Мирослава, Напевно вода холодна дуже, якщо на підвіконні стоїть. Можете обрізати підгнивше і поставити в чисту воду, тепленьку і додайте туди 1 таблетку подрібненого активованого вугілля.. Поставте в тепле місце і контролюйте яка температура води, якщо холодна, то і корінців не пустить, треба, щоб вода була 20 *приблизно.
Дівчата, в мене така ж історія.Колись, як у мене було мало квітів, була диф. з двох щепок до 2-х метрів. Коли почала займатися рослинами і придбала парочку кущових, всі втратила.Вони мені сильно подобаються, але після таких втрат уже боюся і купувати. Догляд як і за усіма рослинами, а вних листочки жовкнут, коричневі кінчики.Одним словом , не хочуть рости
Привіт! Допоможіть, будь ласка! 1,5 місяці назад купила собі диффенбахію кущову. У неї почали жовтіли молоді листочки. Вирішила пересадити. Як наслідок, листочки жовтіють ще швидше. Поливю її по мірі підсихання грунту, обприскую, купаю. Та й місце непогане підібрала ( без доступу прямих сонячних променів)
Натусік, мені також два роки назад подарували таку диффенбахію! Вона в мене дуже погано росла і жовкла, хоча я її і оприскувала, і купала! А якось мені довелось поїхати на тиждень з дому, коли приїхала, то побачила жахливу картину! Моя рослина була геть жовта! Я довго не думаючи витягла її із землі! Ті, що були більш-менш нормальні, то я їх глибше посадила, а інші я посадила, обрізавши верхушки! Зараз моя диффенбахія вже велика виросла, гарна і зелена! Так, що не бійтеся їх обновляти! Вони після обрізки швидко ростуть і випускають багато діток! Доречі стовбурці я присипала угольком із спалених сірників!
Привіт! Допоможіть мені з диффенбахією. На стовбурі, де жовкли лисочки, почали зявлятись п"ятна гнилі. Я їх повирізала і замазала активованим вугіллям. Але всеодно не допомагає. Вже дірка в стовбурі розміром із 5 копійок. а гниль всеодно продовжується. Що робити???? Я не хочу її втрачати.