Пт, 10.02.2012, 08:25
» Меню

» Друзі сайту

» Наше опитування
Cvitka оновилася! Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 156

» Реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: bilanna 
Форум » Квітковий форум » Листяні та хвойні рослини » Заміокулькас.
Заміокулькас.
kjusyДата: Пн, 27.04.2009, 18:40 | Повідомлення # 16
Гілочка
Група: Привілейовані
Нагороди: 1 список нагород ...
Статус: Offline
Ось знайшла про краплі води на заміку лише одне речення: "Возможно, это оттого, что поначалу, когда он мне достался и был пересушен, я поливала, как обычно, и заливала - он даже "плакал" (а я не знала, что до этого нельзя доводить)."(http://homeflowers.ru/yabbse/index.php?showtopic=8726). Виходить, що він "плаче" від надмірного поливу.

bilannaДата: Вт, 28.04.2009, 11:04 | Повідомлення # 17
Листочок
Група: Модератори
Я так думаю, що то було після поливу та перед дощем, коли була найвища вологість - тому що більше я подібного не помічала. kjusy, дякую за пошуки smile буду намагатися поливати обережніше, щоб не "плакав"

GanusyaДата: Нд, 07.06.2009, 23:41 | Повідомлення # 18
Брунька
Група: Користувачі
Нагороди: 0 список нагород ...
Я свій заміокулькас вирощую із гілочки, на якій було 4 листочки. Минулого літа просто встромила у горщик до іншого вазона, він там просидів напевно місяців два і пустив коріння, почала рости бульба (незнаю як правильно називається). Потім я його відсадила у окремий горщик і так він ріс (чи спав) цілу зиму. А наприкінці зими вилізло дві новенькі гілочки, на одній - 10, а на другій - 13 листочків, правда стара гілочка відмерла.
Ось так помаленько спробуємо вирости великими. Як сфотографую, то покажу.

bilannaДата: Пт, 30.10.2009, 13:16 | Повідомлення # 19
Листочок
Дівчата - а такі плями коричневі на кінчиках та краєчках листочків - це від чого може бути? Я своїх заміків після того як вони "поплакали" стала менше поливати і більше цього не траплялося.. але стоять вони в мене на східному вікні і я вже думаю може це їм світла забагато.. Тому що плями почали влітку з'являтися. Зараз рост зупинився, але мені дуже шкода на них дивитися sad Щось я з ними роблю не так.. Може треба переставити?

ГлоріЯДата: Пт, 30.10.2009, 13:36 | Повідомлення # 20
Квіточка
bilanna, Може протяг, або сухе повітря ? Переставляти тепер вже не треба - сонця нема, та й день короткий. sad

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

bilannaДата: Пт, 30.10.2009, 13:46 | Повідомлення # 21
Листочок
протягів там нема, повітря не сухе, але я їх не часто оприскувала.. так як спатіків та інших.. але всі інші радіють smile , а цим двом все не так sad Хоча вважаються легкими для вирощування wacko щось в мене все навпаки sad

ГлоріЯДата: Пт, 30.10.2009, 14:03 | Повідомлення # 22
Квіточка
Ну значить земля в горщику не підходяща. В якій землі він росте ? surprised Я недавно свій пересадила в великий пластмасовий горщик. Землю брала універсальну, додала перліт, трохи вермикуліту і сфагнум. tongue Вроді прижився. Але я горщик трошки на виріст взяла, бо з керамічного коріння вилазило просто через верх. Тепер думаю активний ріст аж весною почнеться. wink

bilannaДата: Пт, 30.10.2009, 14:28 | Повідомлення # 23
Листочок
земля в нього та, що дісталася мені с ним ще з минулого року.. росте в пластиковому горщику.. треба, мабуть пересадити в універсальний свіжий грунт. Дякую!!

ГлоріЯДата: Пт, 30.10.2009, 14:43 | Повідомлення # 24
Квіточка
bilanna, да, треба пересаджувати. Коли ти його залила корені могли підгнити, тепер треба почистити глиль, присипати вугіллям і в свіжу землю. Горщик краще пластиковий, бо в керамічному дійсно йому погано. Я вже переконалась. sad

bilannaДата: Пт, 30.10.2009, 14:56 | Повідомлення # 25
Листочок
ГлоріЯ, Дякую!!! flowers на віхідних куплю грунт та пересаджу. досить їм мучатись

Форум » Квітковий форум » Листяні та хвойні рослини » Заміокулькас.
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

» Форма входу
Логін:
Пароль:

» Друзі сайту

» Пошук

» Міні-чат
500

» Приєднуйся!

» Ми на Facebook

» Друзі сайту

» Статистика

Сьогодні на сайті були

Рослини місяця
Муррайя (2)
Карамбола (0)
Молодило (0)
Лівістона (Livistona) (0)
Тюльпан (0)
Гіацинт (0)
Copyright Cvitka © 2012
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Створити сайт безкоштовно * дизайн ZeroParking
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET