|
|
|
| Замовлення рослин через інтернет |
| kvitka | Дата: Ср, 08.04.2009, 17:25 | Повідомлення # 31 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| kjusy, і мені плюмерії сподобалися. Але ціни 2 насіннячка за 36 грн. Цікаво, яка ймовірність, що 2 проростуть? <_< П.С. дівчата, до мене можна звертатися на Ти А то я тут ледь не наймолодша, а відчуття ніби в кабінеті міністрів, а не на форумі
Мої рослини
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Ср, 08.04.2009, 17:36 | Повідомлення # 32 |
Гілочка
Група: Привілейовані
Нагороди: 1
список нагород ...
| Quote (kvitka) П.С. дівчата, до мене можна звертатися на Ти А то я тут ледь не наймолодша, а відчуття ніби в кабінеті міністрів, а не на форумі постараюсь, але це я наймолодша і до мене також - всім на Ти
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 09.04.2009, 10:55 | Повідомлення # 33 |
Квіточка
список нагород ...
| kvitka, вітаю з одержанням всіх посилок! Аденіуми і справді гарні, але через їх ядовитість і через підвищену цікавість мого Ярусика до такого, я їх обходжу стороною
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 09.04.2009, 11:16 | Повідомлення # 34 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, дякую!. та я сумніваюся, що у мене ті аденіуми виростуть. Начиталася стільки про свіжість насіння і т.п., а мені те насіння прислали 2008 року <_< Та й їм потрібна цілодобова температура 30-35 градусів, а я їм таку зараз можу забезпечити лише вдень на південному вікні, батареї уже виключені, навіть не знаю, де їх ще можна гріти
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 13.05.2009, 11:37 | Повідомлення # 35 |
Квіточка
список нагород ...
| Так, це справді треба парник з додатковим освітленням і вологістю  Додано (09.04.2009, 14:25) --------------------------------------------- Зробила замовлення калл та бегоній на сайті газети "Сільський вісник", ось адреса:http://cib.net.ua/ Додано (13.05.2009, 11:37) --------------------------------------------- Люди не пройшло і чотири місяці як мені прийшли цибульки калл і бегоній, та ще й в подарунок цибуля-тиканка! От вже й швидкість замовлення, що й не знаєш чи щось тепер виросте чи не встигне до кінця літа?!!
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Чт, 21.05.2009, 15:33 | Повідомлення # 36 |
Пуп’янок
Нагороди: 2
список нагород ...
| Ну от... нарешті прийшло моє замовлення. Не пройшло і двох тижнів... Раніше думала, що при заявці про 3-14днів, то буде щось середнє, але аж ніяк не день-в-день 14-го дня... Проте, як приємність дали в придачу, безвозмездно насіння до ще одних квіток... Пра так і не подивилась що саме... Тепер чекаємо... Пасіфлори наразі відмочуються, як і баухінії. Сараценії висадила під плівочку, а яблуко заврного крему проходить підготовчий етап... Завтра бу садила і пилинки здувала лиш би зійшли...
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Чт, 21.05.2009, 16:33 | Повідомлення # 37 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| Irene, А які ви сарраценії заказували? Чи дорогі вони?
Julien Catta
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 21.05.2009, 17:26 | Повідомлення # 38 |
Admin
список нагород ...
| Irene, Вітаю! Ви замовляли на фалконлабс? Якщо так, то дивно, мені прийшло замовлення десь через 5 днів. І теж в подарунок дали насіння аденіума. Так-от, я думала, що нічого з того насіння не буде, а тепер у мене є 5 маленьких аденіумів, судячи з усього ще й різних видів. А от банани ще не зійшли
Мої рослини
|
| |
| | |
| Irene | Дата: Чт, 21.05.2009, 17:59 | Повідомлення # 39 |
Пуп’янок
Нагороди: 2
список нагород ...
| Quote (Nephentes) Irene, А які ви сарраценії заказували? Чи дорогі вони? Саррацения белолистная (Sarracenia leucophylla) і Саррацения пурпурная (Sarracenia purpurea) по 16,5. В упаковці по 5 насінин. Quote (kvitka) Irene, Вітаю! Ви замовляли на фалконлабс? Якщо так, то дивно, мені прийшло замовлення десь через 5 днів. І теж в подарунок дали насіння аденіума. Так, саме там. Мені в подарунок дали Duranta repens (Небесный цветок) і 50коп для доваги... Побачимо... чи проросте, чи ні. От зара піду троха відкрию сараценію, а то конденсат пішов...
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Чт, 21.05.2009, 17:59 | Повідомлення # 40 |
|
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Пропоную в цій темі ділитись адресами інтернет сайтів (або й просто фірм чи магазинів), де можна розжитись екзотичними рослинами до своєї колекції. Оскільки я живу в невеликому містечку, то частенько користуюсь послугами саме інтернет-магазинів (щоб скористатися їх послугами, необхідно всього лиш мати кредитну картку, придатну до розрахунків в інтернеті). Доступно тільки для користувачівhttp://banana-tree.com/ - тут купа всього: насіння пальм, юкк, кактусів, цикасів, бачив орхідеї, магнолії і т.д. Дешево! Мінімальна сума - 15 доларів. Доступно тільки для користувачівhttp://europalms.be/ - насіння і молоді рослини пальм, юкк, бананів. Мінімальне замовлення 20 євро. Доступно тільки для користувачівhttp://ortanique.com/ - багато насіння тропічних видів, суккуленти, банани, пальми і цикаси і т.д. Сайт у них орієнтований на продаж по США, але приймають і замовлення з усього світу, треба лишень замовляти не на сайті, а електронною поштою. Тут теж недорого, до речі. Доступно тільки для користувачівhttp://seedrack.com/ - ще один американський магазин, багато насіння екзотики. Доступно тільки для користувачівhttp://falconlabs.com.ua/ - сайт російскомовний, можуть надсилати післяплатою, з оплатою при отриманні на пошті. Але дорого. Всі наведені тут сайти вільно надсилають замовлення в Україну. Перевірено власноручно Додано (14.09.2008, 20:34) --------------------------------------------- Ще додам Доступно тільки для користувачівhttp://kaktus-portal.eu/ - тут надзвичайно багато різноманітних екзотів, причому як насіння, так і сіянців і молодих рослин. Сайт російськомовний (фірма - чехи, в Празі), мінімальної суми замовлення немає, але ДОРОГО. Ну, але якщо щось хочеться так, що на очі не бачиш, то хто ж на ціну дивиться?
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 21.05.2009, 17:59 | Повідомлення # 41 |
Admin
список нагород ...
| Дуууже корисна інформація!!! Зберігаю собі списочок Дякую! Сама поки що екзотичні рослини ніде не замовляла, але от зараз розшукую венерину мухоловку. Згадувався уже на форумі сайт з хижими рослинами Доступно тільки для користувачівwww.rosliny-owadozerne.pl. Правда, в мене щось ніяк руки не доходять замовити там мухоловку, треба спочатку з банківською карточкою розібратися - там у них якась проблемка з адресами (http://kvitka.at.ua/forum/7-8-63-16-1218781294), а я не пам"ятаю, що на яку адресу реєструвала
Мої рослини
|
| |
| | |
| Andriy | Дата: Чт, 21.05.2009, 17:59 | Повідомлення # 42 |
|
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Не варте подяки. А от я був би вдячним за інші польські онлайн-магазини з продажу посадковогоо матеріалу кімнатних і садових рослин. Просто цікаво. Та й близько, Польща під боком, довго не йтиме.
|
| |
| | |
| лілія | Дата: Чт, 16.07.2009, 22:31 | Повідомлення # 43 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Всім привіт!Сподіваюся,що потрапила на той форум який треба.Маю одне важливе для мене питання. - як не маючи порівняно великих коштів гарно зробити квітник?хочу на осінь замовити з інтерфлори деякі квіти .найбільше мене зацікавив ГАМАМЕЛІС,можливо хтось його вирощує?буду дуже вдячна за рекомендації. до речі в нас піщана земля.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 29.10.2009, 21:38 | Повідомлення # 44 |
Admin
список нагород ...
| Отримала сьогодні свої орхідеї з Тайваню. Чекала довго, півроку, але задоволена. Замовляла дві катлейки і один дендробіум.. Катлеї взагалі в чудовому стані, одна навіть з бутончиками :o, а дендробіум теж загалом нормальний, але корінчиків дуже мало Надіюся дочекатися цвітіння. З мене фото п.с. ще замовляла тюльпани в Інтерфлорі, все прийшло гарне і живе, вже посаджені
Мої рослини
|
| |
| | |
| tjyha | Дата: Пт, 30.10.2009, 12:11 | Повідомлення # 45 |
Занесений вітром
Група: Заблоковані
список нагород ...
| я бачив на сайті www.ukrsemena.com такий гель що коли підливаєш росини то гель вбирає воду а коли довго не підливати то вода виходить з гелю це рятує рослину від пересихання або від переливання але доставка 20грн і треба реєструватись
oleg veres
Повідомлення відредаговано tjyha - Пт, 30.10.2009, 14:27 |
| |
| |
|
 |
|