|
|
|
| Кімнатні рослини тепер ростуть на дворі! |
| Nephentes | Дата: Ср, 02.09.2009, 10:52 | Повідомлення # 1 |
Квіточка
Група: Свої люди
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Ось нещодавно я вирішив посадити декілька "екзотичних" рослин на вулицю позаду дома! (Фото додам потім) Це лимон, авокадо Тикал , японський дланевидний клен та кактус опунція Велгерс Це ради експерименту). І сталоль чудо - вони там прижились та ростуть (це я вижу по авокадо Тикал та опунції Велгерс). Я вирішив, що може вони там приживутся і будуть рости, та щоб можно було вивести якийсь сорт! Щоб не закупати у Центральній Америці та Африки, а просто вирощувати самим! Но у мене виникла одна проблемка! Листя (частини листя) авокадо Тикал почали на сонці засихати! Що мені робити?
Julien Catta
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 03.09.2009, 08:24 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Мені здається що нічого робити не треба, рослини повинні звикнути до зміни клімату і умов росту. Минулого року на вулиці літкував лимон. До середини літа на великому кущі зовсім не було листя, але почали з"являтись нові пагони, а потім і листки. Думаю у тебе буде теж саме!
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Сб, 05.09.2009, 14:43 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
список нагород ...
| Дякую!
Julien Catta
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Сб, 12.09.2009, 09:37 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
список нагород ...
| Уявляєте! Учора приходжу поливати свої рослини, та бачу таке: Лимона немає, но замість нього там росте якась троянда! Та я не розумію, чи то хтось вкрав лимон та замість нього посадив мені троянду типо "На тобі троянду, а я візьму лимон". Чи то хтось забрав собі лимон, посадив на МОЄМУ участку в частині "овочних грядок" та буде приходити туди! (якщо я когось із тих похитителів там знайду, то їм буде мало місця!) Так ось яке в мене питання - що мені робити із цією трояндою? Оставити та присвоїти собі, викопати та пересадити на інше місце чи просто вирвати її з коренем та викинути (хоч я і не варвар!). Ну я гадаю що краще присвоїти собі! А ви як гадаєте?
Julien Catta
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Вт, 15.12.2009, 08:12 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
список нагород ...
| Сьгодні (15.12.09) я буду вбивати новий заборчик на участку (участок збільшився за розмірами!!! =) ) - повиривав з коренем 2 сосни, фінікову пальму та всі сукуленти.; Навесні буду: - збільшуваті участок свого города; - може буду саджати кропиву як ограду (порадіть шо краще?); - буду саджати замість айви - гранат, та напроти нього зліва теж гранат; - напроти лавра знизу посаджу ще один лавр; - напроти я. клена зліва буду саджати ще один я. клен; - пересаджу 2 куща сирені до інших сиреній; =) - ще хочеться зробити маленьке озерце з прочної темної плівки., запустити туди улиток, рибок Гупі та водоплавних рослинок; Ось це все що я буду робити! =)
Julien Catta
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Сб, 03.04.2010, 08:40 | Повідомлення # 6 |
Квіточка
список нагород ...
| Так, ну шо можу сказати... Зима закінчилася... сніг розтагнув... але в мене прийнявся мій японский клен!!!!! Но авокадо та лаври не прийнялися!
Julien Catta
|
| |
| |
|
 |
|