Я тут подивилася на наш сайт і хотіла сказати, що ми дуже багато приділяємо уваги (і це доречно і зрозуміло ) догляду за рослинами, вирішенням проблем, які з цим виникають, та виглядом своїх рослинок (це я про себе в першу чергу і про хвасти). А ось, наприклад, розташування рослин в інтер'єрі або декорування за допомогою кімнатних рослин, здається нікого особливо не цікавить , окрім статтєй, звичайно . В мене виникла пропозиція - давайте ділитися власним досвідом, або досвідом інших - якщо хтось десь побачив якісь цікаві ідеї. Можна це розмістити до Теревнь та ремонтів.. або ще десь.. Просто для мене це дуже актуально і мій рослинний хаос хотілося б якось впорядкувати, але я поки не знаю як..
bilanna, мене теж ця тема цікавить. Я навіть заводила подібну тему "розташування рослин", здається, про те, як люди розставляють свої рослини в інтер"єрі. Але щось вона не прижилася... Гляньте в ту тему, або заведіть нову, якщо маєте ще якісь ідеї, а я потім подивлюся, чи доцільно їх буде об"єднувати чи ні... Якщо такі теми стануть популярними, тоді вже для них можна буде завести якийсь окремий розділ.
kvitka, У мене є одна порада: У форумі "Рослини з плодами" є декілька тем "... із кісточки". Може зробити одну тему "Плодові рослини із кісточки", і вписувати туди всі плодові рослини форумчан, а потім їх там обговорювати. Nepenthes
kvitka, було б добре змінити розділ "Рослини з плодами" на "Рослини з плодами, ароматно - пряні та лікувальні рослини." Для таких рослин як : Базилік, Имбир, Лавр, М"ята (Меліса), Розмарин, Чебрець, Шалфей і ін. можливо хтось вирощує це вдома. Пропоную тому, що хотіла відкрити тему про Лаврик та Розмарин (у мене ростуть такі), але відповідного розділу не знайшла Відкривати окремий розділ, думаю, не доцільно, а от об"єднати з плодовими було б добре