Оскільки одна з тем форуму останнім часом плавно перетворилася обговорення цін і місць, де можна рослини купити дешевше, створюю для цього окрему тему. Тут можна писати оголошення, хто за якими цінами які рослини шукає і т.п. Всі "цінові" повідомлення з тої теми переношу сюди.
Хотіла купити собі вчора замік. Обійшла кілька магазинів, і всюди мене трохи вразила ціна: 100 грн за рослинку висотою десь 20 см (в горщику 3 такі гілочки). Вони дійсно такі "дорогоцінні"? Чи можна пошукати дешевше? За скільки ви свої купляли? П.С. З того горя купила собі в результаті ще один фаленопсис
Через тиждень буде новий завоз, може ще щось виберу. Дуже хочеться купити ЦИКАС (195грн.), ЗАМІОКУЛЬКАС (183грн), АРЕКА (255грн.)
Ого... ну і ціни... Може вартує пошукати якусь гуртовню? У Львові на Гал Саді цикас коштує в районі 90грн, причому нормальних розмірів... Заміокулькас мама сонечка брала за 60грн...
kvitka, як на мене це дуже дорого, я купувала (десь рік тому) більшого і густішого за 35 грн, а такі як ти описала були по 15 грн., хоча в Епіцентрі також були по 100 Цього року дивилась за заміками на подарунок, то досить непогана рослина коштувала 50 грн.
Повідомлення відредаговано kjusy - Нд, 07.06.2009, 22:54
kjusy, дякую. Я от теж подумала, що це зажирно за такого малючка Буду ще шукати. Ganusya, будемо чекати фото. Якщо буде нагода десь вкрасти гілочку :D, то теж спробую так виростити.
kvitka, в мене 2 маленьких заміка..дісталися "у спадок" так би мовити. скільки я не дивилася в Києві - дешевше ніж за 100 грн. ніде не бачила. Якщо хочете - можу поділитися гілочкою , коли буду розсаджувати свої - судячи з темпів роста. це буде досить скоро. Мої, здається, теж були вирощені таким же способом як описала Ganusya
В нас цикас діаметром в 1м 90грн коштує... Так, що як на мене, то таки дороговато...
Quote (Юля-Рівне)
ЗАМІОКУЛЬКАС - 1м. - 183 грн.
Орієнтовно такий самий, також вдвічі дешевше...
То питання не у Львові-Рівному, просто мабуть таки варто пошукати гуртівню... Такі самі ціни як Ви пишете в нас по Епіцентрах, Нових лініях, Метро і Практікері, а тако у роздрібі. А на гуртівнях вдвічі, тричі дешевше... Тим паче, що вони власне на них і кують більшість рослин, принаймні роздріб. Може і у Вас є щось схоже? Просто Ви ще не знайшли... Я також раніше не знала про існування тих гуртівень і тратила шалені гроші на квіти... мій цикас моєму сонцю коштував 245грн, це при тому, що в діаметрі він був лише 50см...
Ого! Ціни як в Києві, думаю, у Вас можна знайти дешевше... У всіх містах, певно, є такі гуртівні, бо пересічним продавцям у квіткових магазинах просто невигідно возити рослини десь з інших областей. Пошукайте ще. Зможете тоді купити більше рослин за таку саму ціну.
Хм... по доброті душевній до певних форумлян, це одне... Але я і комерційний інтерес вже в цьому бачу... Звісно я кака... але... Якщо хтось захоче купити певну рослину дешевше, я несу затрати на дорогу на гуртівню і вибір, ймовірно не раз, або ммс, потім варіанти доставки... І всі задоволені... Звиняйте... комерційна жилка, з добротою змішалась... А якщо насправді, то звісно не важко передати.
Повідомлення відредаговано Irene - Сб, 13.06.2009, 18:47
Irene, ги.... та розумію Можна замутити такий собі "рослинний автолюкс" Якщо в результаті воно вийде не дорожче, ніж би хтось міг купити собі в магазині біля будинку, то ясно, що воно того варте От можна навіть на нашому форумі замутити таку темку типу "Поможіть купити дешевше"