|
|
|
| Манго |
| bilanna | Дата: Ср, 22.04.2009, 19:34 | Повідомлення # 1 |
Листочок
Група: Модератори
Нагороди: 1
список нагород ...
Статус: Offline
| В мене є манго - мій коханий виростив його з кісточки. Фото додаю Але воно росте дуже повільно.. Може хтось має досвід з манго - підкажіть, будь ласка. А то я починаю хвилюватися, бо нові листочки є, але майже не ростуть
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Чт, 23.04.2009, 07:49 | Повідомлення # 2 |
Квіточка
Група: Свої люди
Нагороди: 0
список нагород ...
| bilanna, Спробуйте зробити условія так як на його батьківщині. Спробуйте оприскувати, але бережіть від шкідників. Та ще його сложно проращувати?
Julien Catta
Повідомлення відредаговано Nephentes - Чт, 23.04.2009, 07:50 |
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 23.04.2009, 09:59 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
список нагород ...
| bilanna, я теж колись кісточку хотіла проростити. Вона довго не подавала ознак життя, і я відкопала її. Побачила що з"явився росточок, закопала назад, але вона вже рости не схотіла. А я немаю терпіння щоб пророщувати знов. Та і манго тепер не їмо....... Хочу запитати: це ваше манго має такі жовтуваті листочки, це такий сорт ? ті що я бачила в інтернеті звичайні зелені. Така жовтизна може з"явитися якщо на рослині поселився павутинний кліщик. Перевірте листочки знизу чи там ніхто не живе.
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 23.04.2009, 12:59 | Повідомлення # 4 |
Листочок
список нагород ...
| Nephentes, пророщувати не складно - як мені сказали - все просто - поклали в грунт кісточку і вона проросла.. навіть не дуже довго проростала. Але до того розміру, що в мене зараз воно росло десь 2 роки. ГлоріЯ, колір завжди був таким жовтуватим. Я навіть не знаю.. Але уважно обдивилася всі листочки - кліщика точно немає . Може це сорт такий - не знаю, що нам до супермаркетів привозять, то і проростив мій домашній агроном
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Чт, 23.04.2009, 16:39 | Повідомлення # 5 |
Гілочка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| А може листки жовті від хлорозу ? Вже і сама думаю чи не піти до супермаркету за манго Гарне деревце і за 2 роке таке велике стало
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 23.04.2009, 18:02 | Повідомлення # 6 |
Листочок
список нагород ...
| Я не впевнена стосовно хлорозу. Наскільки мені відомо, він буває і інфекційним, і траплятися черз неправильний грунт.. але як я знаю листочки такого кольору з'явилися одразу.. тому я гадаю, ще це такий сорт. Воно в мене стоїть на південному вікні, тому світла йому достатньо.. але це й є одна з найголовніших умов його утримання. Зараз зформувалося дві гілки і готується прорости нове листячко. Коли відбудуться візуальні зміни - додам фото.
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Чт, 23.04.2009, 21:43 | Повідомлення # 7 |
Гілочка
список нагород ...
| bilanna, ну і заінтригували ви мене своїм манго! Я вже стільки перешукала інформації про нього... . А на рахунок жовтих листків прочитала, що це молоді рослини такими бувають, а з віком листя зеленіє
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 23.04.2009, 22:23 | Повідомлення # 8 |
Листочок
список нагород ...
| kjusy, дякую вам за інформацію стосовно листя, а то я його вже декілька разів сьогодні обстежувала %). Ну, тепер вже знаючи стільки всього про манго можна українські плантації розпочинати
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Чт, 23.04.2009, 22:28 | Повідомлення # 9 |
Гілочка
список нагород ...
| так, а чому б і ні були завжди яблука, груші...., а тепер ще й манго
|
| |
| | |
| bilanna | Дата: Чт, 23.04.2009, 22:32 | Повідомлення # 10 |
Листочок
список нагород ...
| тоді треба буде запатентувати сорт під назвою cvitka.com і подивитися в якому регіоні воно найкраще приживеться ..
|
| |
| | |
| ГлоріЯ | Дата: Чт, 23.04.2009, 22:44 | Повідомлення # 11 |
Квіточка
список нагород ...
| Ой, дівчата! Мені теж це спокою не дає. Але зрештою: посадив хлопець собі манго, воно росте 2 роки, всі тішаться, яка різниця. що воно трохи інше ніж стандарти з книжок. Хай собі росте. Зараз почне рости швидше - весна все-таки!  Додано (23.04.2009, 22:44) --------------------------------------------- тим більше хлопець коханий - манго буде найкраще зі всіх !
Мій альбом http://cvitka.com/photo/16
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пт, 24.04.2009, 10:54 | Повідомлення # 12 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| посадити і собі манго чи що?
Мої рослини
|
| |
| | |
| kjusy | Дата: Пт, 24.04.2009, 17:07 | Повідомлення # 13 |
Гілочка
список нагород ...
| Ого, ряди манголюбів поповняються
|
| |
| | |
| Nephentes | Дата: Вт, 05.05.2009, 14:54 | Повідомлення # 14 |
Квіточка
Група: Свої люди
список нагород ...
| kjusy, Я теж посадив кісточку манго, ... ... хоч би вона проросла, ... ... я так надіюсь.
Julien Catta
Повідомлення відредаговано Nephentes - Вт, 05.05.2009, 14:55 |
| |
| | |
| kjusy | Дата: Вт, 05.05.2009, 15:20 | Повідомлення # 15 |
Гілочка
список нагород ...
| Nephentes, вітаю, нехай поскоріше проростає А я щось ніде цього фрукта купити не можу
|
| |
| |
|
 |
|