме таким чином вперше потрапила на косу Арабатську стрілку, куди їду за пару днів. Правда дорога тоді була препаршива і довелось потім капітально ремонтувати кузов і ходову.
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Вт, 28.07.2009, 16:48 | Повідомлення # 8 |
Квіточка
список нагород ...
| Ще раз привіт! Щойно повернулись з відпочинку - були 10 днів у раю: в Турції!!! Хоча відпочивали з сином все склалось причудово! Повітря прогрівається до 40-42 градусів вдень, вода до 30 градусів тепла! Навкруги сонце, море, пальми, фікуси і т.д... Одним словом - РАЙ!!!
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Ср, 29.07.2009, 10:17 | Повідомлення # 9 |
Листочок
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| yarjnka, ВІТАЮ!! Я теж люблю Турцію, але була там переважно у вересні. Дуже красива та цікава країна як на мене з історичної точки зору.. Я таке люблю.. Ну і море, звичайно А я була неподалік від Одеси - теж дуже сподобалося.. я вже другий рік поспіль туди їзжу, там майже безлюдно, чисте море і моє бажання нічого не робити і ні з ким не спілкуватися здійснюється.. (я просто по роботі постйно спілкуюся і розмовляю - тому трохи втомлююся від цього)
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 29.07.2009, 10:24 | Повідомлення # 10 |
Admin
список нагород ...
| bilanna, а не здаш те безлюдне м1сце? я люблю так1 м 1сця а ми планували на солон1 озера в Солотвино, але синочок захвор1в краснухою :(, тому вийшло т1льки на пару дн1в в гори у Верховину по1хати, але 1 то добре а решту часу у батьк1в у Франк1вську сидимо до наступного року синочок п1дросте 1 по1демо вже на море, то я вже в1д тепер м1сця шукаю
Мої рослини
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 30.07.2009, 11:10 | Повідомлення # 11 |
Листочок
список нагород ...
| kvitka, справа в тому, що там дуже незручно з дітьми.. дуже крутий спуск та підйом до моря.. це - так званий військовий пляж, він знаходиться між Фонтанкою та Крижанівкою по дорозі від Одеси на Южний.. (я відпочивала неподалік від Непентеса, але зрозуміла це вже під кінець відпустки ) поруч є й звичайний пляж - але там зовсім інакша картина а те місце нам друзі показали - без них ми навіть і не здогадалися б, що там є щось подібне
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 30.07.2009, 16:12 | Повідомлення # 12 |
Квіточка
список нагород ...
| Ми відпочивали в Євпаторії, але втрьох, Тарасика не брали на море. Він відпочивав з дідусем і бабусею на Світязі. Ми відпочивали в санаторії, пляж був недалеко - 10 хв. ходьби. Море чисте, пляж пісчаний, теж чистий, але закритий - вхід по санаторних книжках. Взагалі було все добре, але де купаються ті люди, що приїжають і селяться в приватному секторі я не знаю. Вхід на пляж платний, і не на всі пляжі "чужих" пускають, деякі відпочиваючі їздять на пляж маршрутками. Але якщо на море на власному авто і з дітками, то класно в Євпаторії, можна їхати.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| |
|
 |
|