Перед свадьбою жених завітав до хати І майбутній тещі він став таке казати: — Завтра підемо у загс я і ваша Таня, І тому у мене є ось які бажання. Я бажаю всіх своїх друзів запросити. Я бажаю, щоб було вволю їсти й пити. Я бажаю, щоб аж два баяністи грали, А не скрипочка якась чи старі цимбали. — Поклонився і пішов повагом із хати. — Вередливий твій жених, — крутить носом мати. — Щось ти вибрала не те… — Мамо! — каже Таня. — Хай бажає, це ж його воля вже остання. Павло Глазовий
- Уявляєш, вчора виграв в лотерею сто тисяч! - І як на це відреагувала твоя дружина? - Вона від радості втратила мову. - Ну це ж треба, стільки щастя зразу!
Вовк заєць та хом’як вирішили поїхати до Китаю. Вовк каже ” Мене там будуть називати ВУЙ” Заєць каже ” а мене ЗУЙ” Хом’як почисав потилицю, подумав тай каже “а я мабуть вдома залишуся”
-Папа, а почему мои ровесники в седьмом классе, а я только во втором? -Да ладно тебе, разливай! _________________________
- Чомy ваші діти весь час сваряться? - Kонфлікт веpсій, - відповідає пpогpаміст. __________________________
Молода мати говорить своїй подрузі: - Знаєш, мені здається, що я занадто строго виховую свого Сергія. Учора ми пішли записуватися в дитячий сад, і він сказав виховательці, що його кличуть Сергій Перестань...
-Вивели нову породу мисливських бджiл.Величезнi,як ведмедi,злющi,як собаки... -А мед вони приносять? -Звичайно! У бабок на базарi вiдбирають i приносять! ****************************************************************** Розказує чоловік товаришу: - Моя жінка буже любить робити порядки, вчора вночі пішов в туалет, вертаюсь, а ліжко вже застелене. ***************************************************************** - Представляєш? Щодня сварки! То постіль не прибрав, то собаку не вигуляв, то посуд не помив, то заробляю мало! - Так, а по морді?! - Так ні, руки, слава Богу, ще не розпускає...