Кімнатні рослини

Меню сайту

Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 4672
реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Сторінка 1 з 11
Форум » Квітковий форум » Квіткові рослини » Камелія

Камелія
ГлоріЯДата: Ср, 18.02.2009, 13:13 | Повідомлення # 1
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 7 список нагород ...
Статус: Offline
Всім привіт. help Люди хтось має таку загадкову квітку - КАМЕЛІЯ. В магазині побачила продається- велика,вся в бутонах, дуже гарна !!! ХОЧУ ! yahoo Перечитала інформацію - нереально в квартиті створити їй умови підходящі. sad Можливо хтось має таку рослинку і розвіє мої сумніви про важкість вирощування такої краси. Може б я і ризикнула, купити і спробувати щастя. uhm Ціна така (180 грн) що трохи шкода витратити гроші а потім дивитись як рослинка гине. sad

kvitkaДата: Ср, 18.02.2009, 17:03 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
ГлоріЯ, мені здається, що камелія з "тієї ж опери", що й азалія wink А оскільки я вже одну азалію похоронила недавно priest , то з камелією уже боялася б зв"язуватися. Хоча, якшо чесно, десь далеко в душі якийсь такий азарт живе, сама себе стримую купувати такі квіти, але якби хтось подарував.... biggrin

IraДата: Нд, 25.04.2010, 13:34 | Повідомлення # 3
Занесений вітром
Група: Новенькі
Нагороди: 0 список нагород ...
Моя азалія скинула листя я її пересадила (напевно зробила дурницю) гілочки ніби-то живі поодинокі найтонші сухі .Можливо хтось з таким стикався?

Форум » Квітковий форум » Квіткові рослини » Камелія
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Привіт Гість

Логін:
Пароль:
Пошук
Міні-чат
500
Статистика
Наша кнопка

Copyright Kvitka © 2010
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET