|
|
|
| Плющ не хоче рости |
| kvitka | Дата: Вт, 26.08.2008, 18:49 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Є у мене звичайнісінький плющ, правда, ще маленький. І зовсім не хоче рости За рік виросло буквально кілька листочків. Так і сидить без будь-яких змін в будь-яку сторону Можливо, знає хтось якісь секрети вирощування плющів? Чи він так і має по-черепашачому рости?
Мої рослини
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Нд, 14.09.2008, 00:57 | Повідомлення # 2 |
|
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Плющ взагалі-то дуже невибаглива рослина. Але раз не росте, значить чимось йому не вгодили. Світло? Не в темному кутку? Температура? Може, грунт, коренева система "не дихає"? Вода - може рослину просто залили? Трохи більше опису дуже б допомогло. Хоча бувають часом просто рослини слабенькі. Такі легше викинути, ніж з них щось ліпити.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 14.09.2008, 17:17 | Повідомлення # 3 |
Admin
список нагород ...
| Andriy, вирішила я свій плющ пересадити - "може поможе" Витягла його з горщика - а там однюсінький маленький корінець , але живий-здоровий. Пересадила у новий грунт, новий горщик - ніби ожив! Принаймні зразу почали лізти нові листочки Хотів, напевно, чогось свіженького
Мої рослини
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Нд, 14.09.2008, 17:43 | Повідомлення # 4 |
|
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| А правильно Хай по всіх книжках пишуть, що пересаджувати потрібно навесні, практика показує, що частенько навіть осіння пересадка рятує рослину. Головне - аккккккккккуратненько
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 15.09.2008, 09:56 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| Ага!!! Після такої пересадки чудом ожили вже дві мої рослинки А трояндочка навіть цвісти почала
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Вт, 24.02.2009, 16:16 | Повідомлення # 6 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Пересаджую якщо потрібно на протязі року, боюсь якщо чекати в окремих випадках до весни - вже буде пізно...
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 24.02.2009, 20:19 | Повідомлення # 7 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, підтримую. Недавно так врятувала свою товстянку - пересадила серед зими. Але зате жива
Мої рослини
|
| |
| |
|
 |
|