|
|
|
| Ліани та ампельні рослини |
| yarjnka | Дата: Чт, 09.04.2009, 12:09 | Повідомлення # 1 |
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Хочу почати ще й таку темку. У мене є пристрасть і до таких рослинок. Ось мій житель Сциндапсус золотий (Scindapsus aureus Engl)  Додано (09.04.2009, 12:09) --------------------------------------------- До групи цих рослин відноситься: діпладенія, пассифлора, стефанотіс, філодендрон списоподібний, плющ, сциндапсус, фікус карликовий, філодендрон що лазить, бегонія повисла, гелксина, зігокактус, колокольчик равнолістний, колумнея, крестовник Роулі, нертера, очиток Моргана, фіттонія. У кого що є - давайте поділимось!
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 09.04.2009, 12:10 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| yarjnka, класний !!!!!! я теж щось з таких рослин хочу. але я б якого філодендрончика хотіла.....
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| shel | Дата: Пт, 10.04.2009, 08:58 | Повідомлення # 3 |
Листочок
Група: Свої люди
список нагород ...
| Класный цветочек ,а у меня он висит на кухне на стене и не растет а мучаеться. наверное ему там темно
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Пт, 10.04.2009, 14:18 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
список нагород ...
| yarjnka, А я не можу зрозуміти, Монстера ліана???
Julien Catta
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пн, 13.04.2009, 11:10 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
список нагород ...
| Так, монстера відноситься до ампельних! А що більше у людей немає таких рослинок?!!!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 13.04.2009, 11:19 | Повідомлення # 6 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| Я, якщо чесно, такі рослини не дуже полюбляю Є у мене сингоніум і цисус, вони теж сюди? А чого недолюблюю? Бо не знаю, що з ними робити :'( Просто щоб вони вилися в кімнаті по стінах, стелі і т.п. якось мені не дуже подобається, намотала сингоніум на ту кокосову палку - теж негарно, ну тобто бачу в людей гарно, а у мене чомусь не вийшло, та й росте він то ліаною, то потім починає десь на вершку тієї палки таким кущем рости От і цисус вже починає звисати так поважно з горщика, ношуся з ним по всій хаті, не знаю, куди притулити... Поки що просто висить в кухні з підвіконника, але зачіпаю його там часто Єдине, коли мені подобалося щось таке ампельне, то це у мами. У неї балкон оббитий деревом і по ньому гарно в"ється якась ліанка, сциндапсус, напевно. Але там саме гарно воно поєдналося з деревом. Отаке..
Мої рослини
|
| |
| | |
| shel | Дата: Пн, 13.04.2009, 11:39 | Повідомлення # 7 |
Листочок
список нагород ...
| А я вокруг кокосовой палки наматала сингониум, пока только в один оборот,но он у меня еще из земли пустил новый отросточек. Вообще мне очень нравятся такие растеньица. У меня есть монстерка, но она пока растет 3 ветками в большом горшке и еще не вьется. Очень нравится плющ на опорах, у меня есть парочка, но обвивать пока нечем.
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пн, 13.04.2009, 11:46 | Повідомлення # 8 |
Квіточка
список нагород ...
| Цисус теж є травяною ліаною. А мені подобаються такі рослинки, напевно я їм підходжу, а вони мені
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Сб, 18.04.2009, 11:44 | Повідомлення # 9 |
Квіточка
список нагород ...
| kvitka, В мене теж є сингониум. Напочатку він спокійно ріс, та доріс до стелі (3 роки). Срізали. Потім начав рости. Почався ремонт. Обламався. Закінчилася половина ремонта (електрика), стоїть у мене в кімнаті. получився дуже гарний кущик. Три ствола: 1-вгору,2 та 3 -по бокам. Росте нормально. Тільки коли оприскую стволи із-за тяжкості нагинаются, потім, коли вода висихає, стає як стояв.
Julien Catta
|
| |
| | |
| shel | Дата: Чт, 28.05.2009, 11:44 | Повідомлення # 10 |
Листочок
список нагород ...
| Вот такой у меня сингониум еще не очень, но мы довольно активно растем.Асциндапсус мой окончательно желтеет и собираеться
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 28.05.2009, 12:07 | Повідомлення # 11 |
Квіточка
список нагород ...
| shel, а рятувати пробували? Чому жовтіє і пропадає?
|
| |
| | |
| shel | Дата: Чт, 28.05.2009, 13:02 | Повідомлення # 12 |
Листочок
список нагород ...
| Наверное темно. Хотя вот теперь думаю,что кажеться это началось после того как я его пересадила. Может попробовать его пересадить. А может горшок большой, у меня болезнь больших горшков. Нужно пересадить в меньший горшок и поставить в другое место. А он вообще солнышко любит?
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Чт, 28.05.2009, 14:19 | Повідомлення # 13 |
Гілочка
Нагороди: 1
список нагород ...
| shel, в мене також сциндапсус після пересадки чахне, і минулого року таке ж саме було Ось якраз минулого року мені порадили поставити його в темне місце - листки перестали висихати, але стали повністю зелені. Вже цією весною знову прийшлось пересаджувати, бо горщик малий, ну і він знову капризує...
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 28.05.2009, 15:13 | Повідомлення # 14 |
Квіточка
список нагород ...
| Сонечко йому дуже потрібне і вологість теж. Можливо мало підливаєте? А він любить водичку, але не болото А ось і мій сингониум
|
| |
| | |
| shel | Дата: Пт, 29.05.2009, 09:34 | Повідомлення # 15 |
Листочок
список нагород ...
| kjusy, у меня не сохнут а желтеют, а вот стволик-вянет. Я вот думаю,что я его наоборот залила ,yarjnka-класный сингониум,мне очень нравятся пестрые.
|
| |
| |
|
 |
|