|
|
|
| Збої на сайті |
| kvitka | Дата: Ср, 01.04.2009, 22:44 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Нарешті!!!! Привіт усім-усім!!! Дочекалися!!! Тепер розказую, що сталося. Одного разу я, як і ви, зайшла на сайт і побачила "технические работы" Чесно, сама не знала, що так станеться. Наш сайт знаходиться в системі УКОЗ. Для порівняння: наш сайт - як магазинчик у великому торговому центрі, і якщо закривають торговий центр - до нашого магазинчика теж немає доступу Система УКОЗ почала глобальне оновлення, через яке й закрилися усі їхні сайти. В результаті - появилися нові функції. Які саме не скажу поки що, бо сама ще не встигла все розгледіти. Жаль, що так сталося. І може статися ще не раз Ну, але будемо надіятися на краще. Дуже рада, що знову можемо потеревенити. За усіма так скучила
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 02.04.2009, 09:52 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| я вже стаю якоюсь АНТИГЛОБАЛІСТКОЮ ! Мало нам глобальної економічної кризи, то ще й на улюбленому сайті придумали глобальне оновлення. Добре, що вже все стало на свої місця, і ми знову в приємній компанії, можемо поговорити про щось цікаве !
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Чт, 02.04.2009, 10:58 | Повідомлення # 3 |
Гілочка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| ГлоріЯ, цілком погоджуюсь з вами . В мене вже терпіння не вистачало ще й написали, що 31 березня закінчать ті оновлення, а насправді...
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 02.04.2009, 15:47 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
список нагород ...
| Так, це прикро, коли вся твоя робота летить під три чорти... Але давайте надіятись на краще, думати що все збережеться і залишиться на своїх місцях! Насолджуйтесь можливістю зараз поділитись цікавим і хорошим
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 02.04.2009, 15:51 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, ну виходу немає, прийдеться насолоджуватися Я от тішуся, що сайт взагалі запрацював, а то тут вже лякали, що взагалі вся інформація стерлася і нічого більше не буде <_< Я вже так до всіх звикла, аж ніби чогось не вистачало без спілкування з вами
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 02.04.2009, 16:18 | Повідомлення # 6 |
Квіточка
список нагород ...
| Так, людина така істота, що звикає до приємного і доброго! P.S. Суджу по собі... Додано (02.04.2009, 16:18) --------------------------------------------- Але сайт почав працювати краще, все пришвидшилось, відкривається відразу, супер!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 17.06.2009, 19:33 | Повідомлення # 7 |
Admin
список нагород ...
| Irene вже не вперше скаржитсья на банер, який заважає писати відповідь. У мене такого ніколи не буває Ще у когось виникають такі проблеми?
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 17.06.2009, 19:49 | Повідомлення # 8 |
Квіточка
список нагород ...
| інколи буває, але в такому випадку я відкладаю написання повідомлення, вихожу з теми і за якийсь час він вже не заважає. Що поробиш, реклама тепер кругом. Я просто не звертаю на такі дрібниці уваги.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 17.06.2009, 20:04 | Повідомлення # 9 |
Admin
список нагород ...
| от блін! а чого в мене такого не буває? від чого це може залежати? Може від браузера? Які у вас? У мене мозіла.
Мої рослини
|
| |
| | |
| Листопад | Дата: Ср, 17.06.2009, 20:07 | Повідомлення # 10 |
Брунька
Група: Користувачі
Нагороди: 2
список нагород ...
| Сьогодні в темі "хойя" на рядку "переглянути додати відповідь відмінити" до19год висів банер, заважав відповідати .
Листопад
|
| |
| | |
| Листопад | Дата: Ср, 17.06.2009, 20:10 | Повідомлення # 11 |
Брунька
Група: Користувачі
Нагороди: 2
список нагород ...
| У мене інтернет експлорер.
Листопад
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 17.06.2009, 20:33 | Повідомлення # 12 |
Admin
список нагород ...
| Спробуйте ще через Мозіллу Firefox. Скачати можна тут http://firefox.org.ua/download/firefox-3.0.11.uk.installer.exe Він від експлорера не дуже аж так відрізняється в користуванні, але сайти відображає набагато краще. Експлорер часто всякі глюки і помилки показує з зображеннями. Думаю, проблема зникне. Якщо ні - тоді буду щось вирішувати з тою рекламою.
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 17.06.2009, 20:40 | Повідомлення # 13 |
Квіточка
список нагород ...
| в мене теж.