| Katinka | Дата: Вт, 29.07.2008, 19:51 | Повідомлення # 1 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Бачу, людей тут негусто... Але може хтось приєднається до обговорення і допоможе мені Робимо зараз з чоловіком ремонт в кухні. І от постало питання: яку кухонну плиту купувати? Газову чи електричну? Чи може комбіновану якусь? Вбудовану (виходить дорожче, але ж краще) чи не треба випендрюватися і купити звичайну? А ще: білого кольору чи якусь нержавійку або чорну чи сіру? Що з них практичніше? А якщо хтось порадить ще й марку і виробника (перевірену досвідом), буде взагалі СУПЕР! Чекаю! І наперед вдячна!
|
| |
| |
| kvitka | Дата: Чт, 07.08.2008, 10:29 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| Katinka, нас теж в майбутньому чекає ремонт кухні, тому уже й сама починаю придивлятися до кухонної техніки. Я вирішила, шо будемо купувати плиту з газовими камфорками і електричною духовкою - така у батьків, мені дуже подобається. Мала досвід "спілкування" з електричним верхом - мені зовсім не сподобалося. А які плити у вас в будинку стоять? Якщо, наприклад, у всіх електричні і газ до будинку не проведений, то вибору у вас може й не бути Щодо вбудованої, то мені такий варіант, звичайно, більше подобається, тут усе залежить від фінансів. Якщо буде у нас можливість - куплю вбудовану, а ні - то якусь гарну звичайну. Щодо кольору, мені більше подобаються нержавійки, але усі знайомі, в кого вони є, не радять -залишаються на них найменші сліди навіть від пальців, жир відтирається важко, плита завжди виглядає ну не така акуратна, як звичайна чиста біла плита. Хоча, якщо зупинимося на вбудованій техніці, то я вбудованих білих навіть не бачила, здається...
Мої рослини
|
| |
| |
| starovoyt | Дата: Ср, 03.09.2008, 16:17 | Повідомлення # 3 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| посмотри в нете лучшие пропозыции!!!!!!!!!!!!!!!!
я люблю рослини
|
| |
| |