|
|
|
| Грунт для рослин |
| kvitka | Дата: Ср, 11.03.2009, 20:51 | Повідомлення # 16 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| ГлоріЯ, дуже гарне фото з гідрогелем. Дуже мені сподобалося То в ньому можуть і рости рослини? (ніби як на фото) Чи він більше для вкорінення придатний?
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 11.03.2009, 21:17 | Повідомлення # 17 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Напевно можуть......тільки не всі і не довго .Щоб рослини росли їх підживлювати треба і світло. А хто знає як цей гель себе поведе на сонці і ще й з підживками квітковими.Що в землю додають - то це я думаю допомагає зменшити кількість поливів.От читаю,читаю хто що пише в інеті за гідрогель., мушу все сама попробувати. Але поки що не знаю якою квіткою пожертвувати " для науки "
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 18.03.2009, 16:19 | Повідомлення # 18 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Зустрічала на форумах відгуки про гідрогель, багато хто відмовляється від нього, так як не може звикнути до таких змін в підливання і підживлення, дуже часто рослинки згнивають... Я поки ще не готова з ним експериментувати...
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Пн, 11.05.2009, 13:32 | Повідомлення # 19 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| Хто-небудь знає, в який грунт треба саджати комахоїдні рослини (Непентес, діонея, сарраценія )?
Julien Catta
Повідомлення відредаговано Nephentes - Пн, 11.05.2009, 13:32 |
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 11.05.2009, 18:53 | Повідомлення # 20 |
Admin
список нагород ...
| Nephentes, кілька днів тому пересаджувала свій непентес. Посадила у таку суміш: соснова кора, магазинний грунт (там майже самий торф), пісок і деревне вугілля. Непентесу сподобалося, через 2 дні дуже активно пішов в ріст
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 14.05.2009, 16:14 | Повідомлення # 21 |
Квіточка
список нагород ...
| А мені найбільше сподобався ось такий грунт польського виробництва
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 14.05.2009, 23:21 | Повідомлення # 22 |
Квіточка
список нагород ...
| Знайшла інформацію, що люди, як дренаж кладуть кусочки пінопласту. Кажуть що квітам непогано живеться і таким чином економлять гроші на покупці керамзиту. Хтось практикує таке діло ?
|
| |
| | |
| shel | Дата: Пт, 15.05.2009, 12:34 | Повідомлення # 23 |
Листочок
список нагород ...
| Я практикую подобное и особой разници не замечала, растения растут прекрасно и нет необходимости выкидывать дениги на керамзит
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пн, 18.05.2009, 11:12 | Повідомлення # 24 |
Квіточка
список нагород ...
| Я додаю пінопласт майже в усі горщики, для орхідей обов'язково! Пінопласт полегшує грунт і дає продухи! Раджу теж використовувати!
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Вт, 02.06.2009, 16:30 | Повідомлення # 25 |
Квіточка
список нагород ...
| kvitka, У мене декілька запитань: 1) Ваш непентес точно росте? 2) А низинний торф без добрива? 3) А як зробити перепрівший торф? 4) А можно використовувати замість соснової кори тополеву?
Julien Catta
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 02.06.2009, 17:34 | Повідомлення # 26 |
Admin
список нагород ...
| Nephentes, 1) мій непентес росте дуже навіть точно 2), 3) у різновиди торфів я не дуже вникала, купила магазинний грунт, де була суміш торфів. 4) за кору не знаю. По ідеї можна, бо кора для того, щоб грунт був більш легкий , повітрепрониклий Можливо, можна іншу кору, але то залежить вже від її особливостей, чи вона швидко не згниє і т.п.
Мої рослини
|
| |
| | |
| LedyX | Дата: Чт, 24.12.2009, 22:19 | Повідомлення # 27 |
Квіточка
список нагород ...
| Я купляла різні грунтові суміші, але тепер перейшла на Флоратін (FLORATIN) польського виробництва. Склад: високоякісний торф + пісок+кокосове волокно. Він є універсальним, дуже ним задоволена
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 22.02.2011, 15:34 | Повідомлення # 28 |
Квіточка
список нагород ...
| Хочу розповісти про нове відкриття моє грунти від фірми Rich Land . Спробувала недавно, дуже сподобались. Купляла для кітучих і для декоративно-листяних дуже задоволена якістю, але не дуже ціною 13 грн. пакет 5 л. Поки що ніде більше по магазинах не бачила такого грунту, тому купляла по тій ціні, але дуже цікаво чи ще хтось користується такими грунтами і яка ціна в інших містах. Ось я знайшла їх сайт. http://richland.net.ua/products/5?series=1 Я купляла саме Rich Land
|
| |
| | |
| LedyX | Дата: Вт, 22.02.2011, 22:34 | Повідомлення # 29 |
Квіточка
список нагород ...
| ГлоріЯ, цілком згідна , я купляла Річ Ленд - для пальм, теж задоволена. А от мій улюблений Флоратін, що я писала вище, теж подорожчав, вже 26-28гр. за паакет на 10л.
Повідомлення відредаговано LedyX - Вт, 22.02.2011, 22:35 |
| |
| |
|
 |
|