kjusy, ясно, дякую А то я вже з тим насінням заплуталася Якщо це все зараз пікувати по стаканчиках, то мені місяця не вистачить в хаті на ті всі стаканчики.
Я нічого вам не підкажу, бо з россадою не "бавлюся" Колись переконалася, що краще купити розсаду готову. Сіяла-сіяла а воно якесь все кволе таке виросло..... Тепер купую те що мені треба вже готове. В мене тільки фіалок в стаканчиках цілий підвіконник, оце і вся моя россада. Приїжджайте в гості - поділюся фіалками.
Я теж з городніх культур все раніше в готовому вигляді, тобто розсаду, купувала. А цього року чоловік намовив посіяти помідори, от і бавлюсь тепер; а ще посіяла по стаканчиках огірочки! А квіти - це завжди моя морока, в хорошому розумінні цього слова! Я цим бавлюсь для себе і мого задоволення Всю розсаду і справді треба пікувати по стаканчиках, і про те що частинка пропадає - теж правда... А тигридії саджала минулого року в горщик дома, коли проросла - винесла на вулицю. Фото вже виставляла!
yarjnka, дякую! а на якому етапі пікувати розсаду? з тигридіями так і зробила, посадила поки що вдома, буду чекати, коли проросте. Я тому й купила тигридію, що твоя була дуже сподобалася
Добре що ти нагадала за тигридії, я зовсім забула за них, сьогодні ж вийму з льоху! А пікувати треба коли розсада вже має хоча б по два справжні листочки, це крім двох перших! У мене теж зарослі петунії, але ще ненаважуюсь пікувати, думаю як краще робити: залишити ті що будуть там цвісти, а інші відсаджувати, чи повністю всі розсаджувати?!!
Повідомлення відредаговано yarjnka - Пн, 13.04.2009, 11:07
yarjnka, а попікувати їх зразу на клумбу не можна десь через пару тижнів? :'( їх таааааак багато, таааакі маленькі а ще: тунбергія довго проростає? бо в мене вже все попроростало, а тунбергія так і сидить. Чи з нею треба було щось особливе робити, а не просто втикнути в землю?
Я тигридії минулого року садила вперше і одразу у відкритий грунт, так як гладіолуси, коли вже було зовсім тепло. Всі гарненько проросли і гарненько цвіли, чого і вам бажаю А сьогодні на городі посіяла столові бурячки, моркву, редиску,посадила цибульку і часник.Тепер буду чекати,коли це все почне вилазити із землі. Уже і на полуницях з"являються квіткові бутончики. Одним словом- весна!
А ви бачили новий каталог в "Сільському віснику"? СУПЕР! Біля нього можна здуріти. Я б все замовила! Мені вчора газета прийшла, там десь 10 сторінок цибулькових! Доречі я замовляла того року і дещо вже цвіте. На моє здивування квіти, які я там замовила і вже розцвіли ну приямо як з картинки в каталозі. Якість класна. Скину після свяа фотки.
vo00p3888
Сьогодні нарешті закупила балконні квіти. Все як завжди - сульфінія і пеларгонія. Фуксія ще маленька тому прийдеться ще раз їхати за нею, коли підросте. А з цікавості взяла білу бакопу, вона менша ніж на фото в kjusy, теж біла. Та ще й в теплиці мені її поприщіпували - щоб краще кущилась. Корочше тепер переживаю, щоб білокрилка на неї не вчепилась. Бо один рік я мала вербену, то в мене склалось враження що це улюблена рослинка білокрилок. А тепер прочитала, що ці шкідники і бакопу люблять. Ну нічого - вік живи, вік учись. Ой, а яка в них там бегонія ампельна - шукаю де б то я її пристроїти могла. Як знайду місце то обов"язково куплю.
ГлоріЯ, вітаю з покупками От добре, що ви взяли бакопу, я тепер про неї нове дізналась - собі теж поприщиплюю і буду дивитись за шкідниками ретельно. А я пеларгонію з насіння вирощую , вся так гарно проросла і вже справжні мохнаті листочки є Але чи розцвіте цього року... Ампельні бегонії - це така краса (навіть не знала про них раніше) І собі тепер хочу
Додано (21.04.2009, 22:01) --------------------------------------------- Може хтось знає чи не зашкодить чорнобривцям пересаджування, коли вони вже бутони набирають ГлоріЯ, (дякую за ідею!) я не встояла і купила собі ампельну бегонію
Вітаю з новими придбаннями! Я щороку намагаюсь купувати бегонії. Цього року замовила "Сільському віснику", от і досі чекаю Дівчата, вішайте вже свої горщики і давайте фото!!!