|
|
|
| Рослини з розпродажу |
| kvitka | Дата: Пн, 03.11.2008, 22:13 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Буває, у квіткових магазинах влаштовують розпродажі рослин "нетоварного вигляду". Інколи вони ну просто майже мерці Чи мали ви досвід купівлі таких рослин? Вдавалося щось виходити, відживити? Похваліться результатом
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 25.02.2009, 17:52 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| От сьогодні прикупила проблема - механічне пошкодження молодого листка Шанси що все буде добре, на мою думку є ! Ціна 18 грн. ЩО СКАЖИТЕ ?
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Ср, 25.02.2009, 17:53 |
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 25.02.2009, 19:03 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| ГлоріЯ, ну якщо крім механічого пошкодження листка більше нічого поганого в ньому немає, то вам дуже пощастило. У мене недавно появився такий самісінький фікус, але ціна його була 60 грн Тому вітаю! Хай гарно у вас приживається п.с. маю ще кілька питань щодо такого фікуса, але вже в новій темці пізінше попитаю вас
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 26.02.2009, 10:04 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Вітаю, хай росте вам на радість!!! Не хвилюйтесь про пошкодження, а якщо листочок вам заважає і марнує товарний вигляд - зріжте!
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 26.02.2009, 13:50 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
список нагород ...
| Поки що не буду обрізати,хай буде "мітка" на майбутнє, буду знати скільки нових листків виросло.
|
| |
| | |
| shel | Дата: Чт, 16.04.2009, 12:11 | Повідомлення # 6 |
Листочок
Група: Свої люди
список нагород ...
| Я постоянно покупаю подобные растеньица. Некоторые отходят, другим -вечная память. Купляла 3 примерзших антуриума, один-умер а два отошло. Я с мамой поделились и у нее они цветут постоянно, а меня они почему-то не любят. Купляла для мамы кротон(она чень его хотела), сейчас это прекрасное растение высотой около 80см. Сингониум 2шт купляла, один умер а второй стал так хорошо рости, пока мой муж его не перевернул еще и наступил сверху,я аж плакала. Теперь поновой его отхаживаю.Покупала отцвевшую вриезию-она пустила новую розетку внутри старой и уже надеюсь, что в этом году зацветет. Есть еще несколько вазончиков, которые я купила к "умирающих" и которые радуют меня сейчас.
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 16.04.2009, 15:57 | Повідомлення # 7 |
Квіточка
список нагород ...
| На одному з таких розпродажів купляла цвітучу каллу ( фото десь тут на форумі є ), вона гарно відцвіла і заснула на зиму. Зараз гарненько вже просинається і почали вилазити з грунту цілі стрілочки! Надіюсь на гарне цвітіння цього року і надалі! А в загальному про розпродаж вазонів та квітів хочеться сказати таке: це ж яке серце треба мати, щоб викинути рослинку або квітку, щоб лише не знизити ціну і не віддати дешевше, а деколи і збиток для себе
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Пт, 24.04.2009, 18:30 | Повідомлення # 8 |
Гілочка
список нагород ...
| Бачила сьогодні на розпродажі хойю (здається, хойя м"ясиста) за 45 грн. (початкова ціна 70 грн). Дуже давно про неї мрію, але там такі листочки негарні, з плямами.....не знаю чи варто її брати, а якщо не вижеве... Що скажете?
Повідомлення відредаговано kjusy - Пт, 24.04.2009, 18:54 |
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Пт, 24.04.2009, 20:47 | Повідомлення # 9 |
Квіточка
список нагород ...
| kjusy, а вона хоч велика? Цвіла вже ? Хойю за 45 впринципі дорогувато, але якщо дуже хочеться і рослинка вже величенька, то можна спробувати. Я теж хочу хойю, але чекаю коли ще трохи потепліє, може бабусі будуть продавати. Я тут недавно фіалку прикупила - рожева, починає цвісти - 7 грн. Може і хойю вдасться знайти.......
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Пт, 24.04.2009, 22:06 | Повідомлення # 10 |
Гілочка
список нагород ...
| ГлоріЯ, точно, бабусі в нас також інколи продають рідкісні екземпляри , а на тій хойї слідів цвітіння я не побачила, вона закручена на невелику дугу Не буду купувати, добре що запитала тут, а то просто цін не знала на неї. Ой, все ж таки який корисний наш форум!
|
| |
| | |
| Маруська | Дата: Вт, 01.02.2011, 17:24 | Повідомлення # 11 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| Шкода, що у нас в Полтаві не проводять зниження цін у ківткових магазинах . як купувала орхідею такого надивилася: рослини вражені грибком, коріння почорніле, але як коштувала 250 грн так і залишається. Чому б не знизити ціну
Я живу як хочу, а кому не подобається то нехай купить собі медальку)))
|
| |
| | |
| silence-fire | Дата: Ср, 02.02.2011, 12:41 | Повідомлення # 12 |
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Вчора без розпродажу в супермаркеті Ашан (Київ), були причудові фаленопсиси, що тільки розпочали квітнення з нормальнім корінням, з 1 та 2 квітоносами за 139 грн. Пооблизувалася, та пішла далі.
|
| |
| |
|
 |
|