Розповідь туриста, що повернувся з сафарі: – Коли мене зустрів лев – то він мене не чіпав – напевно подумав, що я слон... – З чого ти узяв?! – Я навалив таку ж купу... ___________________________________________________________________________________________________ Їдуть в потягу грузин, росіянин і українець. Росіянин сидить на верхній полиці, внизу лежить грузин, а по купе бігає українець. Росіянин плюнув в стелю, а потрапив в грузина. Грузин: "Хто нахарькал?" Українець: "Я на Харків!" - грузин йому бац по пиці з'їздив. Росіянин знову плюнув, і знову потрапив на грузина. Грузин: "Хто нахарькал?" Українець: "Я на Харків.. " - грузин знову бац по пиці з'їздив. Росіянин зібрав всі соплі і спеціально прямий грузину по носу. Грузин: " ХТО НА ХАРЬКАЛ?" Українець (перелякано): "Я на Львiв, а потім на попутках". ___________________________________________________________________________________________________ Грицько і Петро заготовлюють дрова. - Петро, дай сокиру! - Та на, лови ! - Хе... - Та ти не хекай! А кажи, піймав чи ні?
|