Ganusya, дуже дякую!!! Любі дівчата, і я усіх вітаю з Днем матері. Бути мамою, бачити, як з кожним днем росте і змінюється твоє сонечко, милуватися його посмішкою уві сні, плакати від щастя через його перший сміх, перше слово, перший крок - це таке щастя, така сила для життя. Хай усі мами і дітки будуть здоровими і задоволеними життям
Она красива,как витрина, Она строга,как прокурор И имя гордое Ирина Несет судьбе наперекор. Несет - не ропщет,зная цену Вещам и людям.Ценит такт. Ей море - хоть не по колено, Но меньше,чем попояс...Факт! Желаем жизни беззаботной, Не знать ухабов, рытвин, ям! Будь птицей высшего полета На зависть мелким воробьям!
bilanna, ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Нехай з тобою буде поряд веселий сміх і ніжний погляд. Хороший друг і пісня тиха, що розганяє тугу й лихо. Очей коханих два озерця- неспокій думки твого серця. Хай омине тебе нещастя, живи і мрій, бажаю щастя.
yarjnka, Вітаю З Днем Народження!!!! В преданьи старом говорится: Когда родится человек - Звезда на небе загорится, Чтобы светить ему на век. Так пусть она тебе сияет По крайней мере лет до ста, И счастье дом твой охраняет И радость будет в нём всегда. Пусть будет в жизни всё прекрасно, Без горя и невзгод, Пусть будет всё светло и ясно На много-много лет вперёд!
yarjnka, я теж приєднуюсь до всіх поздоровлень. Будь самой веселой и самой счастливой, Хорошей и нежной и самой красивой Будь самой внимательной, самой любимой, Простой, обаятельной, неповторимой, И доброй, и строгой, и слабой, и сильной, Пусть беды уходят с дороги в бессилье. Пусть сбудется все, что ты хочешь сама. Любви тебе, веры, надежды, добра!
Сьогодні день народження у Святослава. Хочу привітати і подякувати за естетичне задоволення, яке приносять нам фото Ваших Глоксиній. Чекаємо Вас і нові фото Ваших рослин на нашому форумі. З Днем Народження !
Можливо наш адмін зможе переслати це привітання Святославу.
Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Пт, 19.06.2009, 21:09
kvitka, щиро дякую! Я дуже зворушена . Мені надзвичайно приємно перебувати у вашому , хоч і віртуальному ,товаристві . На вашому сайті настільки добра , товаристська та приємна атмосфера , що хочеться щоразу сюди повертатись.