|
|
|
| Антуріум |
| kvitka | Дата: Пн, 03.11.2008, 22:32 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| У мене на антуріумі Андре квіти тримають уже майже рік Свіженьких уже хотілося б Як довго у вас цвітуть антуріуми? Коли починають цвісти після попереднього цвітіння?
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 06.11.2008, 09:35 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Мій цвіте вже два місяці з дня купівлі, надіюсь буде радувати нас цвітінням ще довго!!! Додано (06.11.2008, 09:35) --------------------------------------------- Люди, на моєму антуріумі з"явились чорні засохші плями на листках, це від переливу?!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пн, 10.11.2008, 21:53 | Повідомлення # 3 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, "досвіду" чорних плям на антуріумах, на щастя, не маю, але теж чула, що це від переливу, можливо, коріння гнити почало Антуріуми взагалі дуже бояться переливу, я свій поливаю досить рідко, рідше за інші свої рослини, і нічого - ще не засох Може, перевірте коріння...
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 12.11.2008, 11:16 | Повідомлення # 4 |
Квіточка
список нагород ...
| Вийняла свій антуріум з горшка, коріння все ціле, пересадила в інший грунт з додаванням більше дренажу та кокосу. Надіюсь на виздоровлення!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 12.11.2008, 16:33 | Повідомлення # 5 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, будемо тримати за нього кулачки Я, до речі, свій антуріум садила в грунт, перемішаний з сосновою корою: 50% грунт, 50% кора.
Мої рослини
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Вт, 27.01.2009, 13:58 | Повідомлення # 6 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, ну як ваш антуріум? ожив? Я вище запитувала, яка перерва між цвітіннями... Так-от, тільки засохла у мене остання квітка на ньому, як через 2 тижні почала нова лізти круглорічне цвітіння, СУПЕР!  Додано (27.01.2009, 13:58) --------------------------------------------- Ось моя перша квіточка. І ще дві там на підході
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Ср, 28.01.2009, 10:55 | Повідомлення # 7 |
Квіточка
список нагород ...
| Вітаю вас з приємним цвітінням! Свій антуріум відразу взяла пересадила - грунт зробила трохи іншим, додала більше соснової кори, кокосу. Зараз ніби він почувається добре, випустив нові здорові листки, цвіте як досі. Надіюсь що все пішло на поправку!!!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 05.02.2009, 22:50 | Повідомлення # 8 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, Вітаю з виздоровленням , і гарного та довгого вам цвітіння  Додано (05.02.2009, 22:50) --------------------------------------------- Здається я зарано тішилася наступні 2 квітки антуріума зупинилися і не ростуть, такі маленькі 2 см. Щось їм не вистачає?
Мої рослини
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Ср, 25.02.2009, 23:03 | Повідомлення # 9 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
| А я свій не переваджувала, а просто перевалила в трошки більший горщик. В універсальний субстрат додала лише перліт. Я десь читала, що кора і сфагнум швидко в грунті розкладаються(чи як це назвати) і тоді квітку треба частіше пересаджувати.Мій ще не цвіте, а тільки нарощує листочки, можливо літом будуть квіти. Як там ваші антуріуми поживають? Зате я свій сфагнумом зверху обклала - і здається йому так подобається. Корінчики почав випускати повітряні.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
Повідомлення відредаговано ГлоріЯ - Ср, 25.02.2009, 23:06 |
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 26.02.2009, 09:13 | Повідомлення # 10 |
Admin
список нагород ...
| ГлоріЯ, мій антуріум живий-здоровий, ще одна квіточка уже майже розпустилася От тільки бачу інколи в магазинах чи в людей просто, що у антуріумів такі велетенські квіти. А у мого зовсім маленькі, і подарували мені його з такими маленькими квітами. Це якийсь такий вид чи йому чогось не вистачає? Ще читала, що антуріуми люблять тісні горщики, тоді цвітуть швидше. Так що, думаю, ГлоріЯ, ваш антуріум зацвіте, коли "освоїть" весь новий горщик.
Мої рослини
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Чт, 26.02.2009, 09:55 | Повідомлення # 11 |
Квіточка
список нагород ...
| Так, горщок має бути тісненьким, але трошки широким. А на рахунок квітів, так є різні види, і у них різний розмір квітів і литсків. А якщо у вашого великі листки, а маленькі квіти - можливо його слід вже чимось підкормити, може йому не вистачає вітамінів?!
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 26.02.2009, 11:19 | Повідомлення # 12 |
Admin
список нагород ...
| yarjnka, у мого дійсно величезні листки і маленькі квіти. Але я його підживлюю Кемірою постійно, літом 1 раз в тиждень, зимою - 1 раз на 2 тижні...
Мої рослини
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Нд, 27.09.2009, 16:44 | Повідомлення # 13 |
Admin
список нагород ...
| У мого антуріума квіти стають все меншими і меншими Лізе їх дуже багато і постійно, але зовсім вже маленькі. Ну від чого це може бути?
Мої рослини
|
| |
| | |
| Мирослава | Дата: Пт, 06.11.2009, 16:34 | Повідомлення # 14 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| Привіт мене звати Мирослава!В мене 4 рік росте антуріум.Цвіте з жовтня по травень, дуж любить південне вікно і нижній підігрів.
|
| |
| | |
| Мирослава | Дата: Нд, 22.11.2009, 20:00 | Повідомлення # 15 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| а це мій антуріумчик
Повідомлення відредаговано Мирослава - Нд, 22.11.2009, 20:03 |
| |