|
|
|
| Сад, город, квітник |
| yarjnka | Дата: Ср, 22.04.2009, 21:45 | Повідомлення # 46 |
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Дякую, надіюсь, що цибульки розмножаться і наступного року буде більше цвітіння!  Додано (22.04.2009, 14:03) --------------------------------------------- Ось що у мене зараз почало цвісти: Посадила 7 видів братиків, серед них якісь диковинні - чорні Ось принци - нарциси: Це мускарі: Починають цвісти тюльпани:
|
| |
| | | | |
| Ganusya | Дата: Вт, 05.05.2009, 20:54 | Повідомлення # 48 |
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| У мене ось такий квітник
Повідомлення відредаговано Ganusya - Вт, 05.05.2009, 21:00 |
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 27.05.2009, 14:21 | Повідомлення # 49 |
Квіточка
список нагород ...
| Ну зроблю короткий звіт проробленої роботи: помідори що гарно росли з насіння були попіковані і майже всі живі, але після поступового перенесення їх у парник і відкрите повітря - всі загинули... Вже в сотий раз зарікаюсь гратися з розсадою томатів Огірки вирощувала в стаканчиках і висадили в парник - просто краса! А куплене насіння в Інетерфлорі нових видів огірків "Іра" вже майже доганяють по росту попередніх! Сіяла бегонію і скорбіозу - зійшла лише остання в 2 росточки... Зійшли на клумбі квіти "Голуба суміш", але мама забула і все посапала... Редиска просто чудова, і все інше після дощика теж підіймається і іде в ріст! Люблю цю пору року - просто казоква краса!  Додано (27.05.2009, 14:21) --------------------------------------------- Люди, вчора з сином зібрали перший врожай огірочків, поки на початок лише 4, але гарнюні і смачненькі, а головне без хімії!!!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 27.05.2009, 18:18 | Повідомлення # 50 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| yarjnka, ой, супер!!! Вітаю з першим урожайчиком
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 28.05.2009, 12:16 | Повідомлення # 51 |
Квіточка
список нагород ...
| Дякую, це дуже приємно виростити самому на власному городі, а не купувати!
|
| |
| | |
| Ganusya | Дата: Чт, 28.05.2009, 17:46 | Повідомлення # 52 |
Брунька
Група: Користувачі
список нагород ...
| А ми вчора смакували першими ягідками домашньої полуниці. Вона така ароматна, смачна і теж без хімії. Моя донечка така задоволена, бо дуже вже любить вона всякі ягідки. Шкода, що сьогодні похолодало і доведеться знову трішки почекати поки достигне наступна.
|
| |
| | |
| shel | Дата: Пт, 29.05.2009, 09:17 | Повідомлення # 53 |
Листочок
Група: Свої люди
список нагород ...
| Мой сыночка тоже сейчас находится в селе у бабушки и стережет клубничку, чтобы бабушка с дедушкой без него не съели Только спеет она очень медленно,а мы ну очень любим клубничку. Вот только обещают дожди и прийдется ненаевшегося ребенка забирать домой в садик.
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пт, 29.05.2009, 09:26 | Повідомлення # 54 |
Admin
список нагород ...
| І в нас уже є перші ягідки Жаль, синочку такого ще не можна :(, буде ласувати мама
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пт, 29.05.2009, 12:12 | Повідомлення # 55 |
Квіточка
список нагород ...
| От на вулиці й погода, просто літня - як глибокою осінню!!! То коли ж вся городина буде рости і достигати?!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пт, 29.05.2009, 12:45 | Повідомлення # 56 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, а у нас така жара...
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Сб, 14.11.2009, 17:34 | Повідомлення # 57 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| kjusy, мені цікаво. що ти з своєю бакопою зробила, бо я не знаю як маю зі своєю поступити - викинути, чи віддати на зимівлю свекрусі. Вона в мене цвіла на балконі довго, а от може тижні два тому я забрала її в кухню, а там їй несподобалось. Цвісти перестала і почали листочки сохнути. Шкода викинути, але в такому стані, як вона зараз, вона не оздоба, а якесь страховисько.Може в підвалі перезимує в селі, а на весну заберу. Я вже свої пеларгонії відправила на зимівлю, от думаю поексперементувати з бакопою, чи викинути.....
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Нд, 15.11.2009, 11:10 | Повідомлення # 58 |
Гілочка
Нагороди: 1
список нагород ...
| ГлоріЯ, в мене бакопа виявилась живучою дамою Десь в кінці літа висохла так, що я думала вже викинути, але не насмілилась і просто обрізала її під корінь. Бакопа напускала нових пагонів, цвіла, недавно я вже її і прищипувала. Далі без зупинки цвіте, стоїть на пд.-зх. вікні у теплій кімнаті. А як дальше.... почне капризувати - обріжу знову
|
| |
| |
|
 |
|