|
|
|
| Сад, город, квітник |
| yarjnka | Дата: Чт, 19.03.2009, 12:12 | Повідомлення # 1 |
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Розпочну таку цікаву темку, мабуть багато кому буде довподоби. От на вулиці вже весна, скоро буде зовсім тепло і можна буде переходити до садово-огородніх робіт. Люблю коли біля будинку багато квітів та зелені. Почала вже підготовчий процес. Ось взяла вже і посіяла петунію двох кольорів, зійшла дуже добре, а от вербена зійшла гірше - 6 ростків всього є, хоч би ті вижили... Помідори зійшли теж, жовті добре, червоні трішки менше. Багато насіння чекаю з Інтерфлори. Хочу посіяти лаванду, мелісу, м"яту, багато квітів. А також овочі: морква, буряк, кабачки, огірочки та інше. Можливо хтось садить чи сіє щось незвичайне?
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 19.03.2009, 12:28 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| yarjnka, дуже потрібна тема! Я цього року вперше буду ритися в городі Почну вчитися! От уже купила травичку для газонів і замовила багато всякого в інтерфлорі. Оскільки, я ще не зовсім розуміюся в усіх тих рослинках, то замовляла все те, що на фото сподобалося А тепер от думаю: замовила я і петунії, а хіба не пізно вже буде їх сіяти, коли прийдуть? Лаванду теж замовила. А ще едельвейс замовила А усі тепер з мене сміються, кажуть, що не буде він у нас рости То правда? А помідори тільки декоративні замовила. Решту їстівного не замовляла, бо тим займається свекруха. Вона вже всі підвіконники засадила насінням всякої смакоти А взагалі коли десь треба висаджувати на вулицю сіянці квітів?
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 19.03.2009, 12:35 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
список нагород ...
| Думаю що з петунією ще встигнете! Про едельвейс щось не знаю, в каталозі бачила, сподобався, але собі замовити не наважилась. Надіюсь тепер, що ви виростите і розкажете, і наступного року може ц собі спробую! А висаджують на вулицю не раніше травня, коли вже пройдуть морози.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 19.03.2009, 12:41 | Повідомлення # 4 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, дуже дякую!!! Буду ще час від часу у вас консультуватися
Мої рослини
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 19.03.2009, 12:43 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| о! ще запитання! а скільки це десь виходить квітів з одного пакетика насіння? Ну, наприклад, петуній з одного пакетика? В горщик якого діаметру вони б влізлися?
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 19.03.2009, 13:07 | Повідомлення # 6 |
Квіточка
список нагород ...
| У мене було багато насінин і напевно майже всі зійшли. Сіяла у подовгасті пластикові ящики середнього розміру. В один сіяла дві пачки. Скоро вже буду пікувати.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 19.03.2009, 13:12 | Повідомлення # 7 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, дуже дякую. а то я не знала: скільки це один пакетик - багато чи мало, і скільки місця для них треба
Мої рослини
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Чт, 19.03.2009, 15:55 | Повідомлення # 8 |
Гілочка
Нагороди: 1
список нагород ...
| А я посіяла декоративну капусту (на фото сподобалась), лобулярію і чорнобривці (може ще рано, просто руки вже чухались ).
|
| |
| | |
| Innylka | Дата: Чт, 19.03.2009, 16:25 | Повідомлення # 9 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Класна ТЄМКА! Я через день ходжу по садку видивляюсь чи зацвіло щось новеньке, бо накупила осінню багато цибулькових. (крокуси, тюльпани, гіацинти, хлородонкса, проліски лісові, нарциси...) Як зацвітуть, то пришлю фотки.
vo00p3888
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 19.03.2009, 16:33 | Повідомлення # 10 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| Я теж хотіла б садок коло хати..... Innylka, я не знаю що за рослинка хлородонкса
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| Innylka | Дата: Чт, 19.03.2009, 17:12 | Повідомлення # 11 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Та я і сама толком не знаю нічого про неї. Виписала, тому що сподобплась. Вона цвіте в березні, висотою біля 60 см, довге стебло, а зверху пучок біло-рожевих квіточок (в полоску). Ось така цікава квітка. Як зацвіте - пришлю фотку.
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пн, 06.04.2009, 12:31 | Повідомлення # 12 |
Квіточка
список нагород ...
| Ось для початку весни і для настрою
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 06.04.2009, 12:52 | Повідомлення # 13 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, ой, як гарно!!! А в мене ще нічого немає, тільки листя тюльпанів повилазило А вчора ми з чоловіком засіяли газон
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пн, 06.04.2009, 16:14 | Повідомлення # 14 |
Квіточка
список нагород ...
| Я вже попікувала помідори, посіяла огірочки! А ще посіяла айстри, вербену, скорбіозу, лаванду! А на клумбі зробила невеличку гірку, але ще не повністю засаджена Обовязково скину фото як заселю!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 07.04.2009, 13:05 | Повідомлення # 15 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, ого! супер! я посадила кали, посіяла соняшники, гвоздики і ще щось там (назви не пам"ятаю...), коротше, посіяла все, на упаковці чого писало, що вже можна сіяти А! ще бузок посадила
Мої рослини
|
| |
| |
|
 |
|