|
|
|
| Багато рослин вдома - шкідливо? |
| kvitka | Дата: Нд, 21.09.2008, 17:16 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Не раз уже чула думку, що тримати вдома багато рослин (особливо в спальні) - шкідливо. Бо вони ж вночі навпаки "зжирають" кисень... А шо ви про це думаєте? Ви тримаєте рослини в спальні?
Мої рослини
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Нд, 21.09.2008, 20:39 | Повідомлення # 2 |
|
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Набагато більше кисню зжере звичайна сигарета. Вдень же той кисень не вбирається, а акуратно виділяється назад. Не забуваємо, що деякі з поширених і добре відомих рослин вбирають фенол, формальдегід та іншу погань, яка виділяється з нових виробів (скажімо, меблів), а ще виділяють фітонциди, що вбивають мікроби, і т.д. і т.п. Так що чи тримати рослини в спальні - то є справа виключно особистого смаку.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 28.01.2009, 12:26 | Повідомлення # 3 |
Admin
список нагород ...
| У мене в одній кімнаті почала "цвісти" стіна Рідні і знайомі "звинувачують" в цьому мої рослини. Хіба можуть вони бути причиною?
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 19.03.2009, 11:31 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Я так не думаю. Мені здається, що на стіну попала велика кількість вологи і завівся грибок... Потрібно обдерти всю штукатурку і обробити розчином від грибка!Додано (19.03.2009, 11:31) --------------------------------------------- Думаю, що багато рослин шкідливо тільки для чоловіка і дитині, бо менше часу їм припадає як без них! Все ж рослини забирають багато часу і сил, а деколи ще нервів - то ростуть, то ні; то пропадають; то цвітуть; то хтось поїсть чи ще щось
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 19.03.2009, 12:20 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, що правда то правда. В мене, правда, чоловік на комп"ютері помішаний. то поки він в ньому риється, я порпаюся в рослинках
Мої рослини
|
| |
| | |
| Ганна | Дата: Сб, 16.04.2011, 14:10 | Повідомлення # 6 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Навіть дуже шкідливо, бо не вистачає часу на всі рослинки. З'являються улюбленці й пасинки. Страшенно переживаю загибель квітів. Значить, треба визначитися що хочеш мати? на скільки вистачить сил, уваги? я маю тільки цитрусові та інжир (на балконі), в квартирі квітнучі та пахучі: орхідеї на підвіконні, каву, трохи жасмину, пасіфлори, перескії, стефанотиси та хойї. На кухні лікар - алое.
|
| |
| | |
| Маруська | Дата: Нд, 17.04.2011, 12:44 | Повідомлення # 7 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| У мене в спальні два фікуси і "малений" панданус (винтовая пальма), величезний аспарагус, на вікні-хойя. Незручності виникають лише , коли цвіте хойя- запах ну дуже приторний. А так... Приємно прокидатися серед такої зелені!
Я живу як хочу, а кому не подобається то нехай купить собі медальку)))
|
| |
| |
|
 |
|