Кімнатні рослини

Меню сайту

Наше опитування
Скільки кімнатних рослин у вас вдома?
Всього відповідей: 4676
реклама

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

Сторінка 1 з 3123»
Модератор форуму: LedyX 
Форум » Квітковий форум » Плодові, ароматно-пряні та лікувальні рослини » Гранат із кісточки

Гранат із кісточки
kvitkaДата: Чт, 07.08.2008, 11:00 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Нагороди: 0 список нагород ...
Статус: Offline
А чи пробував хтось виростити гранатове деревце із кісточки звичайного граната, який ми їмо?
Я якось так загорілася цією ідеєю - виростити гранат із кісточки. Два рази уже садила кісточки, вони проростали, виростало уже по кілька нових листочків, а потім засихали sad
Комусь таке вдавалося? Чи навіть не варто пробувати ще раз?

yarjnkaДата: Чт, 07.08.2008, 14:17 | Повідомлення # 2
Квіточка
Група: Привілейовані
Я також садила з кісточки, але на жаль нічого не проростало. Можливо для ваших проростків не вистачало тепла, спробуйте посадити кісточки і накрити, створити парничок.

kvitkaДата: Чт, 14.08.2008, 21:25 | Повідомлення # 3
Admin
yarjnka, ну зараз я уже навряд чи знайду гарні гранатки, а от восени спробую знову smile
Я взагалі так мрію виростити гранатове деревце сама (не хочу купувати tongue ), кілька разів пробувала вже, всі кісточки проростають, але з часом помирають sad

МиланкаДата: Ср, 04.02.2009, 23:25 | Повідомлення # 4
Занесений вітром
Група: Користувачі
І я садила. Але в мене не проросло. Може, ще й проросте. Я не втрачаю надії. А через який час у Вас проростало?

kvitkaДата: Пт, 06.02.2009, 17:05 | Повідомлення # 5
Admin
Миланка, ой, я уже й не пам"ятаю sad Кілька тижнів.. Може, 2 чи 3 тижні. Десь так..

dachnikДата: Ср, 11.02.2009, 09:09 | Повідомлення # 6
Занесений вітром
Група: Новенькі
У меня финиковая пальм а огромная из косточки проросла)

kvitkaДата: Ср, 11.02.2009, 15:09 | Повідомлення # 7
Admin
dachnik, Ая уже кілька разів садила кісточки фініка, але нічого не проростало sad в яких умовах ви тримали свої кісточки?

МиланкаДата: Сб, 21.02.2009, 13:31 | Повідомлення # 8
Занесений вітром
Проросло! Аж два! А тепер порадьте, будь ласка, як його зберегти? Так хочу, щоб він виріс! smile

kvitkaДата: Сб, 21.02.2009, 13:54 | Повідомлення # 9
Admin
Миланка, ой, навіть не знаю, мені зберегти не вдалося :((( Але їх треба тримати в світлому не дуже жаркому місці. В мене всі чомусь посохли :'(

Миланка, але вітаю вас! Якщо проросли, то, думаю, з вашою любов"ю і турботою будуть рости гарно і далі.
В мене, думаю, посохли, бо мені тоді було трохи не до рослин sad

ГлоріЯДата: Сб, 21.02.2009, 21:53 | Повідомлення # 10
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 7 список нагород ...
Всім привіт. hello Хочу зразу сказати,що гранатового деревця у мене нема і не було. Але з того, що я читала, то гранат не складно виростити. kvitka, можливо ваші гранати не посохли, а листки поскидали? uhm Гранат рослина листопадна і восени скидає листочки, настає період спочинку. А весною ріст відновлюється. От саме тому я і не вирощую гранат - я люблю рослинки вічно зелені!!!! tongue

kvitkaДата: Сб, 21.02.2009, 21:57 | Повідомлення # 11
Admin
ГлоріЯ, та не думаю, що листочки поскидали, в них же було всього десь по 4-6 листочків biggrin
Ну принаймні ліпше я буду вірити, що вони посохли, аніж що я викинула живі гранатики biggrin

AndriyДата: Сб, 21.03.2009, 21:24 | Повідомлення # 12
Брунька
Кому хочеться завести собі вдома гранат (і їсти гранати) - шукайте по квіткових магазинах карликовий гранат "Нана" (Punica granatum var.'Nana'). Це зовсім не рідкість smile Навіть в українському інтернеті десь бачив пропозицію продажу.

kvitkaДата: Сб, 21.03.2009, 21:29 | Повідомлення # 13
Admin
Andriy, звичайно. Але ж як цікаво виростити самій, з кісточки, чекати, заглядати...ех... angel

AndriyДата: Сб, 21.03.2009, 21:37 | Повідомлення # 14
Брунька
Насіннячко карликового граната прибажанні можна замовити наприклад тут: Доступно тільки для користувачівhttp://seedrack.com/08.html - Dwarf pomegranate (Punica granatum nana). Крім усього іншого, він ще й надзвичайно гарно цвіте.

yarjnkaДата: Ср, 22.04.2009, 09:59 | Повідомлення # 15
Квіточка
Група: Привілейовані
У знайомого є гранатове деревце, поки зелене і цвіте - дуже гарно, але коли без лисття?! Що робити і куди поставити отаке "чудо"?! Я так як ГлоріЯ такого не хочу ah

Форум » Квітковий форум » Плодові, ароматно-пряні та лікувальні рослини » Гранат із кісточки
Сторінка 1 з 3123»
Пошук:

Привіт Гість

Логін:
Пароль:
Пошук
Міні-чат
500
Статистика
Наша кнопка

Copyright Kvitka © 2010
При використанні матеріалів з сайту http://cvitka.com активне посилання на сторінку матеріалу обов’язкове!
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET