Сб, 11.02.2012, 07:09
» Меню

» Друзі сайту

» Наше опитування
Cvitka оновилася! Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 157

» Реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Квітковий форум » Сад Город Квітник Балкон » Пеларгонія
Пеларгонія
yarjnkaДата: Пт, 22.05.2009, 09:31 | Повідомлення # 1
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
Цього року вперше придбала пеларгонії. Квіти просто казкові, але як добитись того щоб вони такі і залишались ціле літо і осінь?!
Hanna запитує чому не переносять зиму куплені в магазині, можливо зимівля не відповідала потрібним нормам для них? Люди, хто що знає про пеларгоши - давайте поради і поділимось досвідом!
На одному з сайтів прочитала, що тільки королівським сортам пеларгоній потрібна знижена температура, а інші можуть рости і навіть цвісти цілу зиму в кімнатах!
А ще ніяк не можу розібратись з відщеплюванням пагінців wacko

ГлоріЯДата: Пт, 22.05.2009, 10:58 | Повідомлення # 2
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
Мої ростуть ціле літо на вікнах, на вулиці, аж до морозів, а осінню я їх викидаю. priest Нажаль в мене нема місця, де їх тримати зимою. sad Стоять на сонці, люблять підживки, земля постійно волога мусить бути. Колись пробувала осінню черенкувати, але рослинки слабкі виросли, квіточок мало по 3-5 шт. Якщо рослинки поставити в затінене місце, то до осені вони перестануть цвісти зовсім, пеларгонія любить сонце. cool Так що в кого північна, або східна сторона, то я б порадила фуксії, а на західну і на південну - пеларгонію yes ІМХО.

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

yarjnkaДата: Пт, 22.05.2009, 16:45 | Повідомлення # 3
Квіточка
Група: Привілейовані
Напевно черенкувати їх не виходить бо ці що ми купуємо пеларгонії вирощують здебільшого в теплицях у Польщі на одних хімдобривах. От ті що колись у наших бабусь і в школах були - на ура виходило! cry

КатрусяДата: Пн, 09.08.2010, 10:37 | Повідомлення # 4
Зелень
Група: Користувачі
ДОПОМОЖІТЬ!!! weep у квітні взяла у подруги щипочку пеларгонії... вона так гарно корінчики пустила і спочатку дуже швидко і красиво росла happy але з настанням літа і жари почались проблеми... листя сохне, нові листочки ростуть жовтими, а квіточки, що недавно вона випустила майже всі загинули sad стоїть вона у мене на східному вікні, питінена трішки, біля кондиціонера... щоправда в нас на роботі пластикові вінка і часто дуже душно... стараюсь щоб в кімнаті не було надто жарко ... але ...

може хтось має якісь поради... шкода квіточку sad

ГлоріЯДата: Вт, 10.08.2010, 09:14 | Повідомлення # 5
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
Катруся, мої пеларгонії ростуть на південно-західних вікнах на вулиці. Цвітуть дуже гарно, вони люблять сонце. Підливаю кожного дня, а підживляю раз в тиждень добривом КЕМІРА ЛЮКС. Зранку поливаю, а ввечері підживляю, нагадаю, що підживки в сухий грунт вносити неможна, обов"язково за день до підживлення треба полити рослину, це стосується всі рослин. Як в вас з розмірами горщика? -незавеликий? Може навпаки тісний і рослині замало поживних речовин? Подивіться ось тут http://cvitka.com/publ/2-1-0-43

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

КатрусяДата: Вт, 10.08.2010, 12:16 | Повідомлення # 6
Зелень
думаю, що горщик в моєї пеларгонії оптимальний... та треба буде посилити полив і заберу її від кондиціонера... а на вихідні піду в пошуках добрива smile

ГлоріЯ, спасибі smile

МаруськаДата: Вт, 01.02.2011, 13:58 | Повідомлення # 7
Зелень
Листочки можуть сохнути на пеларгонії від дуже сухого повітря. У нас вдома чимало пеларгоній, то накращі( найзеленіші, найбільше цвітуть) саме на кухні, бо там найвища вологість.
Про черенкування. Дійсно досить важко вкорінити пеларгонії польської селекції- вони практично не дають бокових відростків, а здеревянілі дуже погано вкорінюються.

Я живу як хочу, а кому не подобається то нехай купить собі медальку)))

Форум » Квітковий форум » Сад Город Квітник Балкон » Пеларгонія
Сторінка 1 з 11
Пошук:

» Форма входу
Логін:
Пароль:

» Друзі сайту

» Пошук

» Міні-чат
500

» Приєднуйся!

» Ми на Facebook

» Друзі сайту

» Статистика

Сьогодні на сайті були

Рослини місяця
Муррайя (2)
Карамбола (0)
Молодило (0)
Лівістона (Livistona) (0)
Тюльпан (0)
Гіацинт (0)
Copyright Cvitka © 2012
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Створити сайт безкоштовно * дизайн ZeroParking
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET