|
|
|
| Догляд за великими рослинами |
| kvitka | Дата: Пн, 03.11.2008, 22:00 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Як ви доглядаєте за своїми великими рослинами? Не дуже великі я час від часу мию під душем, змивається вся пилюка, вони стають гарні і чистенькі А от є у мене фікус Бенжаміна, який носити в душ уже стає проблематично... Листочки ж у нього дрібні, всі теж не протреш. Цікаво, що ще можна придумати? Як тримати чистенькими великі рослини з дрібними листочками, пальми і т.п.?
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Вт, 04.11.2008, 14:43 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Мене теж цікавить така тема, я теж маленькі - під душ, а великі - як Попелюшка тру...
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Вт, 04.11.2008, 20:40 | Повідомлення # 3 |
|
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Два варіанти. Або надвір, під дощ (якщо є куди і параметри дозволяють протягнути через двері). Або, якщо вже загальна маса від кілограмів 30-40 і більше, мити просто на місці, бажано в м'якій дощовій воді. Гілка за гілкою, лист за листом... можна просто приладнати якусь миску з водою і почергово занурювати неї гілки, і трохи терти або просто рухати гілку в воді. Плівку якусь постелити навколо, і т.д. Нецікаве заняття, одним словом  Додано (04.11.2008, 20:40) --------------------------------------------- Якщо не можна гнути (банан, наприклад), то влаштувати локальний душ, але так щоб вода збігала по плівці в якусь ємність. Простір для фантазії широкий.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 10.11.2008, 21:34 | Повідомлення # 4 |
Admin
список нагород ...
| В мене ще аж таких велетнів немає, але Ви, Andriy, налякали мене такими процедурами. Це ж всю хату можна затопити такими локальними душами
Мої рослини
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Вт, 11.11.2008, 11:54 | Повідомлення # 5 |
|
Брунька
список нагород ...
| Немає? Посадіть наприклад бананчика. Через два роки будуть
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 11.11.2008, 14:58 | Повідомлення # 6 |
Admin
список нагород ...
| Andriy, бананчика дуже хочу, але от ніяк не зберуся посадити чи прикупити лінтяйка я така!
Мої рослини
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Вт, 11.11.2008, 15:51 | Повідомлення # 7 |
|
Брунька
список нагород ...
| Значить, не дуже хочете "Дуже" - це коли так хочу, що на очі не бачу, за будь-які гроші Якщо серйозно, то гарно доглянуті великі рослини справляють фантастичне враження, майже як в дикій природі. Без різниці що саме - котрась із пальм, лимон, банан, а може бути і звичайний фікус. Як правило, головною проблемою є лише місце для такої рослини (2-3 квадратних метри доведеться вділити).
|
| |
| | |
| Бджілка | Дата: Пн, 11.05.2009, 14:25 | Повідомлення # 8 |
Зелень
список нагород ...
| Блукаючи в павутині натрапила ось на такі корисні речі. Хтось вже розжився на таке добро? Поділіться досвідом, чи настільки зручно, наскільки коштує? В господарстві б знадобилось
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Пн, 11.05.2009, 16:03 | Повідомлення # 9 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| Бджілка, Що це таке???
Julien Catta
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 11.05.2009, 18:49 | Повідомлення # 10 |
Admin
список нагород ...
| Бджілка, в мене таких горщиків нема, але думаю то зручна штука А то читала десь в інтернеті, як люди свої великі рослини грузять на тачку і так вивозять літом на вулицю
Мої рослини
|
| |
| | |
| Бджілка | Дата: Вт, 12.05.2009, 19:07 | Повідомлення # 11 |
Зелень
список нагород ...
| Микита, ти такий молодий -перспективний-креативний , мав би зорієнтуватись, - це горщики (підставки) для "дорослих" рослин. Справжній мужчина (бажано, щоб не було дві лівих руки) змайстрував би це власнОруч. А я поки буду заощаджувати копієчку ... для своїх "великомірів", щоб прокатати їх з вітерцем по квартирі на купання
Повідомлення відредаговано Бджілка - Вт, 12.05.2009, 19:11 |
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 13.05.2009, 10:52 | Повідомлення # 12 |
Квіточка
список нагород ...
| Як по мені - не дуже потрібна річ, а як перевести через пороги в кімнатах ( добре що їх вже не роблять, не модньо ), а винести на вулицю - все одно треба піднімати і виности , та й з другого поверху не пустиш на роліках... Можливо у кого квартира і немає чоловічої допомоги це й чудова річ!
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Ср, 13.05.2009, 13:37 | Повідомлення # 13 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| Бджілка, Мені кращє м"язи качати Сам ношу великі рослини.
Julien Catta
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Вт, 26.05.2009, 21:34 | Повідомлення # 14 |
Гілочка
Нагороди: 1
список нагород ...
| Сьогодні в Новій лінії бачила такі пластикові підставки на роликах - 67грн., і були ще деревяні, ніби з тоненьких планочок - по 39 грн. Може комусь пригодиться така інформація
|
| |
| |
|
 |
|