|
|
|
| Кипарис |
| kvitka | Дата: Нд, 08.03.2009, 18:01 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| 8 березня не пройшло безслідно - у мене появився маленький кипарис Що знаєте про нього цікавенького? Які особливості догляду? Він швидко росте?
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 10.03.2009, 13:33 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| kvitka, дуже гарненький кипарисик ! В мене теж був, але загинув після Нового року. Я його забрала в дитячу кімнату - прикрасила дітям замість ялиночки. А температура +21 виявилась для нього смертельною. Ще трохи постояв, як гербарій - засушений і все Фото тільки збереглось, та і то не святкове.  Додано (10.03.2009, 13:33) --------------------------------------------- Забула.......він жив в мене десь півроку і все було добре, до осені був на балконі виріс досить добре і швидко. Підживку купляла спеціально йому для хвойних. Ой як згадала про нього то так сумно стало .......... Певно купити собі треба інакший і не плакати за тим що не повернеш.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 10.03.2009, 19:31 | Повідомлення # 3 |
Admin
список нагород ...
| ГлоріЯ, гарненький був він у вас, пухнастенький Страшно тепер за свій. Він у мене теж зараз стоїть десь при температурі 21. Терміново забирати звідти? Я просто прочитала, що зимувати йому треба на холоді, а весною можна занести вже в кімнату, а коли потепліє - і на вулицю. Ну от я подумала, що зима вже закінчилася, можна заносити в кімнату Чи хай ще буде на холоді? А ви не сумуйте. У вас вже є досвід, наступний точно виросте гарненьким великим красенем
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 10.03.2009, 23:07 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
список нагород ...
| kvitka, якщо ви його тільки недавно пересадили, то хай ще постоїть в кімнаті, бо я думаю що після пересадки йому захолодно буде на вулиці. Тільки обприскуйте часто, а поливати багато поки що не треба.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 11.03.2009, 20:43 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| :'( у мого кипарисика сьогодні засохли кінчики 3 гілочок, зовсім трішки, але значить, йому у кімнаті погано... Винесла поки що не на вулицю, а в кімнату, де 15 градусів тепла... А коли його вже на вулицю можна буде виносити? При якій температурі?
Мої рослини
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Ср, 22.04.2009, 17:03 | Повідомлення # 6 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| kvitka, У мене зовсім не хочуть рости кипарии, засихають постійно. Зате ялини та можевельники добре ростуть у горшиках на балконі.
Julien Catta
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 23.04.2009, 10:41 | Повідомлення # 7 |
Admin
список нагород ...
| Мій кипарис більше не сох і зараз живий і здоровий, тьху-тьху. Я його почала виносити на кілька годин на вулицю вже тоді, коли температура була 5 градусів тепла. А коли ще більше потеплішало, пересадила в сад. На зиму викопаю знов. Nephentes, я зрозуміла, що йому потрібна прохолода. Це найважливіше для кипарисів.
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 26.05.2009, 10:36 | Повідомлення # 8 |
Квіточка
список нагород ...
| Ну от з"явився в мене новенький кипарис. Поки що ще не пересаджувала, хай трохи звикне до мене. Екземпляр в мене не з виставки, але я надіюсь, що йому в мене сподобається і він як розростеться....
Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Вт, 26.05.2009, 10:41 |
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 26.05.2009, 10:44 | Повідомлення # 9 |
Admin
список нагород ...
| ГлоріЯ, вітаю з новим мешканцем! Гарненький А мій живе на вулиці ще з початку весни. Правда, трошки сохне з сонячної сторони, не уявляю, що буде літом
Мої рослини
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Вт, 26.05.2009, 11:48 | Повідомлення # 10 |
Гілочка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| ГлоріЯ, дуже гарне деревце Мені от цікаво стало: а чи є запах хвої в кімнаті від таких кипарисів
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 26.05.2009, 12:40 | Повідомлення # 11 |
Квіточка
список нагород ...
| kjusy, ну не буду перебільшувати, на цілу кімнату не пахне, але якщо рукою легенько погладити кипарис, то хвойний аромат є.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 26.05.2009, 16:08 | Повідомлення # 12 |
Admin
список нагород ...
| kjusy, ага, дійсно просто так не пахне. Хоча я думала, що буде пахнути. Пахне тільки, якщо потерти
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 27.05.2009, 14:15 | Повідомлення # 13 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Це ж добре, що завжди не пахне, а то було б відчуття Нового року круглий рік!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 27.09.2009, 16:07 | Повідомлення # 14 |
Admin
список нагород ...
| Мій кипарис гарно пережив літо на вулиці, а от буквально пару днів тому різко пожовтів Хоч жара вже минула... Навіть не знаю, що тепер з ним робити, чи реально ще його врятувати? Пересаджувати в горщик і в хату? Чи не чіпати ліпше?
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 30.09.2009, 15:47 | Повідомлення # 15 |
Квіточка
список нагород ...
| kvitka, змерзнути не міг, перегрітись, я думаю, теж не міг.Один висновок напрошується - ти забула його полити. Але він що в відкритому грунті ріс? Тоді лишаються шкідники...
|
| |
| |
|
 |
|