|
|
|
| Амарилісові |
| Бджілка | Дата: Сб, 25.04.2009, 19:35 | Повідомлення # 1 |
Зелень
Група: Користувачі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| В темі "Дуже хочеться" писала про гіппеаструм. Мрії збуваються - віднедавна дома квітне чудовий білий (по моїй власній класифікації) гіппік. Цибулина напевно голандська. Правильно, як книжка пише, доглянута, бо дуже сильна - викинула аж два квітконоси і енергійно взялася цвісти. Демонструю:
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Сб, 25.04.2009, 22:09 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| А в мене цвіте Hippeastrum 'Red Lion' .Має одну стрілку і чотири квітки, дві вже розкрились. Ще один невідомий теж скоро зацвіте Бджілка, твій називається Гіппеаструм Matterhorn? Дуже гарненький
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Сб, 25.04.2009, 22:14 |
| |
| | |
| Бджілка | Дата: Пн, 11.05.2009, 13:57 | Повідомлення # 3 |
Зелень
список нагород ...
| Можливо і не скромно, але не можу не похвалитись. Тим більше, на форумі всі такі приємні люди, квіткові маньяки, так би мовити, що я розраховую на розуміння. А повід є - гіппеаструм, який в моєму попередньому повідомленні з двома квітконосами продовжує мене дивувати. ПРИЄМНО дивувати! Перша стрілка перецвіла, я думала, випила всі соки з цибульки і друге цвітіння буде значно скромніше. Але ж ні. Друга ще прекрасніша, відразу шість великих дзвоників. Радості моїй немає меж. ГлоріЯ, а прізвище я цьому гіппеаструму присвоїла Cristmas Gift. Хоча і Matterhorn дуже підходить. Ваш червоний також надзвичайний. Будем мінятись? Демонструю
Повідомлення відредаговано Бджілка - Пн, 11.05.2009, 14:01 |
| |
| | |
| Бджілка | Дата: Пн, 11.05.2009, 14:12 | Повідомлення # 4 |
Зелень
список нагород ...
| А ще й на роботі радість. Клівія надумала цвісти. Також неочікувано. Ранньою весною був переїзд в новий кабінет, перестановки. Так що..... Але в пазушці розпустилася квітка. Почитавши зрозуміла, що можливо десь не дотрималась правил догляду. Спасла поливом гарячою водою - ситуація нормалізувалась. Правда фото з телефону, вибачайте за якість
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Пн, 11.05.2009, 15:07 | Повідомлення # 5 |
Квіточка
список нагород ...
| Бджілка, в тебе ж один, на що міняти хочеш ? Добре, так і бути, вділю тобі свою одну цибульку. Бо в мене обидва однакові 'Red Lion'. А коли третій зацвіте, ще не відомо - дуже повільно росте. Клівія прикольна, я думала вона червона тільки буває , вона там в тебе багато цибульок має ?
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Пн, 11.05.2009, 17:50 | Повідомлення # 6 |
Гілочка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Бджілка, дуже гарно !!! Після ваших фото і мене на амарилісові потягнуло Тільки я купила собі валлоту, сподіваюсь, що осінню зацвіте
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 11.05.2009, 18:59 | Повідомлення # 7 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| Бджілка, я була вражена! Яка краса! Дівчата, я б теж тоді, напевно, завела собі гіпеаструм Де ви берете цибулини?
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Пн, 11.05.2009, 20:46 | Повідомлення # 8 |
Квіточка
список нагород ...
| Зараз на базарі продають цибулі, вже просто з квітконосами, напевно задовго їх продають. Ціна 30 грн за штуку і асортимент, я бачила 5 різних сортів. Так що добре, що я не замовляла через інтернет, там ціна в два рази вища, і невідомо яку і коли пришлють. Я люблю добре все роздивитись перед покупкою.
|
| |
| | |
| shel | Дата: Вт, 12.05.2009, 09:30 | Повідомлення # 9 |
Листочок
Група: Свої люди
список нагород ...
| А у меня ксть такое чудо правда фотография с прошлого года. В этом году он не цвел и я его высадила на улицу.моя мама так сделала в прошлом году и в феврале он ее порадовал очень крупными цветками.
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 12.05.2009, 11:35 | Повідомлення # 10 |
Квіточка
список нагород ...
| shel, дуже гарний ! А що ви з ним робили, коли відцвів? Квітконіс обрізали, і листки теж?
|
| |
| | |
| shel | Дата: Вт, 12.05.2009, 13:07 | Повідомлення # 11 |
Листочок
список нагород ...
| Я не обрезала сначала, а дождалась, когда они сами по себе стали отмирать-тогда и обрезала, поставила его подальше от света и поливала очень редко. А когда у него появились новые листочки-поставила на свет и увеличила полив. Правда в этом году он листочки выпустил постоял-постоял и опять стал отмирать, а цвести забыл,вот я и высадила его на улицу.
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Вт, 12.05.2009, 15:47 | Повідомлення # 12 |
Квіточка
список нагород ...
| shel, я спочатку теж планувала в горщику тримати до наступного року, але тепер вирішила, прикопати на дачі в батьків, нехай набирається сили у відкритому грунті. А може ваш осінню надумає цвісти ?
|
| |
| | |
| shel | Дата: Вт, 12.05.2009, 16:03 | Повідомлення # 13 |
Листочок
список нагород ...
| Будем надеяться. У моей мамы, после отдыха на улице из одной луковички выросло штук пять наверное(она посадила их все вместе в большой горшок и получилось огромное растение)-и я также хочу
|
| |
| | |
| Бджілка | Дата: Вт, 12.05.2009, 19:33 | Повідомлення # 14 |
Зелень
список нагород ...
| Дівчата, я вже починаю вірити, що чим менше звертаєш на них уваги, тим вони вдячніші. А то розмовляєш з ними і т.д. і т.п., а вони невдячні цвітуть там де на них не хухають. ГлоріЯ, не знаю чим мінятись, але Твою цибулинку готова вдочерити
Повідомлення відредаговано Бджілка - Вт, 12.05.2009, 20:33 |
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 13.05.2009, 11:06 | Повідомлення # 15 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| У мене вже величезний кущ з однієї цибулини росте 12 років, але ні разу не цвів... Люди кажуть що потрібно на зиму обрізати всі листки і поставити в затемнене місце, правда це чи ні? А інші кажуть що цибулини чоловічої статі ( як це можна дізнатись?! не цвітуть взагалі?! Хто що скаже по цьому приводу?
|
| |
| |
|
 |
|