Вт, 07.02.2012, 11:37
» Меню

» Друзі сайту

» Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 7903

» Реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: kvitka 
Форум » Форум квітникарів » Загальні питання квітникарства » Чи бувають "погані рослини"? (Вірите в це?)
Чи бувають "погані рослини"?
kvitkaДата: Пн, 03.11.2008, 22:08 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
А ви вірите в погані "риси" рослин? Ну, наприклад, в те, що монстера - забирає енергію, фіалки - рослини самотніх людей, дифенбахії - "шкідливі" для дітей і т.п.?
Чи не зважаєте на таке?

Мої рослини

ГлоріЯДата: Ср, 05.11.2008, 11:39 | Повідомлення # 2
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
Так-так, плющі і традесканції можуть зруйнувати ваш шлюб,а кактуси та інші "колючі" мають просто вбивчу для оточуючих дію !!!!! ЦЕ ВСЕ ЗВИЧАЙНИЙ ІДІОТИЗМ. cranky Людина керує своїм життям сама,і квіти не винні у наших проблемах. Сенполії чи так звані фіалки навпаки треба ставити в дитячій кімнаті, кактусом дитина може вколотись і тільки тому треба ставити його подалі від дітей. Дифенбахія,еуфорбія і деякі інші квіти дійсно отруйні, якщо їх їсти, crazy Але так само пральний порошок може зашкодити, якщо з"їсти ложку-другу eat fool ой,скажу я вам, чого тільки не вигадають люди !!! ВИРОЩУЙТЕ КВІТИ,ЯКІ ВАМ ПОДОБАЮТЬСЯ,І НА ВЛАСНОМУ ДОСВІДІ ПЕРЕКОНАЙТЕСЬ,ЩО ЦЕ ЗОВСІМ НЕ ШКІДЛИВО,А НАВПАКИ ПРИНОСИТЬ КУПУ ЗАДОВОЛЕННЯ І ПРИЄМНИХ ЕМОЦІЙ, ЯКІ ЗРЕШТОЮ І ПОКРАЩУЮТЬ НАШЕ ЖИТТЯ !!!!! hands specool

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

yarjnkaДата: Чт, 06.11.2008, 09:07 | Повідомлення # 3
Квіточка
Група: Привілейовані
Повністю згідна з ГлоріЯ!
Якщо не квіти і діточки, то яка ж радість зилишиться в цьому житті? smile

kvitkaДата: Вт, 16.12.2008, 16:36 | Повідомлення # 4
Admin
Я теж в погані "риси" рослин не вірю, а от в добрі вірю biggrin

Мої рослини

shelДата: Чт, 12.03.2009, 13:42 | Повідомлення # 5
Листочок
Група: Свої люди
Вы знаете я когда ходила беременная-скупала кактусы и фиалки, но фиалки у меня не живут категорически а кактусов и сукулентов наверное видов 20 и чувствовала я себя с ними прекрасно.У меня тогда был очень тяжолый период и именно общение с цветами(вчастности с кактусами) мне помогало снимать напряжение. Могу сказать по собственному опыту,что если поговорить с кактусом и объяснить,что так надо-он практически не колится,когда его пересаживаеш

kvitkaДата: Чт, 12.03.2009, 16:28 | Повідомлення # 6
Admin
shel, ого! blink цікаво!
А я вірю лише в те, що погано, якщо у спальні стоїть рослина з колючками wacko Кілька разів уже помічала, що дуже погано сплю, якщо у кімнаті є якась велика колюча рослина (маленькі кактуси не рахуються smile ), а як тільки її винесу - все ок. Хоча... може, це я собі навіюю biggrin

Мої рослини

yarjnkaДата: Ср, 18.03.2009, 16:12 | Повідомлення # 7
Квіточка
А мене зараз чомусь поперло на кактуси, купила один, ще один намітила в магазині, свої старі попересаджувала і попереставляла biggrin Що це може значити? У мене напливами якимись, то квітучі подобаються, то зелені, тепер колючі... wacko

kvitkaДата: Ср, 18.03.2009, 16:18 | Повідомлення # 8
Admin
yarjnka, вітаю з новим напливом! biggrin а я щось з кактусами не дуже дружу.. Маю один і той вже чомусь пожовтів і зморщився wacko

Мої рослини

yarjnkaДата: Ср, 18.03.2009, 16:21 | Повідомлення # 9
Квіточка
Та без казусів ні в кого не обходиться, не журіться, з часом можливо придбайте під бажання інший і спробуйте себе ще раз biggrin

Klingon8Дата: Пт, 11.12.2009, 12:39 | Повідомлення # 10
Брунька
Група: Користувачі
А правда, що лимон - енергетичний вампір? У мене буквально вся квартира ними заставлена.

LedyXДата: Вт, 15.12.2009, 22:32 | Повідомлення # 11
Квіточка
Група: Модератори
Klingon8, на рахунок енергет."вампіра" не знаю biggrin
Але читала, що їх листя має цілющу силу. Воно очищує повітря, виділяючи фітонциди, які вбивають 90 відсотків хвороботворних бактерій.

КатрусяДата: Пт, 28.05.2010, 10:40 | Повідомлення # 12
Зелень
а моя співробітниця привчила мене до того, що квітка буде гарно рости якщо вкрасти її щипочку tongue шо я і роблю дуже часто biggrin звичайно без фанатизму, бо можна і нашкодити цим же рослинкам, але яка сподобається, то вже мушу її вкрасти ... cool тепера маю вдома рослинки з готелів різних, податкової, роботи подруги ... smile

МаруськаДата: Вт, 01.02.2011, 17:28 | Повідомлення # 13
Зелень
Кажуть, що не можна тримати хойю у спальні,бо вона енергетичний вампір. Та моя квіояка на єдиному південному вікні, так цвіте і розростається, що дає тільки масу позитивних емоцій. Такщо виходить донор biggrin

Я живу як хочу, а кому не подобається то нехай купить собі медальку)))

Форум » Форум квітникарів » Загальні питання квітникарства » Чи бувають "погані рослини"? (Вірите в це?)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

» Форма входу
Логін:
Пароль:

» Друзі сайту

» Пошук

» Міні-чат
500

» Приєднуйся!

» Ми на Facebook

» Друзі сайту

» Статистика

Сьогодні на сайті були

Рослини місяця
Муррайя (2)
Карамбола (0)
Молодило (0)
Лівістона (Livistona) (0)
Тюльпан (0)
Гіацинт (0)
Copyright Cvitka © 2012
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Створити сайт безкоштовно * дизайн ZeroParking
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET