|
|
|
| Диффенбахії |
| yarjnka | Дата: Пт, 27.03.2009, 16:44 | Повідомлення # 16 |
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Висаджувати у відкритий грунт для кімнатних рослин - дуже добре! Спробуйте, були такі чахлики, що тільки у смітник, але зі скупості до рослин, висаджувала на клумбу, і все гарно росте і навіть цвіте по декілька разів!
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Пт, 27.03.2009, 17:17 | Повідомлення # 17 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| bilanna, ваша диффенбахія красуня. в мене була колись маленька, але її з"іли шкідники, і я так більше і не купляла.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Пт, 27.03.2009, 17:17 |
| |
| | |
| kjusy | Дата: Пт, 27.03.2009, 19:23 | Повідомлення # 18 |
Гілочка
список нагород ...
| В мене диффенбахія цвіла, але після цього захворіла (всі листки підсихають по краях, а нові в 10 раз менші за попередні вилазять ). Може це через зиму, чи це цвітіння всі сили забрало....А у вас, yarjnka, після цвітіння як рослина себе почувала?
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Сб, 28.03.2009, 09:08 | Повідомлення # 19 |
Листочок
список нагород ...
| ГлоріЯ, дякую за компліменти я теж хочу собі маленьку, але треба місце підібрати, а з цим в мене вже дууууже великі проблеми
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 02.04.2009, 14:21 | Повідомлення # 20 |
Квіточка
список нагород ...
| А про яке цвітіння йде мова?
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Чт, 02.04.2009, 20:21 | Повідомлення # 21 |
Гілочка
список нагород ...
| yarjnka, я, мабуть, неправильно зрозуміла ваші слова:Quote (yarjnka) Висаджувати у відкритий грунт для кімнатних рослин - дуже добре! Спробуйте, були такі чахлики, що тільки у смітник, але зі скупості до рослин, висаджувала на клумбу, і все гарно росте і навіть цвіте по декілька разів! В мене просто диффенбахія зацвіла, а тепер погано себе почуває
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пт, 03.04.2009, 11:55 | Повідомлення # 22 |
Квіточка
список нагород ...
| Можливо всі сили вона витратила на цвітіння, а тепер їй треба дати час, щоб вона знову набралась сили для росту
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Сб, 04.04.2009, 23:16 | Повідомлення # 23 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| kjusy, я колись читала, що дифенбахію дійсно дуже втомлює цвітіння. Буває, що вона потім уже й не може нормально прийти до тями :'( Тому часто квітку дифенбахії відрізають, щоб не забирала у рослинки сили
Мої рослини
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Нд, 05.04.2009, 13:59 | Повідомлення # 24 |
Гілочка
список нагород ...
| Quote (kvitka) я колись читала, що дифенбахію дійсно дуже втомлює цвітіння. Буває, що вона потім уже й не може нормально прийти до тями Так шкода , моя диффенбахія була такою красунею... Недавно пересадила її, листки нові появляються трохи кращі і вже не підсихають, але вигляд в рослини, мягко кажучи , недуже Може порізати її на черешки і поставити вкорінюватись?
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пн, 06.04.2009, 08:59 | Повідомлення # 25 |
Квіточка
список нагород ...
| Можна й так, диффенбахії чудово вкорінюються, сама пробувала! І росте добре! Пробуйте!!!
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Сб, 06.06.2009, 19:56 | Повідомлення # 26 |
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Привіт! Дозвольте приєднатися до вашого товариства. В мене 3 діфенбахії ( але деревоподібні ), всі високі 1.20-1.50м. Але та , що стоїть на кухні , де здавалося б , вологість більша , має сухі кінчики майже на всіх листочках. А та , що в кімнаті , неподалік батареї , не має жодного. А ще інша "плаче" на дощ. Доглядаю ж однаково. Вони люблять достатньо світла , але не прямих променів , люблять протиратися мокрою шматинкою ( чистюлі ), влітку безумовно оприскування. Коли навчуся передавати фотки , то покажу.
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Сб, 06.06.2009, 22:08 | Повідомлення # 27 |
Гілочка
список нагород ...
| іринка, Оскільки ваші диффенбахії ведуть себе по-різному, то значить щось в догляді все ж таки відрізняється: не кожен грунт однаково швидко висихає, або горщики різні по розміру чи з різних матеріалів (в кераміці земля висихає швидше ); коренева система може бути по-різному розвинена. Тай на кухні тепліше, ніж в інших кімнатах, а отже і земля скоріше пересихає. Мабуть, та, що плаче отримує забагато води, а та, що з сухими кінчиками - навпаки. Це все тільки моя думка, може вам ще хтось щось конкретніше скаже А як додавати фото ось тут детально написано: http://kvitka.at.ua/forum/16-77-1. А ще можна прикріпити файл (коши пишете відповідь, внизу є функція Прикріпити файл, жміть Обзор, далі вибираєте фото зі свого компютера (фото має бути не більшим за 500Кб) і натискаєте Додати відповідь ). Успіху
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Вт, 09.06.2009, 18:30 | Повідомлення # 28 |
Брунька
список нагород ...
| $IMAGE1$ Ось одна із моїх діфенбахій. Це одна із "близнючок". Я їх так називаю , бо виросли вони із одного корка ( чи черешка ). Коли вони були маленькі (а їм вже мабуть років 7) ,то росли в одному горщику . Я і не сподівалася ,що з них можуть вирости такі деревця. Додано (07.06.2009, 16:24) --------------------------------------------- Не вийшло передати фотку .Попробую іншим разом . Додано (09.06.2009, 18:20) ---------------------------------------------
ось одна із моїх діфенбахій ( спроба №2 )  Додано (09.06.2009, 18:30) --------------------------------------------- Ура!!! Нарешті вийшло!yahoo Дякую kvitka за допомогу. ::
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 09.06.2009, 18:52 | Повідомлення # 29 |
Квіточка
список нагород ...
| іринка, дифенбахія-красуня ! Давайте решту !
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| іринка | Дата: Ср, 10.06.2009, 22:59 | Повідомлення # 30 |
Брунька
список нагород ...
| Дякую ГлоріЯ! Ось ще одна моя красуня - та ,що плаче.
|
| |
| |
|
 |
|