|
|
|
| Дуже хочеться! |
| yarjnka | Дата: Ср, 20.08.2008, 15:23 | Повідомлення # 1 |
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Люди, можливо хтось має таке чудо, або знає де купити, просто помираю від такої краси
|
| |
| | |
| berezman | Дата: Ср, 20.08.2008, 16:28 | Повідомлення # 2 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| http://www.orhideya.com.ua/ спробуйте замовити тут. Але вони до 1 вересня замовлення не приймають
Elena
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 21.08.2008, 12:26 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| Красунька!!! Бачила десь таку точно в квіткових магазинах. але, де - не пригадаю
Мої рослини
|
| |
| | |
| Бджілка | Дата: Вт, 17.03.2009, 21:36 | Повідомлення # 4 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| [size=14][font=Times][color=blue][i] ДУУУУУУУЖЕ ХОЧУ ГІППЕАСТРУМ! ПОШУКИ ПО МІСЦЕВИХ МАГАЗИНАХ ЗАКІНЧИЛИСЯ НІЧИМ НЕЗНАЮ В ЧОМУ РІЧ - ЧИ НЕ СЕЗОН, ЧИ НЕ ПОПУЛЯРНИЙ ТОВАР МОЖЛИВО ХТОСЬ ПОДІЛИТЬСЯ САМОЮ ПРОСТЕНЬКОЮ ЦИБУЛИНКОЮ, ДЛЯ ПОЧАТКУ....
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 18.03.2009, 08:58 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| Бджілка, у мене, на жаль, гіпеаструмів немає, але зовсім недавно бачила в квітковому магазині...
Мої рослини
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Ср, 18.03.2009, 10:30 | Повідомлення # 6 |
Гілочка
Нагороди: 1
список нагород ...
| Бджілка, не знаю чи буваєте у Львові, але на виїзді з міста в сторону Бібрки є гуртовня Галсад. Там були ці квіти, це точно.
|
| |
| | |
| Бджілка | Дата: Чт, 19.03.2009, 13:04 | Повідомлення # 7 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| Дякую, колеги, за інформацію! У Львові буваю, загляну ще там в квіткові при нагоді. Можливо і унас підвезуть цибулинки. Просто зараз якраз цвітіння, коли заснуть знову - тоді в продаж виставлять. НАДІЮСЬ!!!
|
| |
| | |
| Byyf | Дата: Сб, 25.04.2009, 23:53 | Повідомлення # 8 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Бджілка, продаю все свои домашние растюхи., посомтрите, может что приглянется. Фото с ценами можно посомтреть по ссылке http://photofile.ru/users/inna34/ Часто обновляю альбом, потому что заставляют расстаться с теми, кого надеюсь оставить в доме:))) Растеньки дома больше года самые молодые:) все в идеальном состоянии, живут, растут, цветут:) Много орхидей, пальмовых, декоративных, интерьерных, пишите, если что то приглянется. Я в Киеве, сможем легко договорится о доставке:)
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 30.04.2009, 17:28 | Повідомлення # 9 |
Admin
список нагород ...
| Люди, так хочу хойю і мединіллу :'( Де взяти? Підкажіть! В магазинах ніде не бачила
Мої рослини
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Пт, 01.05.2009, 10:23 | Повідомлення # 10 |
Гілочка
Нагороди: 1
список нагород ...
| kvitka, бачила ці рослинки у нас у Львові Мединіллу на гуртівні "Екофлора", а хойю в "ГалСад" (переоцінена, стан не дуже). Може тобі передати, якщо не знайдеш?
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Чт, 07.05.2009, 13:35 | Повідомлення # 11 |
Пуп’янок
Нагороди: 2
список нагород ...
| О... бачу таки багацько людей зі Львова, і скуповуються на Гал Саді... Нещодавно хотіла там купити калатею... не склалось... Дуже вже підняли ціни на уцінені не квітучі... Раніше брала по 10-15грн, а тепер завалили 80грн... коли троха побурчати, то скидають на 50% ціну, але як би там не було, 40грн за калатею і жалюгідному стані... таки здирство... Доречі останнім часом асортимент знову звівся до фаленопсисів і цимбідіумів... Але появились нові... дуууууууже дорогі, але просто суперські...
|
| |
| | |
| Vladimir1310 | Дата: Пт, 09.10.2009, 10:00 | Повідомлення # 12 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Хочу купить растение инжир.
|