|
|
|
| Диффенбахії |
| Katinka | Дата: Вт, 29.07.2008, 19:43 | Повідомлення # 1 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Привіт! Дуже сподобався вам сайт, класно, що україномовний А у мене така проблемка: уже другий раз пробую вирощувати диффенбахії, а вони все одно помирають :'( Стільки перечитала про них, ніби й поливаю правильно, обприскую, пробувала ставити на різні місяця. А у них постійно сохнуть листки на кінчиках, так і засихає вся рослина, навіть молоденькі листочки жовтіють і засихають Може їх щось їсть? Але не бачу ніяких шкідників. Це мене диффенбахії так не люблять? Чи я таки не вмію знаходити з ними спільну мову? А так мені подобаються...
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 07.08.2008, 10:07 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Привіт! У мене росте диффенбахія, ніяких труднощів в цьому у мене не було, деякі старі кущики в цьому році висадила у відкритий грунт, подивлюсь чи зміниться рослина на краще. У мене зовсім не ведуться фіалки, напевно я їм не підходжу! Спробуй katinka ще раз, бажаю успіху!!!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 07.08.2008, 10:20 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| А у мене теж перша диффенбахія не прижилася - думала, більше не буду з ними навіть зв'язуватися А тут подарували 2 маленькі диффенбахійки, побачимо, як вони себе будуть вести
Мої рослини
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 07.08.2008, 15:08 | Повідомлення # 4 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, Quote У мене зовсім не ведуться фіалки, напевно я їм не підходжу! Трошки не по темі, але я чула, що фіалки ведуться лише у самотніх людей або людей, які себе відчувають самотніми. Тіштеся, що не ведуться
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пт, 08.08.2008, 08:18 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
список нагород ...
| Дякую за втішну новину, значить краще хай не ведуться!!!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 05.02.2009, 22:40 | Повідомлення # 6 |
Admin
список нагород ...
| Здається, моя маленька диффенбахійка прихворіла :'( Нові листочки вилазять якісь скручені вже і трошки пожовклі біля основи листка... Ніяких шкідників ніби не бачу. Що це може бути?  Додано (05.02.2009, 22:40) --------------------------------------------- Ох і вередлива у мене дифенбахія Де я вже її тільки не ставила, що тільки не робила, а вона все одно якась ніяка, листочки жовтіли. А тут бачу їй, здається, сподобалося на новому місці - почали вилазити гарні, рівненькі нові листочки, ніби й ожила А від чого у дифенбахії може жовтіти листя? Поливала я її нормально, не сушила і не заливала. Обприскувала інколи, шкідників нема...
Мої рослини
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 26.03.2009, 14:27 | Повідомлення # 7 |
Листочок
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Стосовно диффенбахій. Вони не люблять прямих сонячних променів. І ще, може повітря все ж було засухим для неї. Можливо треба було частіше оприскувати на попередньому місці. Навмисно зфотала свою. Я її нещодавно пересадила у більший вазон. Оприскую та поливаю, як і інші квіти, по мірі необхідності, та коли бачу, що листячко поникає. Мій Коханий її назву ніяк не міг запам'ятати - тепер називає Фінербахча ;). Так несподівано в неї з'явилося ім'я
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 26.03.2009, 14:28 | Повідомлення # 8 |
Листочок
список нагород ...
| упс. забула фотку додати
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 26.03.2009, 17:25 | Повідомлення # 9 |
Admin
список нагород ...
| bilanna, а у мене дифенбахія така невеличка, кущиком, і листя маленьке... І їй хоч цирк показуй - все одно жовтіють кінчики листя
Мої рослини
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 26.03.2009, 17:50 | Повідомлення # 10 |
Листочок
список нагород ...
| ну, не знаю. в мене вона стоїть поруч з фікусами Бенджаміна та драценами, тому я їх разом дуже рясно оприскую. може від цього вологість у кімнати вища за інші.. тому що жовтіння - це ознака сухості повітря. тому іноді групування допомагає вирішити декілька проблем одночасно.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 26.03.2009, 18:15 | Повідомлення # 11 |
Admin
список нагород ...
| ну спробую ще більше її обприскувати. Вона у мене стоїть біля сингоніума і бегонії. Сингоніум обприскую, бегонію - ні
Мої рослини
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 26.03.2009, 18:23 | Повідомлення # 12 |
Листочок
список нагород ...
| а в мене сингоніум загинул при переїзді бажаю вам успіхів! я думаю вона весною вам віддячить за любов і турботу гарним виглядом p.s. коли вже та весна прийде
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 26.03.2009, 21:13 | Повідомлення # 13 |
Admin
список нагород ...
| Quote (bilanna) бажаю вам успіхів! Дякую! Взаємно! А весна прийде літом
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пт, 27.03.2009, 11:50 | Повідомлення # 14 |
Квіточка
список нагород ...
| Минулого року свої диффенбахії висаджувала на клумбу, спробуй влітку зробити так само, можливо й допоможе
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пт, 27.03.2009, 12:32 | Повідомлення # 15 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, ого!!! я навіть не збиралася її на вулицю виносити, думала, така теплолюбива, хай в хаті ліпше буде. Дякую! Спробую. Я якраз збираюся всіх своїх чахликів нещасних повисаджувати
Мої рослини
|
| |
| |
|
 |
|