Вт, 07.02.2012, 11:25
» Меню

» Друзі сайту

» Наше опитування
Cvitka оновилася! Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 154

» Реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 5«12345»
Модератор форуму: kvitka 
Форум » Форум квітникарів » Загальні питання квітникарства » Замовлення рослин через інтернет
Замовлення рослин через інтернет
yarjnkaДата: Пт, 27.03.2009, 16:27 | Повідомлення # 16
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
Та про ціни вже бачила, і на Інтерфлорі теж surprised Це вже і не дивно з нашою кризою в країні sad

Додано (27.03.2009, 16:27)
---------------------------------------------
Ура, прийшло насіння з Інтерфлори!!! tongue Правда деякого немає, але основна масса є! Будемо сіяти
biggrin

Повідомлення відредаговано yarjnka - Пт, 27.03.2009, 16:28

kvitkaДата: Нд, 29.03.2009, 15:17 | Повідомлення # 17
Admin
Група: Адміністратори
yarjnka, Вітаю!!! А моє ще не прийшло sad Але я таки не втерпіла і купила трохи насіння в магазині. Уже посіяла tongue А то якщо інтерфлора намахає мене, лишуся без квітів? surprised

Мої рослини

yarjnkaДата: Чт, 02.04.2009, 14:47 | Повідомлення # 18
Квіточка
Та чого зразу так погано, у такому випадку купите вже розсаду! tongue

kvitkaДата: Чт, 02.04.2009, 16:01 | Повідомлення # 19
Admin
yarjnka, та куплю. але ж цікаво самій посіяти. от у мене вже майже все, що посіяла на вихідних, зійшло. Так тішуся!!!! biggrin tongue

Мої рослини

yarjnkaДата: Чт, 02.04.2009, 16:06 | Повідомлення # 20
Квіточка
Я дуже це розумію, от чоловік сьогодні вночі привіз великий ананас для того щоб з'ясти, а верх посадити меня, бо він вибирав зелений і рясний для росту! І як тут не будеш займатись розсадою, сіянням і розведенням рослин, якщо в цьому вся смакота?! biggrin

kvitkaДата: Пн, 06.04.2009, 09:50 | Повідомлення # 21
Admin
Ну от! Вчора було 5-те число, а мого насіння так і нема sad Щоб я ще колись щось замовляла в тій інтерфлорі angry

Мої рослини

yarjnkaДата: Пн, 06.04.2009, 11:15 | Повідомлення # 22
Квіточка
Напиши листа, можливо загубилось замовлення? surprised

kvitkaДата: Пн, 06.04.2009, 11:45 | Повідомлення # 23
Admin
yarjnka, уже написала. Відповіли, що моя посилка була відправлена 4-ого числа. Чекатиму smile Цікаво, за скільки часу дійде до мене посилка з Києва, якщо на машині це займає 15-20 хв? biggrin

Мої рослини

yarjnkaДата: Пн, 06.04.2009, 12:28 | Повідомлення # 24
Квіточка
Так, це цікавий факт, напевно через Крим! Я звісно шуткую, і надіюсь що сьогодні-завтра ти все отримаєш! tongue

kvitkaДата: Ср, 08.04.2009, 12:43 | Повідомлення # 25
Admin
Нарешті! Я дочекалася!! Сьогодні мені прийшло аж 2 посилки з насінням biggrin Одна - з інтерфлори (частини насіння нема, жаль, не прийшли чорні мальви, чебрець і дзвоники. за ними найбільше сумно), а друга - замовляла я насіння бананів на Доступно тільки для користувачів www.falconlabs.com.ua . (Приємно здивована. Насіння прийшло досить швидко, в конверт навіть здачу 20 коп приклеїли biggrin , а що найприємніше - в подарунок до бананів поклали насіння аденіума 5 шт. Я й не знала, що то таке той аденіум, а насправді це така краса. Ось: )

Мої рослини

ГлоріЯДата: Ср, 08.04.2009, 13:23 | Повідомлення # 26
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
kvitka, ого !!!! shock :shock: А через який час він такий стане, якщо насіння посадити ? shy

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Ср, 08.04.2009, 13:26

kvitkaДата: Ср, 08.04.2009, 13:51 | Повідомлення # 27
Admin
ГлоріЯ, не знаю, через кілька років, напевно. wacko
Я прочитала, що насіння аденіума, якщо не свіже, то вже не проросте. Є ймовірність, що якщо мені його прислали просто так, то насіння те уже не свіже, жаль просто було його викидати sad Ну але почитала в неті, що траплялося в людей, що проростало насіння, яке їм отак в подарок присилав той Фалконлаб. Йду зараз садити, сходить воно швидко, так що скоро буду знати smile

Мої рослини

kjusyДата: Ср, 08.04.2009, 16:36 | Повідомлення # 28
Гілочка
kvitka, ого який гарний цей аденіум drool Може й собі спробувати замовити його (може він не тільки як подарунок іде, але і продається wink ). За насінням кімнатних рослин вже довго дивлюсь по різних магазинах, але нічого оригінального: бегонії, бальзаміни, пеларгонії...
Ага, ще одне: в книзі читала (Ян Ван дер Неер), що аденіум одна з самих ядовитих рослин, так що обережніше, адже у вас маленький синочок angel1

kvitkaДата: Ср, 08.04.2009, 16:57 | Повідомлення # 29
Admin
kjusy, в тому магазині, де я замовляла, аденіумів є повно, до вибору до кольору biggrin
а за ядовитість, дякую. Чула таке, але не думала, що аж такий ядовитий surprised Буду обережна. Від синочка сховаю десь під стелю, якщо проросте biggrin
а за насінням чогось цікавого можете глянути в тому інтернет-магазині. Там стільки всього екзотичного, я б половину скупила smile

Мої рослини

kjusyДата: Ср, 08.04.2009, 17:19 | Повідомлення # 30
Гілочка
Справді, аденіумів там стільки, що навіть важко щось вибрати smile аж очі розбігаються wacko Ще дуже плюмерії сподобались happy . Треба обов"язково собі щось заказати.
kvitka, розкажете як і коли ваші проростуть (бачила фото, на якому тільки пророслі сіянці аденіумів вже з товстими стеблами surprised )

Форум » Форум квітникарів » Загальні питання квітникарства » Замовлення рослин через інтернет
Сторінка 2 з 5«12345»
Пошук:

» Форма входу
Логін:
Пароль:

» Друзі сайту

» Пошук

» Міні-чат
500

» Приєднуйся!

» Ми на Facebook

» Друзі сайту

» Статистика

Сьогодні на сайті були

Рослини місяця
Муррайя (2)
Карамбола (0)
Молодило (0)
Лівістона (Livistona) (0)
Тюльпан (0)
Гіацинт (0)
Copyright Cvitka © 2012
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Створити сайт безкоштовно * дизайн ZeroParking
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET