Кімнатні рослини

Меню сайту

Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 4672
реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Сторінка 3 з 4«1234»
Форум » Квітковий форум » Сад Город Квітник Балкон » Сад, город, квітник

Сад, город, квітник
kvitkaДата: Сб, 11.04.2009, 17:13 | Повідомлення # 31
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
kjusy, ясно, дякую smile А то я вже з тим насінням заплуталася wacko Якщо це все зараз пікувати по стаканчиках, то мені місяця не вистачить в хаті на ті всі стаканчики. surprised

ГлоріЯДата: Сб, 11.04.2009, 17:29 | Повідомлення # 32
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 7 список нагород ...
Я нічого вам не підкажу, бо з россадою не "бавлюся" unsure Колись переконалася, що краще купити розсаду готову. Сіяла-сіяла а воно якесь все кволе таке виросло..... weep Тепер купую те що мені треба вже готове. meeting В мене тільки фіалок в стаканчиках цілий підвіконник, оце і вся моя россада. Приїжджайте в гості - поділюся фіалками. shades hello

yarjnkaДата: Пн, 13.04.2009, 10:52 | Повідомлення # 33
Квіточка
Група: Привілейовані
Я теж з городніх культур все раніше в готовому вигляді, тобто розсаду, купувала. А цього року чоловік намовив посіяти помідори, от і бавлюсь тепер; а ще посіяла по стаканчиках огірочки! А квіти - це завжди моя морока, в хорошому розумінні цього слова! Я цим бавлюсь для себе і мого задоволення biggrin
Всю розсаду і справді треба пікувати по стаканчиках, і про те що частинка пропадає - теж правда...
А тигридії саджала минулого року в горщик дома, коли проросла - винесла на вулицю. Фото вже виставляла!

kvitkaДата: Пн, 13.04.2009, 10:55 | Повідомлення # 34
Admin
yarjnka, дякую! а на якому етапі пікувати розсаду?
з тигридіями так і зробила, посадила поки що вдома, буду чекати, коли проросте. Я тому й купила тигридію, що твоя була дуже сподобалася tongue

yarjnkaДата: Пн, 13.04.2009, 11:04 | Повідомлення # 35
Квіточка
Добре що ти нагадала за тигридії, я зовсім забула за них, сьогодні ж вийму з льоху! wacko А пікувати треба коли розсада вже має хоча б по два справжні листочки, це крім двох перших! cry
У мене теж зарослі петунії, але ще ненаважуюсь пікувати, думаю як краще робити: залишити ті що будуть там цвісти, а інші відсаджувати, чи повністю всі розсаджувати?!! sadwalk

Повідомлення відредаговано yarjnka - Пн, 13.04.2009, 11:07

kvitkaДата: Пн, 13.04.2009, 11:24 | Повідомлення # 36
Admin
yarjnka, а попікувати їх зразу на клумбу не можна десь через пару тижнів? :'( їх таааааак багато, таааакі маленькі wacko
а ще: тунбергія довго проростає? бо в мене вже все попроростало, а тунбергія так і сидить. Чи з нею треба було щось особливе робити, а не просто втикнути в землю? surprised

yarjnkaДата: Пн, 13.04.2009, 11:40 | Повідомлення # 37
Квіточка
Та я думаю можна дочекатись і висадити в грунт. А про тунбергія - я нічого не знаю... ah

GanusyaДата: Пн, 13.04.2009, 23:52 | Повідомлення # 38
Брунька
Група: Користувачі
Я тигридії минулого року садила вперше і одразу у відкритий грунт, так як гладіолуси, коли вже було зовсім тепло. Всі гарненько проросли і гарненько цвіли, чого і вам бажаю flowers
А сьогодні на городі посіяла столові бурячки, моркву, редиску,посадила цибульку і часник.Тепер буду чекати,коли це все почне вилазити із землі. crackegg
Уже і на полуницях з"являються квіткові бутончики.
Одним словом- весна!

korova2007Дата: Чт, 16.04.2009, 00:59 | Повідомлення # 39
Занесений вітром
Група: Новенькі
Для реклами є відповідна тема "Продам" angry
Квітка

Повідомлення відредаговано kvitka - Чт, 16.04.2009, 09:35

kvitkaДата: Чт, 16.04.2009, 09:36 | Повідомлення # 40
Admin
Ganusya, ого! Я й не надіялася, що можуть зійти всі тигридії smile У мене поки що сидять і не рухаються biggrin Буду чекати! Хочу вже так літа, щоб все порозцвітало tongue

InnylkaДата: Чт, 16.04.2009, 10:09 | Повідомлення # 41
Занесений вітром
Група: Новенькі
А ви бачили новий каталог в "Сільському віснику"? eek СУПЕР! Біля нього можна здуріти. Я б все замовила!
Мені вчора газета прийшла, там десь 10 сторінок цибулькових! Доречі я замовляла того року і дещо вже цвіте. На моє здивування квіти, які я там замовила і вже розцвіли ну приямо як з картинки в каталозі. Якість класна. Скину після свяа фотки.

vo00p3888

ГлоріЯДата: Сб, 18.04.2009, 00:09 | Повідомлення # 42
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 7 список нагород ...
Сьогодні нарешті закупила балконні квіти. band Все як завжди - сульфінія і пеларгонія. Фуксія ще маленька тому прийдеться ще раз їхати за нею, коли підросте. А з цікавості взяла білу бакопу, вона менша ніж на фото в kjusy, теж біла. Та ще й в теплиці мені її поприщіпували - щоб краще кущилась. tongue Корочше тепер переживаю, щоб білокрилка на неї не вчепилась. Бо один рік я мала вербену, то в мене склалось враження що це улюблена рослинка білокрилок. eat eat А тепер прочитала, що ці шкідники і бакопу люблять. eat Ну нічого - вік живи, вік учись. prof
Ой, а яка в них там бегонія ампельна shock specool - шукаю де б то я її пристроїти могла. uhm Як знайду місце то обов"язково куплю. rolleyes

kjusyДата: Вт, 21.04.2009, 22:01 | Повідомлення # 43
Гілочка
Нагороди: 1 список нагород ...
ГлоріЯ, вітаю з покупками smile От добре, що ви взяли бакопу, я тепер про неї нове дізналась - собі теж поприщиплюю і буду дивитись за шкідниками ретельно. А я пеларгонію з насіння вирощую smile , вся так гарно проросла і вже справжні мохнаті листочки є clover Але чи розцвіте цього року...
Ампельні бегонії - це така краса (навіть не знала про них раніше) surprised І собі тепер хочу happy

Додано (21.04.2009, 22:01)
---------------------------------------------
Може хтось знає чи не зашкодить чорнобривцям пересаджування, коли вони вже бутони набирають uhm
ГлоріЯ, flowers (дякую за ідею!) я не встояла і купила собі ампельну бегонію yahoo

yarjnkaДата: Ср, 22.04.2009, 09:45 | Повідомлення # 44
Квіточка
Вітаю з новими придбаннями! Я щороку намагаюсь купувати бегонії. Цього року замовила "Сільському віснику", от і досі чекаю angry
Дівчата, вішайте вже свої горщики і давайте фото!!!

kvitkaДата: Ср, 22.04.2009, 10:39 | Повідомлення # 45
Admin
Чула по телевізору, що з наступного тижня буде температура 5 градусів МОРОЗУ surprised Тобто всьому, що я вже посадила, буде priest ?

Форум » Квітковий форум » Сад Город Квітник Балкон » Сад, город, квітник
Сторінка 3 з 4«1234»
Пошук:

Привіт Гість

Логін:
Пароль:
Пошук
Міні-чат
500
Статистика
Наша кнопка

Copyright Kvitka © 2010
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET