|
|
|
| Розміщення рослин |
| kvitka | Дата: Вт, 03.03.2009, 12:02 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Як ви розміщуєте свої рослини? Всі в одному місці (типу зимовий сад ), на підвіконниках, на полочках, підставках? Складаєте їх групами чи по одному десь на стіл, тумбочку, підлогу? Поділіться ідеями, фотками
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Пт, 06.03.2009, 22:51 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Quote (kvitka) Всі в одному місці (типу зимовий сад ), на підвіконниках, на полочках, підставках? Складаєте їх групами чи по одному десь на стіл, тумбочку, підлогу? Так, так, так........Кругом де це можливо.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 18.03.2009, 16:36 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Ставлю там де є місце, потім ставлю там де мені хочеться, а за браком місця вже тулю куди прийдеться, а пізніше підшукую містечко
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 18.03.2009, 21:18 | Повідомлення # 4 |
Admin
список нагород ...
| А я ніяк не можу визначити якусь стратегію , тому рослинки у мене постійно переїжджають (ну ті, яким переїжджання не шкодить) з місця на місце. Літом - частина на вулиці, частина по кімнатах (не на підвіконні - там жара страшенна, у нас більше південна сторона). Взимку - частина в холодному приміщенні (ті, яким це потрібно), інші десь по кімнатах (знову ж таки мало які рослини ставлю на підвіконня, бо батареї дуже сушать). Є в мене тільки одне улюблене "зимове підвіконня" (ну як зимовий сад ) - на кухні. Сиджу собі там інколи, чайок попиваю і рослинками своїми милуюся
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 19.03.2009, 11:26 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
список нагород ...
| А я вже чоловіка "пиляю" ще полки над акваріумом зробити для моїх орхідей, може там буде більше випаровування води і їм сподобається
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 19.03.2009, 12:15 | Повідомлення # 6 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, а я чоловіка пиляю купити мені акваріум, щоб підвісити над ним непентес
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 09.04.2009, 12:04 | Повідомлення # 7 |
Квіточка
список нагород ...
| Помаленьку почала виносити рослинки на балкон. Зараз там 17 С. На ніч закриваю вікно. Хочу загартовувати їх. Як думаєте не змерзнуть? Експерементую над улюбленими драценами + юкка + заміакулькас. За останнього переживаю найбільше.
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 09.04.2009, 12:14 | Повідомлення # 8 |
Квіточка
список нагород ...
| А я вчора вже деякі висадила на клумбу
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 09.04.2009, 14:24 | Повідомлення # 9 |
Admin
список нагород ...
| І мені вже так руки чухаються щось повиносити на вулицю. Але мені здається, що вночі ще захолодно Поки що живе на вулиці в мене лише кипарис. І висадила герберу і кали.
Мої рослини
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Ср, 03.06.2009, 16:17 | Повідомлення # 10 |
Листочок
список нагород ...
| підкажіть, будь ласка. В мене велика прихожа. Там досить темно, але мені аж шкода, що стільки місця пропадає До того ж влутку ми плануємо її відремонтувати. Тому дуже хочеться, щоб і там були рослинки. Але які я й гадки не маю може в когось є ідеї?
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 03.06.2009, 16:20 | Повідомлення # 11 |
Квіточка
список нагород ...
| Quote (bilanna) Там досить темно, на скільки темно ? зовсім без вікон ?
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Ср, 03.06.2009, 16:28 | Повідомлення # 12 |
Листочок
список нагород ...
| ГлоріЯ, так - це великий квадратний коридор, звідки можна попасти в усі кімнати та на кухню. Але двері ми майже завжди тримаємо зачиненими (окрім однієї кімнати та кухні), щоб мій кіт не поїв рослини.. тому там темно Додано (03.06.2009, 16:28) --------------------------------------------- і ще - чи тримає хтось якісь рослини в ванній кімнаті? в мене там теж ремонт закінчується
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 03.06.2009, 16:37 | Повідомлення # 13 |
Квіточка
список нагород ...
| bilanna, Та то точно так як в мене. Неросте там нічого, перевіряла !!! Пробувала з штучним освітленням - непомагає. Є один варіант: взяти наприклад, заміакулькас і носити його - тиждень на світло, а тиждень нехай стоїть в прихожій. Або два і кожного тижня міняти місцями. Замік таке витримає. але не знаю чи ти витримаєш
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Ср, 03.06.2009, 16:47 | Повідомлення # 14 |
Листочок
список нагород ...
| Дякую, ГлоріЯ! В мене як раз два заміка - є що міняти місцями спробую, як закінчимо ремонт, поки не набридне мені або замікам .
|
| |
| |
|
 |
|