|
|
|
| Ціни на рослини |
| kvitka | Дата: Нд, 14.06.2009, 12:01 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Оскільки одна з тем форуму останнім часом плавно перетворилася обговорення цін і місць, де можна рослини купити дешевше, створюю для цього окрему тему. Тут можна писати оголошення, хто за якими цінами які рослини шукає і т.п. Всі "цінові" повідомлення з тої теми переношу сюди.
Мої рослини
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 14.06.2009, 12:02 | Повідомлення # 16 |
Admin
список нагород ...
| Irene, давай організовуй! Я буду першим клієнтом, список можу хоч вже тобі написати
Мої рослини
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Нд, 14.06.2009, 12:03 | Повідомлення # 17 |
Пуп’янок
Група: Привілейовані
Нагороди: 2
список нагород ...
| Quote (kvitka) Irene, давай організовуй! Ну... то не так скоро... Маркетингові дослідження, приміщення з відповідними умовами, дилерські і доставочні центри (не Автолюкс... дуже дорого) і купа умовностей... Не все одразу, то тре з розумом... Quote (kvitka) Я буду першим клієнтом, список можу хоч вже тобі написати А поодиничні замовлення мо і так переправити, все рівно вийде дешевше... Тільки питання переводу коштів, бо не хочу своє ПП відновлювати...
Повідомлення відредаговано Irene - Сб, 13.06.2009, 21:37 |
| |
| | |
| Юля-Рівне | Дата: Нд, 14.06.2009, 12:03 | Повідомлення # 18 |
Занесений вітром
Група: Користувачі
список нагород ...
| Якщо хтось може запропонувати рослини дешевше ніж є тут у нас в Рівному, то я готова розказати, що мене цікавить. А поки, в суботу дзвонила у Львів на Гал Сад (про який згадували вище), то ціни там на такі рослини як я купила у нас помітно ВИЩІ. Наприклад, ЦИКАС 0,7-1м. - 300грн. (у нас 195 грн.), АРЕКА 1,5-1,6м. - 320 грн. (у нас 250грн.). Про ЗАМІОКУЛЬКАС не знаю, бо в наявності лише маленькі екземпляри. Отже ціни змінюються швидше ніж ми думаємо  Додано (14.06.2009, 11:59) --------------------------------------------- і дякую всім за поради зараз рослинки почувають себе чудово - поки нічого не опускається і не опадає Місце для Фікуса підібрали класне, і йому ніби добре і ми любуємось-неналюбуємось
Терміново потрібен сад у квартирі! У мене 2 попугайчика Кукочка і Фішечка, собачка Аліса, драцена і кілька кактусів.
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Нд, 14.06.2009, 18:36 | Повідомлення # 19 |
Пуп’янок
список нагород ...
| Quote (Юля-Рівне) Якщо хтось може запропонувати рослини дешевше ніж є тут у нас в Рівному, то я готова розказати, що мене цікавить. А поки, в суботу дзвонила у Львів на Гал Сад (про який згадували вище), то ціни там на такі рослини як я купила у нас помітно ВИЩІ. Наприклад, ЦИКАС 0,7-1м. - 300грн. (у нас 195 грн.), АРЕКА 1,5-1,6м. - 320 грн. (у нас 250грн.). Про ЗАМІОКУЛЬКАС не знаю, бо в наявності лише маленькі екземпляри. Отже ціни змінюються швидше ніж ми думаємо Це такі ціни в телефонному режимі і без знижок, які діють в певні дні. Цикас 300грн, як мінімум вже не з цибулькою, а деревце. Але менше з тим. Я туди звоню тільки, щоб уточнити годину роботи, більше нема про що говорити з ними. Туди тре тупо їхати. В телефонному режимі дендробіум коштує 50-70грн, а в реалі - 15грн.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 14.06.2009, 18:52 | Повідомлення # 20 |
Admin
список нагород ...
| Бачила на днях в магазині ехмею смугасту (вже з квіткою), хотіла б і собі таку, але ціна - 180 грн Це така її "заслужена" ціна? Чи можна знайти дешевше? (Я не маю можливості їздити в інші кінці Києва, щоб моніторити ціни , тому буду вдячна за інформацію )
Мої рослини
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Пн, 15.06.2009, 23:40 | Повідомлення # 21 |
Пуп’янок
список нагород ...
| Гляну як зможу на днях, але якщо що, майте на увазі, що за тиждень їду..., тому сорі...
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Ср, 17.06.2009, 10:21 | Повідомлення # 22 |
Гілочка
Нагороди: 1
список нагород ...
| kvitka, раніше дуже хотіла ехмейку, зараз вже такого хотіння нема, але звичка на ціни дивитись залишилась Місяць тому бачила за 120 грн. (але це не на самій дешевій гуртівні), буду на Екофлорі ще подивлюсь
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 17.06.2009, 10:30 | Повідомлення # 23 |
Admin
список нагород ...
| kjusy, добре, дякую 120 це вже не 180
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 17.06.2009, 16:53 | Повідомлення # 24 |
Квіточка
список нагород ...
| У нас теж - єхмея - 130 грн, замік середнього розміру - 90 грн.!
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 17.06.2009, 17:31 | Повідомлення # 25 |
Квіточка
Група: Модератори
список нагород ...
| Моя подружка в суботу в Львові купила замік 60 см в горщику 12 см. за 47 грн., в "Метро". Ми його з того горшочка витягнути не могли - так горщик деформувався від бульб заміка.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 17.06.2009, 18:12 | Повідомлення # 26 |
Admin
список нагород ...
| ГлоріЯ, блін!!!! то чого в нас тут такі ціни деруть? Я, здається, дешевше ніж 70-80 грн останнім часом в киїаських квіткових магазинах ніяких рослин не бачила Чи це я по якихось мажорних магазинах ходжу? Але в такомувеликому місті, щоб поїхати на інший кінець в якийсь магазин, де, МОЖЛИВО, буде трохи дешевше, треба витратити десь 1,5 (мені 2) години часу в одну сторону, тобто загалом десь 5 годин часу піде на те, щоб купити 20-ти см замік не за 100 грн, а за 80 Дурдом!!
Мої рослини
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Ср, 17.06.2009, 18:18 | Повідомлення # 27 |
Пуп’янок
список нагород ...
| І це при тому, що в Метро в нас не найдешевші ціни на рослини... Блін, знову баннер "Красота нон-стоп" на місці відповіді...
Повідомлення відредаговано Irene - Ср, 17.06.2009, 18:19 |
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 18.06.2009, 22:13 | Повідомлення # 28 |
Квіточка
Група: Модератори
список нагород ...
| Була сьогодні у Львові. По дорозі додому заїхали на квіткову гуртовню. Купила собі фікуса Бамбіно (30грн), драцену Годсефа (13 грн.), і маленький плющик( 7.50). Ціни такі, що я б могла ще пів гуртовні скупити, але боялась, що чоловік додому непустить. Камбрії гарні, квітучі по 45 грн. Фікуси бенджики і Алі висотою 1.50 по 180 грн. ну і ще тьма-тьмуща всякої краси.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 18.06.2009, 22:41 | Повідомлення # 29 |
Admin
список нагород ...
| ГлоріЯ, ну всьо! мені, певно, вигідніше буде найняти грузовик, поїхати до вас у Львів і закупити собі рослин на кілька років наперед.
Мої рослини
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Пт, 19.06.2009, 08:53 | Повідомлення # 30 |
Пуп’янок
список нагород ...
| Quote (ГлоріЯ) Камбрії гарні, квітучі по 45 грн. Такої орхи не існує... Під цією назвою орха, яку тре буде розпізнавати щоб вибрати правильний догляд... Але то не в тему. Quote (kvitka) ГлоріЯ, ну всьо! мені, певно, вигідніше буде найняти грузовик, поїхати до вас у Львів і закупити собі рослин на кілька років наперед. Дешевше буде найняти і грузовик у Львові...
|
| |
| |
|
 |
|