Кімнатні рослини

Меню сайту

Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 4676
реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Сторінка 1 з 212»
Форум » Квітковий форум » Квіткові рослини » Сенполія.

Сенполія.
ГлоріЯДата: Ср, 18.03.2009, 18:32 | Повідомлення # 1
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 7 список нагород ...
Статус: Offline
Мушу визнати, що цьогорічна весна навіяла на мене дуже велике бажання прикупити ще парочку-другу сенполій. flowers Порадили мені знайомі інтернет-магазин, де продають сортові фіалки. Але рослинок-стартерів, і пасинків нема.Пропонують тільки листочки. Я хотіла придбати химери, і знаю що вони не розмножуються листками - тому що малюнок не передасться. Запитання моє здивувало продавців eek (ніби, що ви таке вигадали !?!?), відповідь була унікальна - наші фіалки сортові, і навіть химерний малюнок передасться новій рослинці через листочок. crazy
Хочу порадитись: хто правий я чи вони ? uhm Чесно кажучи, я думаю, що мене хочуть надурити, і бажання купити щось саме в них пропало. weep Якщо хтось може мені щось підказати - то буду дуже вдячна. sad

yarjnkaДата: Чт, 19.03.2009, 10:56 | Повідомлення # 2
Квіточка
Група: Привілейовані
Нагороди: 0 список нагород ...
Подивіть або запитайте на сайті Диметріс, там зустрічала найбільший вибір химер і сенполій cool

ГлоріЯДата: Чт, 19.03.2009, 14:25 | Повідомлення # 3
Квіточка
yarjnka, там ціни.... cranky задорого для мене. Ну але може б я щось і вибрала, але мінімальне замовлення на 250 грн. fool Це мене чоловік точно з дому вижене. butcher

БджілкаДата: Чт, 19.03.2009, 14:28 | Повідомлення # 4
Зелень
Група: Користувачі
Підкажіть, будь ласка, коли листочки сенполій стовити у воду і чекати корінчиків, то ПОСУДИНА З ВОДОЮ ПОВИННА БУТИ ПРОЗОРОЮ, ЩОБ СТЕБЛО БАЧИЛО СОНЯЧНЕ ПРОМІННЯ ЧИ НЕПРОЗОРОЮ???

ГлоріЯДата: Чт, 19.03.2009, 14:31 | Повідомлення # 5
Квіточка
Бджілка, можна і не ставити в воду, а зразу в землю і в тепличку. Отже виходячи з цього - прозора чи ні посудинка значення нема. biggrin

bilannaДата: Чт, 26.03.2009, 14:35 | Повідомлення # 6
Листочок
Нагороди: 1 список нагород ...
підкажіть, будь ласка, який це сорт сенполій? Бо мені залишилось дві квітки в жахливому стані angry я їх вичухала, так би мовити, і вони мене тепер порадували своєю красою. Одна вже розцвіла biggrin Але я в них не дуже розбираюся, хотілось б назву узнати. Скоро друга розквітне, може така сама, а може й інша - чекаю на маленьке диво smile
Колись раніше в мене була Анастасія.. цвіла цілий рік, але я її віднесла на роботу, і вона тепер тільки листячком радує sad Там замало світла.. Планую "вкрасти" собі пару листочків wink якщо з дому не виженуть - в мене вже понад 60 вазонів та вазончиків tongue
Прикріплення: 1841435.jpg(247Kb)

ГлоріЯДата: Чт, 26.03.2009, 19:51 | Повідомлення # 7
Квіточка
bilanna, Я на мою думку це проста промислова, а не сортова фіалка. Колір у вас на фото вийшов просто супер! Якщо в "житті" вона такаж як моя то хоча вона без назви і сорту - але я свою дуже люблю. biggrin
Прикріплення: 1625918.jpg(83Kb)

yarjnkaДата: Пт, 27.03.2009, 12:08 | Повідомлення # 8
Квіточка
Група: Привілейовані
Ой, яка краса, я теж таку вирощувала в робочому кабінеті, цвіла майже цілий рік, поки я не пішла в дикретну відпустку... sad Залишились не садоводи, тому тяжку долю витримали тільки стійкі кактуси wacko

bilannaДата: Пт, 27.03.2009, 15:59 | Повідомлення # 9
Листочок
Нагороди: 1 список нагород ...
так, здається така сама як ваша. smile але колір протягом дня здається різним залежно від освітлення. Все одно вона дуже гарна. Розквітне друга - подивлюся, якщо така сама, то обміняю на ту сортову, що на роботі є. В мене розквітне cool

InnylkaДата: Чт, 16.04.2009, 10:47 | Повідомлення # 10
Занесений вітром
Група: Новенькі
biggrin Я захворіла на сенполії. Мама з татом скоро мене з моїми горщиками виженуть з дому, бо вже всі вікна заставлені горщечками та стакнчиками. Але я не спиняюь. Буду купувати ще. Майбутній чоловік обіцяє зимовий сад. Отам я розженусь!!!!

ГлоріЯДата: Пт, 17.04.2009, 20:55 | Повідомлення # 11
Квіточка
Innylka, Спочатку хай зимовий сад зробить, а тоді заміж виходьте. ok А то я з власного досвіду можу сказати, що після весілля погляди на хоббі другої половинки різко змінюються. shades
а якщо чесно, то в мене теж все в стаканчиках, але до осені, маю надію, що вони перетворяться на гарні квітучі фіалочки. flowers Так що стаканчики - це тимчасове явище - так і пояснюйте своїм домашнім. victory

InnylkaДата: Ср, 24.06.2009, 14:31 | Повідомлення # 12
Занесений вітром
Група: Новенькі
biggrin Порадьте будь-ласка де купити нові сортові сенполії. smile

vo00p3888

LenaLevДата: Нд, 28.06.2009, 21:07 | Повідомлення # 13
Занесений вітром
Пропоную обмінюватися листочками фіалок. Маю чотири кольори - білий, рожевий, фіолетовий та білий з фіолетовим краєм. Проживаю в м. Рівне.

НатусікДата: Пн, 22.03.2010, 15:43 | Повідомлення # 14
Занесений вітром
привіт! У мене не цвітуть фіалки. Розростаються, а вже рік не цвітуть. Стоять на підвіконнику, постійно поливаю їх у піддон. Підкажіть , що робити? І ще у мене є одне питання. Чим відрізняються вазони із Голандії і вазони, які виростили тут7 Які краще купляти?

LenaLevДата: Пн, 22.03.2010, 19:53 | Повідомлення # 15
Занесений вітром
Для кращого цвітіння спеціалісти радять трохи зменшити кількість листків. Я періодично це застосовую - обломую нижні листки, ніби допомагає, кількість квітів збільшується.
Крім того зараз період, коли потрібно підкормити фіалки добривом, яке містить більшу частину фосфору.
clover

Форум » Квітковий форум » Квіткові рослини » Сенполія.
Сторінка 1 з 212»
Пошук:

Привіт Гість

Логін:
Пароль:
Пошук
Міні-чат
500
Статистика
Наша кнопка

Copyright Kvitka © 2010
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET