| » Реклама |
| Закажите для себя суши заказ онлайн. |
|
|
|
| Бегонія |
| bilanna | Дата: Чт, 25.06.2009, 09:22 | Повідомлення # 1 |
Листочок
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
Статус: Offline
| Тут можна обговорити всі види бегоній та умови догляду за ними
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Чт, 25.06.2009, 09:22 | Повідомлення # 2 |
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Ganusya, ваша бегонія називається Королівська "Мері Крісмас" ( якщо я не помиляюсь ). В точно така сама , але знайти десь інеті чи літературі точнісінько таку ж розкраску не можу. Тому свою називаю саме так , бо найбільше до неї схожа. Ваша дуже гарна .А в моєї щось почали сохнути молоденькі паростки .
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Сб, 03.10.2009, 12:21 | Повідомлення # 3 |
Гілочка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| В мене зацвіла королівська бегонія, тепер не знаю чи варто залишити її квітки, чи краще обрізати? Все ж таки декоритивнолистяна рослина...листочкам не зашкодить цвітіння? Поділіться думками чи досвідом, будь-ласка бо однозначної відповіді в неті я не знайшла
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Вт, 06.10.2009, 10:58 | Повідомлення # 4 |
Брунька
список нагород ...
| kjusy, в мене бегонія не цвіла жодна ні королівська ,ні Фіста. Проте я дала декілька листочків Фісти своїй знайомій , то в неї цвіла один період пезперестанку. Про цвітіння королівської не можу сказати нічого А гарно цвіте? Виставляйте фото.
Повідомлення відредаговано іринка - Вт, 06.10.2009, 10:58 |
| |
| | |
| kjusy | Дата: Ср, 28.10.2009, 19:58 | Повідомлення # 5 |
Гілочка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Ось така квіточка у моєї бегонії: Було аж 7 квітконосів (ото розцвілася!! ), та я всіх обрізала , бо листочки стали жовтіти і засихати...
Повідомлення відредаговано kjusy - Ср, 28.10.2009, 19:59 |
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Пт, 30.10.2009, 14:59 | Повідомлення # 6 |
Зелень
Нагороди: 0
список нагород ...
| А я не знаю назви своєї бегонії.Коли я її посадила(мені дали розсаду з кущика),то всі листки чомусь посохли, Але потім почала активно розростатися
ната
|
| |
| | |
| Ganusya | Дата: Сб, 31.10.2009, 19:50 | Повідомлення # 7 |
Брунька
список нагород ...
| orhidea29, У Вас бегонія Месона. Я теж собі таку хочу, але не можу ніде знайти.
|
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Сб, 31.10.2009, 20:54 | Повідомлення # 8 |
Зелень
список нагород ...
| Ganusya, Дякую за підказку Мені дали з неї розсаду
ната
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Сб, 07.11.2009, 11:30 | Повідомлення # 9 |
Брунька
список нагород ...
| orhidea29, ваша бегонія просто супер Я дуже люблю бегонії. На жаль моя королівська поступово чахне. Листки втрачають яскравість окаски, стають бляклими, потім якісь дірочки на них появляються, ніби щось виїдає. В решті-решт листок жовтіє і його приходиться відривати. В чому справа я не знаю.
|
| |
| | |
| Ganusya | Дата: Нд, 08.11.2009, 20:59 | Повідомлення # 10 |
Брунька
список нагород ...
| іринка, У мене теж така бегонія. Я десь тут на форумі її показувала. Перший рік вона була ну просто супер! минулої зими почала чахнути, але навесні я обрізала її, залишила стебла 3-4 см. Вона обросла новим листям. А з початком осені знову почала чахнути, з нею коїться щось таке ж як і з вашою. Можливо вони так старіють і їх потрібно поновляти? Ось така вона була влітку
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Вт, 10.11.2009, 14:42 | Повідомлення # 11 |
Брунька
список нагород ...
| Ganusya, як ви її обрізали - ближче до кореня чи як? Ваша має короткі стебельця, але крупні листочки. А моя навпаки довгі стебла та менші листки. Де ваша стоїть? Я колись свою тримала безпосередньо на вікні, але їй було там забагато сонця. Хоча вона була подібна до вашої- густенька. Потім я поставила її поряд з вікном і вона почала ось так витягатися. Маю ще квітучу бегонію, яка зацвіла цього року вперше аж 2 бутончиками Тепер вона почала випускати якісь маленькі , недолугі листочки. В неї мабуть мав би бути період спокою. Маю намір її трошки обрізати, але боюся, щоб не пропала зовсім . Підкажіть ,як це зробити правильно
|
| |
| | |
| Antonio | Дата: Нд, 20.12.2009, 02:08 | Повідомлення # 12 |
Брунька
список нагород ...
| В мене так само є бегонія вічнозелена вона в мене зацвітає навіть зимою Зараз фотку постараюся перекінути
|
| |
| | |
| Antonio | Дата: Нд, 20.12.2009, 02:19 | Повідомлення # 13 |
Брунька
список нагород ...
| Вот це фотографія зроблена 2:18 20.12.2009.
|
| |
| | |
| angel777 | Дата: Ср, 09.02.2011, 15:15 | Повідомлення # 14 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Ваші бегонії всі дуже красиві, хочу похвалитись своєю. Мені її подарували весною, на даний час вона виросла на 50см, я незнаю що робити бо росте вона тільки у висоту (скоро до стелі добереться), а хочеться щоб і в ширину росла)))) Літом цвіла більше як 2місяці, квіточки були маленьки але так багато що в долонь непоміщались))) Я нею пишаюсь!!! Підкажіть будь-ласка, який це вид бегонії, і чи можна зробити так щоб росла ще у ширину??? Буду дуже вдячна.
|
| |
| | |
| mosichkka | Дата: Пт, 18.02.2011, 23:06 | Повідомлення # 15 |
Занесений вітром
список нагород ...
| Привіт у мене є бегонія коралова, підкажіть будь - ласка як правильно доглядати за нею.
|
| |
| |
|
 |
|