Пт, 10.02.2012, 08:11
» Меню

» Друзі сайту

» Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 7916

» Реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: kvitka 
Форум » Форум квітникарів » Загальні питання квітникарства » Рослини з розпродажу
Рослини з розпродажу
kvitkaДата: Пн, 03.11.2008, 22:13 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
Буває, у квіткових магазинах влаштовують розпродажі рослин "нетоварного вигляду". Інколи вони ну просто майже мерці sad Чи мали ви досвід купівлі таких рослин? Вдавалося щось виходити, відживити? Похваліться результатом smile

Мої рослини

ГлоріЯДата: Ср, 25.02.2009, 17:52 | Повідомлення # 2
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
От сьогодні прикупила
проблема - механічне пошкодження молодого листка
Шанси що все буде добре, на мою думку є !
Ціна 18 грн. ЩО СКАЖИТЕ ? sad
Прикріплення: 3876164.jpg(146Kb) · 2425261.jpg(126Kb) · 0264463.jpg(146Kb)

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Ср, 25.02.2009, 17:53

kvitkaДата: Ср, 25.02.2009, 19:03 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміністратори
ГлоріЯ, ну якщо крім механічого пошкодження листка більше нічого поганого в ньому немає, то вам дуже пощастило. У мене недавно появився такий самісінький фікус, але ціна його була 60 грн smile Тому вітаю! Хай гарно у вас приживається flower

п.с. маю ще кілька питань щодо такого фікуса, але вже в новій темці пізінше попитаю вас smile

Мої рослини

yarjnkaДата: Чт, 26.02.2009, 10:04 | Повідомлення # 4
Квіточка
Група: Привілейовані
Вітаю, хай росте вам на радість!!! Не хвилюйтесь про пошкодження, а якщо листочок вам заважає і марнує товарний вигляд - зріжте!

ГлоріЯДата: Чт, 26.02.2009, 13:50 | Повідомлення # 5
Квіточка
Поки що не буду обрізати,хай буде "мітка" на майбутнє, буду знати скільки нових листків виросло. biggrin

shelДата: Чт, 16.04.2009, 12:11 | Повідомлення # 6
Листочок
Група: Свої люди
Я постоянно покупаю подобные растеньица. Некоторые отходят, другим -вечная память. Купляла 3 примерзших антуриума, один-умер а два отошло. Я с мамой поделились и у нее они цветут постоянно, а меня они почему-то не любят. Купляла для мамы кротон(она чень его хотела), сейчас это прекрасное растение высотой около 80см. Сингониум 2шт купляла, один умер а второй стал так хорошо рости, пока мой муж его не перевернул еще и наступил сверху,я аж плакала. Теперь поновой его отхаживаю.Покупала отцвевшую вриезию-она пустила новую розетку внутри старой и уже надеюсь, что в этом году зацветет. Есть еще несколько вазончиков, которые я купила к "умирающих" и которые радуют меня сейчас.

yarjnkaДата: Чт, 16.04.2009, 15:57 | Повідомлення # 7
Квіточка
На одному з таких розпродажів купляла цвітучу каллу ( фото десь тут на форумі є ), вона гарно відцвіла і заснула на зиму. Зараз гарненько вже просинається і почали вилазити з грунту цілі стрілочки! Надіюсь на гарне цвітіння цього року і надалі!
А в загальному про розпродаж вазонів та квітів хочеться сказати таке: це ж яке серце треба мати, щоб викинути рослинку або квітку, щоб лише не знизити ціну і не віддати дешевше, а деколи і збиток для себе angry

kjusyДата: Пт, 24.04.2009, 18:30 | Повідомлення # 8
Гілочка
Бачила сьогодні на розпродажі хойю (здається, хойя м"ясиста) за 45 грн. (початкова ціна 70 грн). Дуже давно про неї мрію, але там такі листочки негарні, з плямами.....не знаю чи варто її брати, а якщо не вижеве... Що скажете?

Повідомлення відредаговано kjusy - Пт, 24.04.2009, 18:54

ГлоріЯДата: Пт, 24.04.2009, 20:47 | Повідомлення # 9
Квіточка
kjusy, а вона хоч велика? Цвіла вже ? sad Хойю за 45 впринципі дорогувато, wink але якщо дуже хочеться і рослинка вже величенька, то можна спробувати. smile
Я теж хочу хойю, але чекаю коли ще трохи потепліє, може бабусі будуть продавати. Я тут недавно фіалку прикупила - рожева, починає цвісти - 7 грн. Може і хойю вдасться знайти....... biggrin

kjusyДата: Пт, 24.04.2009, 22:06 | Повідомлення # 10
Гілочка
ГлоріЯ, точно, бабусі в нас також інколи продають рідкісні екземпляри smile , а на тій хойї слідів цвітіння я не побачила, вона закручена на невелику дугу wacko Не буду купувати, добре що запитала тут, а то просто цін не знала на неї. Ой, все ж таки який корисний наш форум! biggrin

МаруськаДата: Вт, 01.02.2011, 17:24 | Повідомлення # 11
Зелень
Група: Користувачі
Шкода, що у нас в Полтаві не проводять зниження цін у ківткових магазинах cry . як купувала орхідею такого надивилася: рослини вражені грибком, коріння почорніле, але як коштувала 250 грн так і залишається. Чому б не знизити ціну pray

Я живу як хочу, а кому не подобається то нехай купить собі медальку)))

silence-fireДата: Ср, 02.02.2011, 12:41 | Повідомлення # 12
Брунька
Група: Користувачі
Вчора без розпродажу в супермаркеті Ашан (Київ), були причудові фаленопсиси, що тільки розпочали квітнення з нормальнім корінням, з 1 та 2 квітоносами за 139 грн. Пооблизувалася, та пішла далі.

Форум » Форум квітникарів » Загальні питання квітникарства » Рослини з розпродажу
Сторінка 1 з 11
Пошук:

» Форма входу
Логін:
Пароль:

» Друзі сайту

» Пошук

» Міні-чат
500

» Приєднуйся!

» Ми на Facebook

» Друзі сайту

» Статистика

Сьогодні на сайті були

Рослини місяця
Муррайя (2)
Карамбола (0)
Молодило (0)
Лівістона (Livistona) (0)
Тюльпан (0)
Гіацинт (0)
Copyright Cvitka © 2012
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Створити сайт безкоштовно * дизайн ZeroParking
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET