Та про ціни вже бачила, і на Інтерфлорі теж Це вже і не дивно з нашою кризою в країні
Додано (27.03.2009, 16:27) --------------------------------------------- Ура, прийшло насіння з Інтерфлори!!! Правда деякого немає, але основна масса є! Будемо сіяти
Повідомлення відредаговано yarjnka - Пт, 27.03.2009, 16:28
yarjnka, Вітаю!!! А моє ще не прийшло Але я таки не втерпіла і купила трохи насіння в магазині. Уже посіяла А то якщо інтерфлора намахає мене, лишуся без квітів?
Я дуже це розумію, от чоловік сьогодні вночі привіз великий ананас для того щоб з'ясти, а верх посадити меня, бо він вибирав зелений і рясний для росту! І як тут не будеш займатись розсадою, сіянням і розведенням рослин, якщо в цьому вся смакота?!
yarjnka, уже написала. Відповіли, що моя посилка була відправлена 4-ого числа. Чекатиму Цікаво, за скільки часу дійде до мене посилка з Києва, якщо на машині це займає 15-20 хв?
Нарешті! Я дочекалася!! Сьогодні мені прийшло аж 2 посилки з насінням Одна - з інтерфлори (частини насіння нема, жаль, не прийшли чорні мальви, чебрець і дзвоники. за ними найбільше сумно), а друга - замовляла я насіння бананів на Доступно тільки для користувачів www.falconlabs.com.ua . (Приємно здивована. Насіння прийшло досить швидко, в конверт навіть здачу 20 коп приклеїли , а що найприємніше - в подарунок до бананів поклали насіння аденіума 5 шт. Я й не знала, що то таке той аденіум, а насправді це така краса. Ось: )
ГлоріЯ, не знаю, через кілька років, напевно. Я прочитала, що насіння аденіума, якщо не свіже, то вже не проросте. Є ймовірність, що якщо мені його прислали просто так, то насіння те уже не свіже, жаль просто було його викидати Ну але почитала в неті, що траплялося в людей, що проростало насіння, яке їм отак в подарок присилав той Фалконлаб. Йду зараз садити, сходить воно швидко, так що скоро буду знати
kvitka, ого який гарний цей аденіум Може й собі спробувати замовити його (може він не тільки як подарунок іде, але і продається ). За насінням кімнатних рослин вже довго дивлюсь по різних магазинах, але нічого оригінального: бегонії, бальзаміни, пеларгонії... Ага, ще одне: в книзі читала (Ян Ван дер Неер), що аденіум одна з самих ядовитих рослин, так що обережніше, адже у вас маленький синочок
kjusy, в тому магазині, де я замовляла, аденіумів є повно, до вибору до кольору а за ядовитість, дякую. Чула таке, але не думала, що аж такий ядовитий Буду обережна. Від синочка сховаю десь під стелю, якщо проросте а за насінням чогось цікавого можете глянути в тому інтернет-магазині. Там стільки всього екзотичного, я б половину скупила
Справді, аденіумів там стільки, що навіть важко щось вибрати аж очі розбігаються Ще дуже плюмерії сподобались . Треба обов"язково собі щось заказати. kvitka, розкажете як і коли ваші проростуть (бачила фото, на якому тільки пророслі сіянці аденіумів вже з товстими стеблами )