|
|
|
| Як ви розмножуєте свої орхідеї ? |
| Nephentes | Дата: Сб, 23.05.2009, 10:01 | Повідомлення # 1 |
Квіточка
Група: Свої люди
Нагороди: 0
список нагород ...
Статус: Offline
| У мене є орхідея пафіопедиллюм, но я не знаю як її розмножити правильно. :'( В нього є три відростки, но я боюсь що коли я їх розсоєдиню то вони не будуть чи цвісти чи рости. Підскажіть, що мені робити.
Julien Catta
Повідомлення відредаговано Nephentes - Сб, 23.05.2009, 10:02 |
| |
| | |
| Irene | Дата: Нд, 24.05.2009, 12:08 | Повідомлення # 2 |
Пуп’янок
Група: Привілейовані
Нагороди: 2
список нагород ...
| Quote (Nephentes) У мене є орхідея пафіопедиллюм, но я не знаю як її розмножити правильно. В нього є три відростки, но я боюсь що коли я їх розсоєдиню то вони не будуть чи цвісти чи рости. Підскажіть, що мені робити. Вони розмножуються тільки діленням. Але спершу варто дати їм троха підрости... Бажано до 10-ти сантиметрів. Менші можуть не вижити, або їх тре в "акваріум" ставити, тобто в торфяну суміш зі сфагнумом в шкляний інкубатор під лампу. Якщо даш їм підрости - нормально приймуться.
|
| |
| | |
| yarjnka | Дата: Пн, 25.05.2009, 09:58 | Повідомлення # 3 |
Квіточка
Група: Привілейовані
список нагород ...
| Повністю згідна з Irene, Nephentes або виклади фото щоб можна було сказати точно, або чекай коли точно на твоє око відростки виростуть
|
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Чт, 29.10.2009, 18:40 | Повідомлення # 4 |
Зелень
Група: Користувачі
список нагород ...
| А як розмножується фаленопсіс?Я хочу попробувати їх розмножити.
ната
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Чт, 29.10.2009, 21:05 | Повідомлення # 5 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| orhidea29, фаленопсис можна розмножувати "дітками", які інколи на ньому появляються.
Мої рослини
|
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Пт, 30.10.2009, 11:50 | Повідомлення # 6 |
Зелень
список нагород ...
| Вибачте,а як їх розпізнати,бо в мого фаленопсиса на коршннях виросли такі фіолетові ніби цибулинки.Що це таке?
ната
|
| |
| | |
| kvitka | Дата: Пт, 30.10.2009, 12:14 | Повідомлення # 7 |
Admin
Група: Адміністратори
список нагород ...
| orhidea29, у вас на фото просто корінці, молоді частинки корінців. Дітки - це коли на рослині виростає ніби ще одна маленька рослинка. ось такі:
Мої рослини
|
| |
| | |
| orhidea29 | Дата: Пт, 30.10.2009, 14:40 | Повідомлення # 8 |
Зелень
список нагород ...
| Супер!!!!!!!!!!!!! Яка красота!!!Дякую,тепер буду знати.А де вони виростають,на квітконосi?Я тільки недавно почала цікавитись орхідеями і ще толком нічого про них не знаю.
ната
|
| |
| | |
| Amaranth | Дата: Пт, 07.01.2011, 11:19 | Повідомлення # 9 |
Листочок
список нагород ...
| Quote (kvitka) А де вони виростають,на квітконосi? Да, они появляются на цветоносе после цветения из самых верхних почек либо у точки роста орхидеи. Точка роста - это стволик растения и серединка междуузолий (пазух) листьев сбоку.
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина.
|
| |
| | |
| irynka | Дата: Сб, 02.04.2011, 16:49 | Повідомлення # 10 |
|
Занесений вітром
Група: Новенькі
список нагород ...
| В мене є орхідея, цвіте вже два роки випускаючи все нові пагінці, приблизно рік тому на одному пагоні виросло двоє "діток", сьогодні побачила що на одній "детке" почали відростати корінці! підскажіть будь-ласка до яких розмірів мають вирости корінці, щоб їх пересадити???
|
| |
| | |
| irynka | Дата: Сб, 02.04.2011, 16:53 | Повідомлення # 11 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| в мене ще є дві орхідеї, які нехочуть цвісти уже півтора -два роки! доглядаю так само як і третю (цвіте без перестанку уже два роки) підскажіть в чому може бути проблема? коріння і листки випускають а до цвітіння ніяк не доходить!
|
| |
| | |
| irynagl | Дата: Нд, 03.04.2011, 15:59 | Повідомлення # 12 |
|
Занесений вітром
список нагород ...
| Привіт! Я випадково зломала своїй орхідеї половину пагона (чи як воно там називається), де з"являються квітки. Вона не загине від цього? І що з тим відломаним шматком можна зробити? Він може прийнятись?
|
| |
| |
|
 |
|