Пт, 10.02.2012, 08:44
» Меню

» Друзі сайту

» Наше опитування
Cvitka оновилася! Як Вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 156

» Реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: LedyX 
Форум » Квітковий форум » Плодові, ароматно-пряні та лікувальні рослини » Приправи на підвіконні
Приправи на підвіконні
kvitkaДата: Чт, 25.03.2010, 13:55 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
Виникло у мене бажання організувати собі на кухні "пряне підвіконня", так, щоб зрізав листочок - і прямо в салат biggrin
Тому хочу попитати, може, у когось є досвід: які трави будуть гарно рости в горщику на південно-східному підвіконні? Хотілось би лавр, розмарин, орегано, базилік, меліса...
Буду вдячна за поради smile

Мої рослини

bilannaДата: Пт, 26.03.2010, 11:47 | Повідомлення # 2
Листочок
Група: Модератори
Нагороди: 1 список нагород ...
Я тут з подібним трошки експериментувала - можу поділитися маленьким досвідом happy Краще за всіх в мене росте кучерява петрушка, але в мене вона росте лише в горщику - на балконі в ящику не захотіла, хоча насіння теж саме було. Саджала шніт-цибулю - на балконі - нічого, в горщику - одна гілочка sad Була дуже розчарована результатами на балконі - тому на підвіконні посадили по мінімуму. Зараз спробую базілік. А ось м'яту, мелісу, розмарин та орегано - не могла знайти насіння минулого року. Проте на ділянці добре виросли гірчиця (зернятка), тим'ян та кроп. Буду в цьому році саджати в горщики різне насіння та ще раз спробую на балконі - лише з іншим грунтом, а то я минулого року з ділянки грунт привезла, не спрацювало wacko

LedyXДата: Сб, 27.03.2010, 01:59 | Повідомлення # 3
Квіточка
Група: Модератори
kvitka, вирощую як приправу - розмарин smile
Добавляю його в основному до м"яса, риби. Дуже запашний.
Декоративний круглий рік, любить сонце, поливаю рідко, після повної просушки землі - але рясно.
Також посіяла перець - підростає, не давно посадила пару цибулин, щоб була своя - зелена biggrin

NephentesДата: Ср, 02.06.2010, 14:59 | Повідомлення # 4
Квіточка
Група: Свої люди
kvitka, а я пробував саджати менту (м яту) у горшик. Росте бездоганно, але треба щорічно пересаджувати. sad

Julien Catta

Форум » Квітковий форум » Плодові, ароматно-пряні та лікувальні рослини » Приправи на підвіконні
Сторінка 1 з 11
Пошук:

» Форма входу
Логін:
Пароль:

» Друзі сайту

» Пошук

» Міні-чат
500

» Приєднуйся!

» Ми на Facebook

» Друзі сайту

» Статистика

Сьогодні на сайті були

Рослини місяця
Муррайя (2)
Карамбола (0)
Молодило (0)
Лівістона (Livistona) (0)
Тюльпан (0)
Гіацинт (0)
Copyright Cvitka © 2012
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Створити сайт безкоштовно * дизайн ZeroParking
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET