Кімнатні рослини

Меню сайту

Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 4672
реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: kvitka 
Форум » Теревені » Сайт cvitka.com та форумляни » Побажання, поради та зауваження щодо сайту cvitka.com

Побажання, поради та зауваження щодо сайту cvitka.com
yarjnkaДата: Чт, 16.04.2009, 11:05 | Повідомлення # 16
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
Люди, давайте дотримуватись тем, а то скоро у нас буде повна каша - ми всі вже почали писати те що не відноситься до однієї теми і іншу! cry

bilannaДата: Ср, 03.06.2009, 14:28 | Повідомлення # 17
Листочок
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
Я тут подивилася на наш сайт і хотіла сказати, що ми дуже багато приділяємо уваги (і це доречно і зрозуміло thumbup ) догляду за рослинами, вирішенням проблем, які з цим виникають, та виглядом своїх рослинок (це я про себе в першу чергу shy і про хвасти). А ось, наприклад, розташування рослин в інтер'єрі або декорування за допомогою кімнатних рослин, здається нікого особливо не цікавить sad , окрім статтєй, звичайно smile .
В мене виникла пропозиція - давайте ділитися власним досвідом, або досвідом інших - якщо хтось десь побачив якісь цікаві ідеї. Можна це розмістити до Теревнь та ремонтів.. або ще десь.. Просто для мене це дуже актуально і мій рослинний хаос хотілося б якось впорядкувати, але я поки не знаю як.. wacko

kvitkaДата: Ср, 03.06.2009, 15:53 | Повідомлення # 18
Admin
Група: Адміністратори
bilanna, мене теж ця тема цікавить. Я навіть заводила подібну тему "розташування рослин", здається, про те, як люди розставляють свої рослини в інтер"єрі. Але щось вона не прижилася... sad
Гляньте в ту тему, або заведіть нову, якщо маєте ще якісь ідеї, а я потім подивлюся, чи доцільно їх буде об"єднувати чи ні... Якщо такі теми стануть популярними, тоді вже для них можна буде завести якийсь окремий розділ.

NephentesДата: Ср, 03.06.2009, 15:54 | Повідомлення # 19
Квіточка
Група: Свої люди
Нагороди: 3 список нагород ...
kvitka, Ладно більше не буду писати щось про обговорювання дії адміністраторів та модераторів. Обіцяю. ok

Nepenthes

NephentesДата: Чт, 09.07.2009, 14:50 | Повідомлення # 20
Квіточка
Група: Свої люди
Нагороди: 3 список нагород ...
kvitka, У мене є одна порада:
У форумі "Рослини з плодами" є декілька тем "... із кісточки". Може зробити одну тему "Плодові рослини із кісточки", і вписувати туди всі плодові рослини форумчан, а потім їх там обговорювати. happy

Nepenthes

LedyXДата: Ср, 09.12.2009, 01:16 | Повідомлення # 21
Гілочка
Група: Модератори
kvitka, було б добре змінити розділ "Рослини з плодами" на
"Рослини з плодами, ароматно - пряні та лікувальні рослини."
Для таких рослин як : Базилік, Имбир, Лавр, М"ята (Меліса), Розмарин, Чебрець, Шалфей і ін. можливо хтось вирощує це вдома.
Пропоную тому, що хотіла відкрити тему про Лаврик та Розмарин (у мене ростуть такі), але відповідного розділу не знайшла sad
Відкривати окремий розділ, думаю, не доцільно, а от об"єднати з плодовими було б добре smile

kvitkaДата: Ср, 09.12.2009, 10:03 | Повідомлення # 22
Admin
Група: Адміністратори
LedyX, ок, створюйте ці теми в плодовому, я ввечері перейменую smile

Форум » Теревені » Сайт cvitka.com та форумляни » Побажання, поради та зауваження щодо сайту cvitka.com
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

Привіт Гість

Логін:
Пароль:
Пошук
Міні-чат
500
Статистика
Наша кнопка

Copyright Kvitka © 2010
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET