|
|
|
| Гарденія |
| berezman | Дата: Ср, 20.08.2008, 09:04 | Повідомлення # 1 |
Занесений вітром
Група: Новенькі
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| Добрий день, як саме ви досягли успіху з гарденією? У мене вже три не маленькі кущі, а квітів жодних ((((( З приводу фаленопсису, я досягла власного цвітіння ))) Перерва між "магазинними" квітами та власними стала близько року. Тепер хочу купити Венерин башмачок (Paphiopedilum). Планую придбати десь у вересні.
Elena
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 20.08.2008, 09:20 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| berezman, Не знаю, що саме допомогло моїй гарденії, але розповім, що я взагалі з нею робила Після покупки пересадила в грунт для азалій, перемішаний з сосновими голочками (навіть трохи землі з-під сосни додала - назбирала в лісі). Поливала звичайною відстояною водою, обприскувала, а раз в місяць десь (коли не забувала), поливала водою з крапельками лимону. На початку весни почала теж раз в місяць удобрювати добривом "Кеміра Люкс". Так вона і зацвіла Тільки тепер нарешті перестала цвісти і нарощує зелень А з фаленопсисом у мене ще рік не пройшов, так що буду надіятися А як ви його "зацвіли"?
Мої рослини
|
| |
| | |
| shel | Дата: Чт, 12.03.2009, 14:16 | Повідомлення # 3 |
Листочок
Група: Свої люди
список нагород ...
| Прикольные нарцисики. А мне подарили гардению,был 1цветочек,розпустился еще один. А следующий бутончик пропадае даже нероспустившись, незнаю в чом причина И еще, скажите пожалуста, в горшке 3 кустика можно их разсадить и когда
Повідомлення відредаговано shel - Чт, 12.03.2009, 14:18 |
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 12.03.2009, 16:34 | Повідомлення # 4 |
Admin
список нагород ...
| shel, я б вам радила гарденію не розсаджувати. Це зараз вона у вас така гарненька, маленький компактний кущик. Читала, що голандські гарденії там чимось годують таким, що вони не розростаються і залишаються такі пухнастенькі. А потім починається... Якщо вона у вас ще недовго, то потім почне скидати листя, далі будуть рости нові гілочки, але вже не такі маленькі і гарненькі, а якісь довгі і лисуваті. Коротше, доросла гарденія буде лиса, якщо там буде тільки один стовбур. Це моя думка...
Мої рослини
|
| |
| | |
| shel | Дата: Пт, 13.03.2009, 11:20 | Повідомлення # 5 |
Листочок
Група: Свої люди
список нагород ...
| kvitka, большое спасибо за консультацию. А моя красавица уже начала скидывать листочки, я уже испугалась. Вообщето ее нужно пересадить, поскольку снизу выглядывают корешки. ват я и думала разделять или нет. Еще рас спасибо
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 27.09.2009, 16:42 | Повідомлення # 6 |
Admin
список нагород ...
| Допоможіть! На мою гарденію напала якась зараза :'( Одну рослинку вже з"їла, тепер і на іншій побачила. Все листя покрите ніби білою пилюкою. І засихає, не жовтіючи. Обмивання милом не помагає.. Що це таке?
Мої рослини
|
| |
| | |
| тарас | Дата: Нд, 21.11.2010, 13:02 | Повідомлення # 7 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| Моя гарденія. Перша квітуча рослина, яку я вподобав і придбав самотужки. Вона вже встигла відцвісти і я був в захопленні від цього явища =) Зараз на ній ніби починають з'являтись нові потенційні бутончики, але чому вона все-таки постійно втарачє листя. І як завжди, найжаливіше те що я її ще досі не пересадив в нормальний грунт. Варто це робити зараз чи чекати весни?
Повідомлення відредаговано тарас - Нд, 21.11.2010, 13:04 |
| |
| |
|
 |
|