Ну ви.дівчата, молодці. А ми вчора з чоловіком заїхали за балконними квітами , а там оголошення що продавати будуть з 10 числа. Я вже і ящики з землею приготувала. От чекаю 10....... не знаю що в теплиці цього року буде за асортимент, минулі роки я душу відводила на тих закупах. Цікаво які ціни, і які новинки.
ГлоріЯ, дякую! Я балконні квіти купляю в кінці квітня, боюсь що підмерзнуть ще! Квітка, а калли де купували? Я замовила в "Сільському віснику" ще в кінці лютого, ось досі чекаю і надіюсь...
yarjnka, кали то я старі свої повисаджувала. Ще пару років тому купила у бабки якоїсь калу в горщику, але вдома вона у мене щось дохлячок і все. То я висадила цибулинки цього року у відкритий грунт, на цибулинках уже почали листочки вилазити А другу калу, теж ледве живу вже, віддала свекруха. Але та калла коренева, то я її теж на клумбу
У мене теж вже почала прокльовуватись калла. Та вчора знову цікавилась коли ж прийде замовлення калл та бегоній, написано в кінці квітня початок травня! Я просто в шоці - пізненько вже!!!
Мы в прошлые выходные ездили на дачу -там расцвели крокусы-зрелище бесподобное Интересно,что фиолетовые и полосатенькие(белые с феолетовым) - одиночные, а желтые-кустовые из одной луковички-7-8бутонов
Я случайно купила позапрошлой осенью а магазине АТБ-он не цветочный их туда тоже попутным ветром занесло. Высадили их на зиму и уже прошлой весной они нас радовали. А полосатенькие зацвели только в этом году
А з рослиною бакопа хтось знайомий? Ось купила 2 невеликих горщика щоб посадити в великий підвісний, але не знаю як швидко вона росте І інформації дуже мало, це ніби нова рослина, та ще й багаторічна Ось фото:
Ось так виглядає бакопа, бачила досить часто її на балконах, біля кафе. В мене цвіте біла, ще у магазині була рожева, а на фото ось блакитна: фото з сайту http://oml.ru/d/17996/d/1143097995.jpg
Додано (11.04.2009, 16:24) --------------------------------------------- kvitka, читала, що тигридія висаджується, коли мине загроза заморозків. Але спочатку її потрібно прорости: поставити на вологий пісок чи землю, а коли з"являться корінці - на вулицю.
kjusy, ого!!! дуже гарна рослина!!! і я хочу щось в горщики підвісні посадити, так гарно виглядають такі кульки за тигридію дякую, буду значить пророщувати вдома поки що.. а ще мене мучить таке питання: посіяла цього року вперше квіти (на розсаду, на підвіконні). Тепер майже все посходило. Що з ним робити далі? Треба пікувати? Коли пікувати? Це кожну рослинку садити в окремий стаканчик? Чи уже зразу на вулицю? Я, напевно, загусто їх посіяла, в мене тут такі зарослі лобелії, вербени, брахікоми.. Там же навіть землі не видно, суцільний зелений коврик
kvitka, я так само перший рік на розсаду висіювала але вирішила все зразу в грунт висажувати, а то з тими стаканчиками мороки %), та й вже і потепліло Проте, розсаджувала капусту декоративну, бо дуже густо було, так половина пропала
kjusy, то взагалі не сіяти на розсаду? все в грунт? бо у мене тут ще десь 25 штук пакетиків різного насіння а в грунті все довше сходить? бо я деякі посіяла в грунт, а деякі на розсаду. То в грунті ще нічого не зійшло, а на розсаду вже посходило.
kvitka, це я сіяла на розсаду, просто нічого не пікувала. Все, що посходило, росте як в тебе зеленим ковриком а вже пікувати буду на вулицю. Та в цьому я не дуже розуміюсь це краще в Ірини чи Наташі запитати