|
|
|
| Гранат |
| LedyX | Дата: Ср, 19.01.2011, 12:06 | Повідомлення # 31 |
Квіточка
Група: Модератори
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| kvitka, як твій гранат зимує, досі голий стоїть? Обрізала його чи ні? На мому зараз маленький гранатик дозріває
|
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Ср, 19.01.2011, 14:47 | Повідомлення # 32 |
Листочок
Група: Користувачі
список нагород ...
| От я тоже хочу себе гранат именно из косточки. Только не знаю, как выбрать хороший плод. А вот опыта в проращивании семян и косточек других плодовых у меня есть. Финики. Проращивала этим летом на жаре в чёрном пакете опрыскивая обильно . Первые псевдо- листики появились уже через три недели. Отросли вайки сантиметров двадцать, и я их... засушила. надоели. Хурма и гранат - проращивала аналогично, потом отдала в теплицу маме. Киви - семена выбирала ложечкой, промыла через сито. купила готовую землесмесь и смешала с песком мелкой фракции и запекала в духовке пол часа. Семена предварительно замачивла одну ночь в тёплом корнеобразователе, потом высеяла в пропечённую зем.смесь. первые листики пошли через неделю. Месяц назад засушила и выбросила.
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина.
|
| |
| | |
| LedyX | Дата: Ср, 19.01.2011, 15:21 | Повідомлення # 33 |
Квіточка
список нагород ...
| Quote (Amaranth) От я тоже хочу себе гранат именно из косточки. Только не знаю, как выбрать хороший плод. Вибирайте щоб був стиглий. Мій гранат з кісточки восени скинув все листя, але недавно почав активно рости, бо потепліло трохи - напевно подумав, що весна почалась
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Ср, 19.01.2011, 16:24 | Повідомлення # 34 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| LedyX, ах! який гранатик!!! А мій ще лисий...Ну не повністю, недавно почав випускати нові листочки, але їх ще мало. Так хочу і собі такий маленький плід-гранатик! А скільки твоєму вже років?
Мої рослини
|
| |
| | |
| LedyX | Дата: Ср, 19.01.2011, 20:16 | Повідомлення # 35 |
Квіточка
список нагород ...
| kvitka, приблизно 2-2,5роки. Це мій перший гранатовий плід
|
| |
| | |
| Маруська | Дата: Ср, 01.02.2012, 13:55 | Повідомлення # 36 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| Порада для тих, хто хоче виростити гранат із насіння. Купінь плід гранату добре стиглий і покладіть його у прохолодне місце (+10) приблизно на 2 місяці (на остаточне дозрівання) .За цей час шкірка на плоді висохне, а самі зернітка трішки зморщаться.Насінинки з зернят можна сміливо садити. Я скільки садила-стільки і проростало.Може просто плід видався вдалим Удачі всім! Головне щоб зійшли , а далі-ну дуууже швидкорослі!
Я живу як хочу, а кому не подобається то нехай купить собі медальку)))
|
| |
| |
|
 |
|