|
|
|
| З чого почалося ваше захоплення кімнатними рослинами? |
| kvitka | Дата: Вт, 23.12.2008, 16:11 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Розкажіть свою "історію кохання" Чому і як ви полюбили кімнатні рослини?
Мої рослини
|
| |
| | |
| Миланка | Дата: Сб, 21.02.2009, 13:22 | Повідомлення # 2 |
|
Занесений вітром
Група: Користувачі
список нагород ...
| Коли спершу живеш у особняку, а потім переїздиш у велике місто до квартири, без зелені рве дах!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Сб, 21.02.2009, 22:10 | Повідомлення # 3 |
Admin
список нагород ...
| Розповім свою історію кохання до кімнатних рослин Така рослинна любов нападає на мене в житті періодами. Колись ще, коли вчилася в школі, страшенно не любила ці всі рослини, бо вдома мама постійно заставляла "обходити" все своє зелене господарство (а був у нас цілий "зелений балкончик"), а в школі вчителька примушувала поливати десятки своїх фіалок (ох, фіалки не люблю і дотепер). Пізніше на мене зійшло якесь натхнення і рослинки я полюбила. Тепер вже сама попересаджувала, помила, упорядкувала всі мамині рослинки і з задоволенням їх доглядала. Через пару років я поїхала вчитися в інше місто, де знімала квартиру. Тоді знов зненавиділа всі рослини, ось тому і стався гаплик усім рослинам господині квартири, яку я винаймала А ще пару років тому я вийшла заміж і переїхала жити в передмістя в приватний будинок. І як писала вище Миланка, дах у мене порвало уже тут - місця набагато більше, ніж у квартирах, росте все гарно і швидко. Отже, саме СВОЇМИ кімнатними рослинками я захоплююся уже майже 2 роки - зовсім трішки, тому усі мої рослинки ще маленькі, та й я сама ще зовсім "зелений" квіткар. Поки освоюю лише кімнатні рослинки, а от в садових квітах поки що взагалі ні бум-бум, бо досвіду їхнього вирощування ніколи не було. А тепер задумуюся і якісь клумбочки зробити на подвір"ї, тому буду у вас скоро питати допомоги і в цьому ділі
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Сб, 21.02.2009, 23:41 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| А я, колись давно-о-о-о-ооо, працювала в Польщі, і кожного разу повертаючись додому привозила собі якусь нову рослинку. Багато з них недожило до теперешніх днів....... Але тепер я реально усвідомлюю,що рослинки не гинуть тільки в тих людей, які їх не вирощують. В нашій справі без втрат не буває. Живу я з сім"єю в трикімнатній квартирі, мені б свій будинок......от би я поповнила свою колекцію.......А так, дуже не хватає місця. Чоловік свариться, каже що він живе в ботанічному саду....а я знову і знову приношу додому нові рослинки, що поробиш......це вже як якась хвороба невиліковна напевно !
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 22.02.2009, 21:53 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| ГлоріЯ, ой, розумію. У нас будиночок невеличкий, тобто ще не всі кімнати придатні для життя , тому місця насправді теж не дуже аж багато. А тепер ще й зацвіла одна стіна :(, то чоловік каже, що це від квітів моїх Але ж сам і дарує мені рослинки майже на всі свята , а я й тішуся. Але так хотіла б для рослин якусь окрему кімнатку, типу зимового саду. Ех, мрії то..
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Пн, 23.02.2009, 00:28 | Повідомлення # 6 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Мрії....мрії... Я мріяла що в цьому році балкон утеплимо і чоловік дозволить мені зробити там зимовий сад. Але самі розумієте...... криза в країні.... ...а може вона нас стороною обійде !
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 23.02.2009, 12:06 | Повідомлення # 7 |
Admin
список нагород ...
| Ну бажаю, щоб вас обійшла
Мої рослини
|
| |
| | |
| Tiaro4ka | Дата: Пн, 23.02.2009, 14:47 | Повідомлення # 8 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Мені ще з самого дитинства подобалися кімнатні рослини, квіти різні..А зараз вдома вже стількі різних сортів квітів, що навіть нема куди їх ставити В останній час все більше стала цікавитись фітодизайном - вирішила записатись на курси флористики, щоб знати більше про догляд за квітами, про те, як можна створити різні цікаві композиції. До речі, можу поділитись телефоном - можливо когось зацікавить таке захоплення - Доступно тільки для користувачів8(044)585-54-86
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Вт, 24.02.2009, 16:47 | Повідомлення # 9 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Захоплююсь рослинами, квітами, городніми культурами з самого дитинства, живу в окремому будинку з невеличким городиком і квітником! Рослин маю багато як в дома, так і на дворі, і з кожним роком все збільшую і розширюю свою колекцію, чого усім бажаю
|
| |
| | |
| Ganusya | Дата: Нд, 15.03.2009, 20:48 | Повідомлення # 10 |
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| Привіт!:hello: Прийміть у свою компанію. Я теж "захворіла" кімнатними рослинами,уже маю їх чимало, але постійно хочеться збільшувати свою колекцію. Дуже цікаво доглядати за ними, радіти появі нових листочків чи квіточок, та інколи доводиться переживати труднощі або навіть втрати. У мене є трирічна донечка,то вже навіть вона(по-дитячому) допомагає мені поливати,обприскувати або навіть пересаджувати рослинки. Багато цікавої і корисної інформації можна знайти на вашому сайті, звернутися за порадою до учасників форуму. Маю надію, що спілкування з вами буде цікавим і захопливим.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 15.03.2009, 20:59 | Повідомлення # 11 |
Admin
список нагород ...
| Ganusya, привіт! Ласкаво просимо! Надіємося, що вам у нас сподобається Будемо "хворіти" усі разом
Мої рослини
|
| |
| | |
| shel | Дата: Пн, 16.03.2009, 12:42 | Повідомлення # 12 |
Листочок
Група: Свої люди
список нагород ...
| У меня вазонами увлекалась мама, мы жили на Севере и у нее в кабинете, при 40 -ка градусном морозе на улице, буял тропический сад. Наверное от нее заразилась и я. Мой муж тоже кричит но я просто немогу пройти мимо понравившегося цветочка. А сей час в квартире ремонт и я тягаю их по всей квартире,на подоконнике стоят в три ряда, на кухне разложен стол и уставлен цветами. Света им там явно недостаточно, жалко их очень,прошу пока потерпеть. Уговорила мужа вывалить перегородку между балконом и комнатой,чтобы было больше света,теперь нужно довести до ума
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 16.03.2009, 15:56 | Повідомлення # 13 |
Admin
список нагород ...
| shel, певно, всі чоловіки такі я своєму час від часу знаходжу в неті якісь фото, де у людей все завалено рослинами по стелю, показую, кажу: бачиш, у мене ще "по-божому" він погоджується і тоді я вмовляю його на ще одну рослинку на найближче свято
Мої рослини
|
| |
| | | | |
| kvitka | Дата: Пн, 16.03.2009, 17:03 | Повідомлення # 15 |
Admin
список нагород ...
| ГлоріЯ, ну точно, як про мене
Мої рослини