Пт, 10.02.2012, 08:43
» Меню

» Друзі сайту

» Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 7916

» Реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 3«123»
Форум » Квітковий форум » Квіткові рослини » Амарилісові
Амарилісові
ГлоріЯДата: Ср, 13.05.2009, 11:29 | Повідомлення # 16
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
Статус: Offline
yarjnka, а ти висади їх на клумбу до осені, хай там поживуть. Я ще ніколи не чула про "чоловічі" цибулі. Я перший рік гіппік маю, але зате з цибулькових еухаріс в мене вже багато років росте і цвіте, деколи навіть два рази в рік. tongue

Мій альбом http://cvitka.com/photo/16

yarjnkaДата: Ср, 13.05.2009, 11:44 | Повідомлення # 17
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0 список нагород ...
Та я думала висадити у відкритий грунт, тепер так і зроблю!

shelДата: Ср, 13.05.2009, 11:54 | Повідомлення # 18
Листочок
Група: Свої люди
yarjnka, обязательно так и сделай-это должно активизировать его к цветению.Покрайней мере хуже не будет,это точно

ГлоріЯДата: Чт, 14.05.2009, 23:10 | Повідомлення # 19
Квіточка
Хочу поділитись власними спостереженнями за квітучим гіппіком. prof Перший мій цвів чотирма дзвониками, стояв на сонячному підвіконні - перецвів за тиждень.А другий має тільки дві квіточки, але стоїть не на сонці а на північній стороні і цвіте вже десять днів. hands І думаю, що ще трошки мене порадує. ok Так що я зробила висновок, що під час цвітіння сонця їм не треба. tongue

kvitkaДата: Ср, 09.09.2009, 16:06 | Повідомлення # 20
Admin
Група: Адміністратори
Замовляла в інтерфлорі тюльпани і замовила для проби цибулинку гіпеаструма. Прийшла ніби гарна, велика, міцненька biggrin Дівчата, що з нею робити далі? Коли садити? Десь у грудні? А зараз куди? В тепле чи холодне місце? Я щось читаю-читаю, але все одно розгубилася...

Мої рослини

kvitkaДата: Нд, 27.09.2009, 16:18 | Повідомлення # 21
Admin
Коротше, подумала я пару днів, переварила всю інформацію і посадила вже гіпеаструм smile Будемо чекати tongue

Мої рослини

LenaLevДата: Вт, 29.09.2009, 12:12 | Повідомлення # 22
Занесений вітром
Група: Користувачі
У мене Гіппеаструм білий росте кілька років. Цвіте через рік. Цибулина велика, проте діток не має. Кожного року з настанням тепла виношу у двір. Восени забираю у будинок.
Зараз починається період спокою.
Прочитала у книзі про квіти, що цибулину у жовтні потрібно вийняти із землі і до грудня залишити у темному прохолодному місці. У грудні посадити.
Хто має досвід, поділіться - краще вийняти із землі, чи просто залишити без поливу і в грудні пересадити у новий грунт ???? book

kvitkaДата: Пн, 05.10.2009, 18:28 | Повідомлення # 23
Admin
УРА! В мого гіпеаструма щось прокльовується tongue

Мої рослини

kvitkaДата: Ср, 25.11.2009, 11:35 | Повідомлення # 24
Admin
Дівчата, а квіти в гіпеаструма мають відкривати по черзі чи всі зразу? Бо у мене один пуп"янок вже такий великий, от-от розкриється, інший набагато менший, а третій то взагалі мацьопа. Це нормально? Чи йому щось не вистачає?

Мої рослини

МирославаДата: Ср, 25.11.2009, 11:44 | Повідомлення # 25
Зелень
kvitka, в мене завжди відкриваються по два пуп"янки!

іринкаДата: Пт, 27.11.2009, 17:51 | Повідомлення # 26
Брунька
kvitka, в мене також відкривалися по черзі. Думаю, що це нормально. biggrin А мій гіппік відцвів влітку аж 2 рази. Хоча це відбулося вперше за весь час, який він в мене проживає. Спершу я навіть не могла оприділити, що це саме є, бо мені відділили "дітку" і самі не знали назви, бо він у них ніколи не цвів. Потім у нас було багато листя, потім багато "діток", але жодної квітки. І ось цього літа подарунок- цвів аж 2 рази підряд. спчатку було 2 квітки, а потім 3. Після цього знову були "дітки". я вже замучилася їх відділяти. А зараз скинув майже всі листки, залишив мише 2, і все. Стоїть собі на підвіконні. Не знаю, може йому щось треба happy
Прикріплення: 5352456.jpg(154Kb) · 4561021.jpg(136Kb)

Повідомлення відредаговано іринка - Пт, 27.11.2009, 17:59

kvitkaДата: Пт, 27.11.2009, 22:17 | Повідомлення # 27
Admin
Рівно 2 місяці тому, 27 вересня, я посадила свій перший гіпеаструм.. А сьогодні, 27 листопада, перша його квітка розкрилася. Який він гарний! Яка велетенська квітка! Все! Я закохалася в гіпеаструми biggrin
Зараз на підході ще 2 бутончики. Але от чомусь моя квітка, навіть ще коли була великим бутоном, уже "повисла" вниз. Щось не так? Чи це нормально?

гіпеаструм Дансінг Квін

Мої рослини

ЛистопадДата: Пт, 27.11.2009, 22:51 | Повідомлення # 28
Брунька
Нагороди: 2 список нагород ...
Іринка, здається, йому потрібен відпочинок sleeping
Щоб гіп обов"язково зацвів наступного року, йому влаштовують період спокою: відправляють в прохолодне (не нижче 10С) темне місце, листків обрізувати не потрібно, цибулинка сама забере з них поживні речовини та засушить. В такому стані гіппеаструм перебуває 2-3 місяці, а потім самостійно прокидається. Відправляють на відпочинок здорові, добре вгодовані цибулинки. Поливають раз на 1,5 місяці, трішки.
На фото мамин гіпеаструм весною. Нині він спить в темному, холодному коридорі, без листя wacko
Прикріплення: 6027586.jpg(401Kb)

Листопад

ГлоріЯДата: Пт, 27.11.2009, 23:02 | Повідомлення # 29
Квіточка
kvitka, Може твому гіпіку зажарко ?. Коли в кімнаті тепло то він дуже швидко відцвітає, а от в прохолодній кімнаті він цвіте набагато довше. sad

kvitkaДата: Пт, 27.11.2009, 23:07 | Повідомлення # 30
Admin
ГлоріЯ, та я про це думала... Але в мене нема прохолодних кімнат, є лише холодні, він там, певно, замерзне. та й не хочеться його закривати в якійсь конурці, де його й бачити ніхто не буде :'( Ну ще подумаю...

Мої рослини

Форум » Квітковий форум » Квіткові рослини » Амарилісові
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:

» Форма входу
Логін:
Пароль:

» Друзі сайту

» Пошук

» Міні-чат
500

» Приєднуйся!

» Ми на Facebook

» Друзі сайту

» Статистика

Сьогодні на сайті були

Рослини місяця
Муррайя (2)
Карамбола (0)
Молодило (0)
Лівістона (Livistona) (0)
Тюльпан (0)
Гіацинт (0)
Copyright Cvitka © 2012
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Створити сайт безкоштовно * дизайн ZeroParking
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET