|
|
|
| З чого почалося ваше захоплення кімнатними рослинами? |
| yarjnka | Дата: Ср, 18.03.2009, 16:05 | Повідомлення # 16 |
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Дівчата, повністю з вами згідна! Але зараз надходить така пора року, що хочеть все ж заставити весь будинок зеленню! Скоріш би вже надходила справжня тепла весна, щоб перебратись трішки на вулицю, в квітник
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 18.03.2009, 16:11 | Повідомлення # 17 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| yarjnka, дійсно А я цього року буду вперше освоювати вуличний квітник Замовила в Інтерфлорі купу всякого насіння, чекаю, ще не прийшло
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 18.03.2009, 16:26 | Повідомлення # 18 |
Квіточка
список нагород ...
| я вже і накупляла такого ж як замовила, чоловік в шоці думає про скопування і про каміння для невеличкої гірки. Задумала трохи квітник переробити з елементами сучасного, так би мовити, декору
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 18.03.2009, 21:13 | Повідомлення # 19 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| yarjnka, ну то натхнення вам і успіхів!!! і чекатимемо фото
Мої рослини
|
| |
| | |
| Innylka | Дата: Чт, 19.03.2009, 09:58 | Повідомлення # 20 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| А я найбільше захворіла на фіалки:flowers: Де не побачу каталог, там виписую. Ніколи не думала, що це буде такою залежністю. А яку радість вони приносять коли зацвітають! Найцікавіше купити фалку незнати якого сорту та походження (десь на ринку в таких же божевільних як сама), а потім чекати як вона розцвіте якою ж вона буде.
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 19.03.2009, 11:22 | Повідомлення # 21 |
Квіточка
список нагород ...
| kvitka, дякую, Innylka, і вам натхнення і успіхів!!!
|
| |
| | |
| Victrix | Дата: Пт, 06.08.2010, 13:07 | Повідомлення # 22 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| моє захоплення почалося з самого дитинства, коли випросила в мами королівську бегонію, щоб доглядати. любила спостерігати, як росте. ось... потім в мене росло все, що могла нащепити, але через зміну квартири вся "живність" пропала. потім плавно моє захоплення переросло у більш серйозне. зараз в мене є невеличка колекція літопсів та конофітумів, кілька пальм та квітучих ліан. дуже добре було непентесу, але він захворів незрозумілою мені болячкою і засох, але незабаром куплю знову. бо то вже залежність =)
B (III) Rh+
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Сб, 07.08.2010, 09:08 | Повідомлення # 23 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| І скльки років у вас ріс ваш Непентес?
Julien Catta
|
| |
| | |
| Катруся | Дата: Пн, 09.08.2010, 14:31 | Повідомлення # 24 |
Зелень
список нагород ...
| все почалося з першої роботи... там на підвіконнику було декілька квіточок і ніхто за ними не доглядав... такі бідненькі виглядали.. жах мені так стало їх жаль... почала доглядати... зовсім скоро всі віддячили своєю красою а тоді почала приносити нові щипочки, ростити нові рослинки тепер я працюю на новій роботі... тут дуууже багато місця і ми тільки приживаємось в офісі... але вже 10 рослинок у нас живе і це ще тільки початок
|
| |
| | |
| Victrix | Дата: Пн, 09.08.2010, 14:44 | Повідомлення # 25 |
Зелень
список нагород ...
| Quote (Nephentes) І скльки років у вас ріс ваш Непентес? трошки менше трьох років. а потім всохся =(
B (III) Rh+
|
| |
| | |
| Натусік | Дата: Пн, 09.08.2010, 16:59 | Повідомлення # 26 |
|
Зелень
список нагород ...
| у мене День народження у лютому, тому я ніколи не отримувала квіти та вазони в подарунок (((. Мама їх вирощувала, сестрі дарували, а от у мене своїх не було...тому і любові до них як такої також не було...всі їх поливали і ніхто ні за кого не відповідав! Проте в лютому мені коханий подарував орхідею...і тут почалось! Не дарма ж кажуть, що орхідея символізує кохання! Вона пробудила у мені любов до квітів! Тепер в мене своїх вже 10 вазон та всі мамині та сестри ( більше 30). Вони для мене як дітки - хворіють, ростуть та пускають діток, цвітуть та просто сплять )))). звісно бувають втрати, але я стараюсь, їх уникати. А ще я дізналась, що коханий також любить рослини, тому ми тепер разом ходимо по магазинах та вибираємо наступну нашу рослинку! )))
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Вт, 10.08.2010, 10:06 | Повідомлення # 27 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| Зрозуміло. Моєму 2 роки.
Julien Catta
|
| |
| | |
| Зефірантес | Дата: Пн, 27.12.2010, 18:21 | Повідомлення # 28 |
Занесений вітром
список нагород ...
| У мене з книжки про рослини яку мені подарували
|
| |
| | |
| Alenka | Дата: Ср, 20.04.2011, 09:29 | Повідомлення # 29 |
Занесений вітром
список нагород ...
| А в мене напевно буде дивна історія, адже я ніколи не любила доглядати за квітами, поки на одружилась і не почала жити з чоловіком.. Моє квіткове придане складалось з одного кактусу (в нас була гармонія, я його мйже не поливала а він собі ріс і ріс) і коли я переїжджала до чоловіка ще й і його забула Чоловік спочатку мені нічого не казав але потім сказав, що дуже хоче щоб його жінка займалась рослинками і я потихеньку почала стягувати різні квітки додому. Я тільки новачок але в мене вже є декілька рослин Зараз мені дуже подобається за ними доглядати, а чоловік починає ображатись, каже що я йому менше уваги приділяю А я вже не можу зупинитись, ходжу по магазинам і показую йому що я хочу на наступне свято
|
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Пн, 25.04.2011, 16:41 | Повідомлення # 30 |
Листочок
список нагород ...
| Почалося з китайских трояндочок. Першу мені подарувала мама на восьме березня. Мені було трохи менше 11. І я сама доглядала за тою красою. Потім з'явилась ще одна, теж подарована. Потім ще, потім інші рослини з'явились. А в 15 років якось сама в магазині побачила Фаленопсіс незвичайного, бордового кольору і пішло-поїхало. Мені зараз 20, за ці п'ять років назбиралась коллекція більше з п'ятиста рослин у теплиці. Я вирішила пов'язати усе своє життя з єкзотичними рослинами, особливо звичайно ж з орхідним сімейством._. Тому навчаюсь у Московській академії ім. Тімірязева, фак. садоводства та ландшафтної архітектури, кафедра декоративного рослиноводства на заочному відділенні.
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина.
|
| |
| |
|
 |
|